Đề kiểm tra 15 phút lần 3 môn tiếng Anh lớp 11 năm 2019 - 2020

Đề kiểm tra tiếng Anh 15 phút lần 1 học kì 2 lớp 11

Đề kiểm tra 15 phút tiếng Anh lớp 11 lần 1 kì 2 có đáp án dưới đây nằm trong bộ đề kiểm tra 15 phút môn tiếng Anh 11 mới do VnDoc.com sưu tầm và đăng tải. Đề thi tiếng Anh lớp 11 có đáp án được biên tập bám sát nội dung SGK tiếng Anh Unit 6 lớp 11 giúp các em ôn tập kiến thức trọng tâm hiệu quả.

Choose the best answer to complete the sentences.

1. A layer of greenhouse gases - primarily water vapor, and carbon dioxide – acts as a _______ blanket for the Earth, absorbing heat and warming the surface.

A. thermal

B. hot

C. heat

D. heating

2. Most climate scientists agree the main cause of the current global warming trend is human expansion of the greenhouse _______.

A. causes

B. effect

C. gas

D. damage

3. Certain _______ in the atmosphere, such as carbon dioxide, methane and nitrous oxide, block heat from escaping.

A. effect

B. emissions

C. gases

D. layers

4. Carbon is released through ______ processes such as respiration and volcano eruptions and through _______ activities such as deforestation, land use changes, and burning fossil fuels.

A. human – natural

B. natural – human
C. man-made – ordinary

D. ordinary – man-made

5. A strong greenhouse effect will warm the oceans and partially melt glaciers, increasing _______.

A. temperature

B. sea water

C. sea level

D. pollution

6. Ocean water also will expand if it warms, _______ further to sea level rise.

A. getting

B. making

C. leading

D. contributing

7. The clearing of land for agriculture, industry and other human activities have increased _______ of greenhouse gases.

A. concentrations

B. attention

C. lots

D. collections

8. Humans _______ atmospheric carbon dioxide concentration by a third since the Industrial Revolution began.

A. increase

B. have increased

C. had increased

D. were increasing

9. _____ the desalination plant, the company could offer an effective solution to the problem of water scarcity.

A. To build

B. Having built

C. Being built

D. Having been built

10. The public praised the local farmers for _______ millions of trees on the surrounding hills.

A. plant

B. being planted

C. being planting

D. having planted

Write sentences, using the words and phrases given. Change the word forms or add some words, if necessary.

11. overuse / chemical fertilisers /serious threat / environment /.

...........................................................................................................

21. warming / earth's atmosphere/ cause / sea-level rise /.

..........................................................................................................

13. many animal species / in / danger of extinction / due to / loss / habitat / and / inability / adapt / climate change/.

.........................................................................................................

14. global warming / may lead / extreme weather events /, / include / heat waves / floods / powerful storms / which / affect / people's lives /.

......................................................................................................

15. every one / us / can / help / protect and sustain / our environment / changing / consumption
habits /.

...................................................................................................

Đáp án

1 - A 2 - B 3 - C 4 - B 5 - C
6 - D 7 - A 8 - B 9 - B 10 - D

11 -The overuse of chemical fertilisers is a serious threat to the environment.

12 - The warming of the earth's atmosphere causes sea-level rise.

13 - Many animal species are in danger of extinction due to the loss of their habitat and inability to adapt to climate change.

14 - Global warming may lead to extreme weather events, including heat waves, floods, and
powerful storms, which could affect people's lives.

15 - Every one of us can help to protect and sustain our environment by changing our
consumption habits.

Trên đây là Đề kiểm tra 15 phút lớp 11 môn tiếng Anh lần 3 có đáp án. Mời thầy cô tham khảo thêm nhiều tài liệu ôn tập Tiếng Anh lớp 11 cả năm khác như: Để học tốt Tiếng Anh lớp 11, Bài tập Tiếng Anh lớp 11 theo từng Unit trực tuyến, Đề thi học kì 1 lớp 11, Đề thi học kì 2 lớp 11,... được cập nhật liên tục trên VnDoc.com.

Đánh giá bài viết
1 663
0 Bình luận
Sắp xếp theo
Đề kiểm tra 15 phút lớp 11 môn Tiếng Anh Xem thêm