Đề kiểm tra học kì I lớp 6 môn Tiếng Anh năm 2014 - 2015 huyện Tân Châu CÓ ĐÁP ÁN

Đề thi học kì 1 lớp 6 môn Tiếng Anh

VnDoc.com mời các bạn tham khảo đề thi học kì 1 môn Tiếng Anh lớp 6 năm 2014 - 2015 của huyện Tân Châu có đáp án đi kèm. Đây là đề thi môn Tiếng Anh lớp 6 được áp dụng cho toàn huyện, với sự sáng tạo trong cách ra đề, các em học sinh sẽ ôn thi học kì 1 môn Tiếng Anh lớp 6 hiệu quả.

Luyện thi học kì 1 môn tiếng Anh lớp 6 trực tuyến

Đề kiểm tra môn Tiếng Anh lớp 6 HKI trường THCS Phan Chu Trinh năm học 2015 - 2016

Đề thi hết học kì 1 môn Tiếng Anh lớp 6 có đáp án

Đề trắc nghiệm Tiếng Anh lớp 6 tuần 1 trường THPT Văn Lang

ĐỀ KIỂM TRA HỌC KÌ I NĂM HỌC 2014 - 2015

Môn: Tiếng Anh - Lớp 6

Thời gian: 60 phút (Không kể thời gian phát đề)

---------------------------------------

Thí sinh làm bài trực tiếp vào đề kiểm tra này

Họ và tên: ……………………………

Lớp: …………………………………

I. Circle the word whose underlined, bold part is pronounced differently from the others (1p)

  1- A. bus B. drugstore C. museum D. lunch
  2- A. engineer B. between C. teeth D. greeting
  3- A. read B. teacher C. eat D. breakfast
  4- A. town B. down C. window D. shower

II. Circle the best words or phrases to complete the sentences (3ps)

5 - Hi, _______ name is Phong. I’m a student.

A. my B. his C. her D. our

6 - ________ do you live? I live on Tran Phu street.

A. What B. Where C. Who D. How

7 - What is _____? It is a schoolbag.

A. these B. those C. they D. this

8 - Every morning, Ba ______ up at six o’clock.

A. to get B. get C. gets D. is getting

9 - When do you have English? I have it ________ Monday and Thursday.

A. at B. on C. for D. in

10 - What time ____ you get up? I get up at five o’clock.

A. do B. does C. is D. are

11 - Are there any flowers to the left of your house? _____________ .

A. Yes, there are B. Yes, there is
C. No, there isn’t D. Yes, they do

12 - I go to the __________ to send the letter.

A. supermarket B. zoo
C. post office D. bank

13 - Which sentence is correct?

A. Do your brother watches TV in the evening?
B. Is your brother watches TV in the evening?
C. Does your brother watches TV in the evening?
D. Does your brother watch TV in the evening?

14 - Which sentence is correct?

A. There is a flower garden to the left of the house.
B. There is a flowers garden to the left of the house.
C. There is a flower garden the left of the house.
D. There is a flower gardens to the left of the house.

15 - “ It’s 9:45 now.” means: ________________.

A. It’s nine past forty- five. B. It’s a quarter to ten.
C. It’s forty- five nine D. It’s a quarter to nine.

16 - There / big / well / front / house / . (Chose the correct sentence)

A. There is big well in front of the house.
B. There are big wells in front of the house.
C. There is a big well in front of the house.
D. There are big well in front of the house.

III. Choose the words that are NOT correct. (0.5 p)

17 - Phuong lives in a apartment in town.
A B C D

18 - Ba brush his teeth every morning
A B C D

IV. Read the passage and do the tasks below:

Nga is twelve years old. She is in grade six, class 6A1. She lives in a house with her mother, father and sister. Their house is next to a bookstore. In the neighborhood, there is a hospital, a market and a stadium.

Nga's father is a doctor. He works in the hospital. Her mother works in the super market. Nga goes to school at six- thirty in the morning. She has classes from seven to eleven thirty.

IV. Read the passage and do the tasks below:

Nga is twelve years old. She is in grade six, class 6A1. She lives in a house with her mother, father and sister. Their house is next to a bookstore. In the neighborhood, there is a hospital, a market and a stadium. Nga's father is a doctor. He works in the hospital. Her mother works in the super market. Nga goes to school at six- thirty in the morning. She has classes from seven to eleven thirty.

1. Decide whether these statements are True ( T ) or False ( F ) ( 1p)

__________ 19 - There are four people in Nga's family.
__________ 20 - Nga's father works in the factory.
__________ 21 - Her mother works in the supermarket.
__________ 22 - Classes start at seven and finish at twelve.

2. Answer the questions ( 2ps)

23 - How old is Nga ?

-> ................................................................................................................

24 - What does her father do?

-> ................................................................................................................

25 - Is their house next to a hospital?

-> ................................................................................................................

26 - What time do her classes finish?

-> ................................................................................................................

V. Match the questions in column A with the answers in column B. (1.5ps)

A B YOUR ANSWERS
27. What is behind your house? A. Yes, there is. 27 ->
28. Do boys watch television? B. L-A-N 28 ->
29. Does Nam listen to music? C. There are twenty. 29 ->
30. How many classes are there in your school? D. No, they don't. 30 ->
31. Is there a book on the table? E. Yes, he does. 31 ->
32. How do you spell your name? F. The river. 32 ->

VI. Answer about you (1p)

33. How many students are there in your class?

-> ...............................................................................................................

34. How do you go to school?

-> ...............................................................................................................

Đáp án đề kiểm tra học kì 1 lớp 6 môn Tiếng Anh

I. Circle the word whose underlined, bold part is pronounced differently from the others (1p)

1. C 2. A 3. D 4. C

II. Choose the best options or phrases to complete the sentences (3ps)

5. A 6. B 7. D 8. C

9. B 10. A 11. A 12. C

13. D 14. A 15. B 16. C

III. Choose the words or phrases that are not correct. (0.5 p)

17. B 18. A

IV. Read the passage below:

1. Decide whether these statements are True (T) or False (F) (1p)

19. T 20. F 21. T 22. F

2. Answer the questions (2ps)

23. Nga is twelve years old.
24. Her father is a doctor.
25. No, it isn't.
26. Her classes finish at eleven thirty.

V. Match the questions in column A with the answers in column B. (1.5ps)

27. F 28. D 29. E 30. C

31. A 32. B

VI. Answer about you (1 p)

33. There are .................... students in my class.

34. I go to school by .........../ (I go to school on foot / I walk to school)

Đánh giá bài viết
42 39.799
0 Bình luận
Sắp xếp theo
Tiếng Anh phổ thông Xem thêm