Đề kiểm tra tiếng Anh lớp 11 học kì 1 năm 2019 - 2020

Đề thi học kì 1 lớp 11 môn tiếng Anh

Đề kiểm tra tiếng Anh lớp 11 chương trình mới học kì 1 có đáp án dưới đây nằm trong bộ đề thi học kì 1 tiếng Anh lớp 11 năm 2019 - 2020 do VnDoc.com sưu tầm và đăng tải. Đề thi tiếng Anh học kì 1 lớp 11 gồm nhiều dạng bài tập trắc nghiệm tiếng Anh 11 mới khác nhau thường xuất hiện trong đề thi chính thức giúp các em học sinh rèn luyện kỹ năng làm bài thi hiệu quả.

A. PHẦN TRẮC NGHIỆM (5 điểm)

I. Choose one word whose underlined part is pronounced differently

1. A. craft B. grand C. blank D. practice
2. A. threat B. clean C. spread D. pleasure
3. A. twinkle B. pride C. winning D. Drink
4. A. chance B. chicken C. Child D. chemist

II. Choose the word which is stressed differently from the rest

5. A. Amount B. although C. instead D. metal
6. A. Family B. government C. continue D. million

III. Mark the letter A, B, C or D on your answer sheet to indicate the underlined part that needs correction in each of the following questions.

7. Mary asked(A)me whether (B) I like (C) her or not (D).

8. I spent(A) much (B) money to buy (C) shoes (D) yesterday.

9. She said(A)that she will (B) be (C) here the next (D) week.

10. We were not inviting(A) to (B) their (C) wedding anniversary last week (D).

IV. Choose from the four options given one best answer to complete each sentence.

11.The story is about the boy who……………….with a giant

A. lives

B. was living

C. has lived

D. had lived

12.My most………………experience happened a few years ago

A. embarrass

B. embarrassing

C. embarrassed

D. embarrassment

13. My friends…………………..me to take part in the contest

A. advised

B. suggested

C. proposed

D. recommended

14. He admitted………………………..the suitcase without asking its owner

A. to open

B. have opened

C. having opened

D. to opening

15.The warned me…………………….buying the tickets in advance

A. among

B. of

C. with

D. against

16.We saw him…………….into the abandoned house

A. driving

B. to driving

C. to drive

D. drove

17.Listen! I hear………………..knocking at the window.

A. anyone

B. no one

C. someone

D. anybody

18. Thank you very much for your gift on my birthday

A. present

B. flower

C. candy

D. plant

19. The children used to………………………..last year. But now they go to school by bikes themselves

A. picking

B. be picked

C. pick

D. being picked

V. Read the passage carefully and then choose the correct answers.

Spring School is an informal school. It provides classes to disadvantaged children in Ho Chi Minh city. Around 30 street children live and study at the school and about 250 children with special difficulties from District 1 regularly attend classes.

The Organization for Educational Development co-operated with Spring School to set up English classes in 1998. Dance, theatre, singing and folk music classes were set up a year later. Children from these classes participate in fundraising performances. They raise money to continue their English and performance Arts classes.

Spring School requires volunteers to help organize their fundraising dinner held annually in June. This is an exciting night in which children dance, sing and play music at one of the largest hotels in Ho Chi Minh City. They also need foreign volunteers to contact sponsors and help to expand the school activities. Volunteers are required from February until July to help organize these events.

It is hope that more schools like Spring School will soon be found in other cities in Vietnam.

20. What kind of Spring school?

A. a primary school

B. a formal school

C. an informal school

D. a secondary school

21. When were dance, theatre, singing and folk music classes set up?

A. In 1997

B. In 2000

C. In 1998

D. In 1999

22. Why do children take part in fund- raising performances?

A. Because they want to expand the school.

B. Because they want to contact sponsors.

C. Because they need money to continue their English and Arts classes.

D. Because they like dancing.

23. Where do children dance, sing and play music?

A. At their School.

B. At one of the largest hotels in Ho Chi Minh City.

C. In Ha Noi.

D. In the theatres.

24. What is the aim of Spring School?

A. It provides classes to volunteers in Ho Chi Minh City.

B. It provides classes to disadvantaged children in Ho Chi Minh City.

C. The aim of this school is fundraising.

D. The aim of this school is to raise fund.

B. PHẦN TỰ LUẬN ( 5 điểm)

I . Put the verbs into correct forms (1,5p).

1. He did not expect (invite)............................................ to the party.

2. (Fail) ........................................twice, he didn’t want to try again.

3. They went home after they (finish) …………………..their work.

4. (you/watch)…………………………….TV last night?

5. The teacher congratulated me on (make) ................................such a clear speech.

6. Mr Barron (study).............................................. French since 2007.

II. Rewrite the following sentences as suggested.

1. "What is your hobby?" Hoa asked Nam.

→ Hoa asked..................................................................

2. I don’t know her phone number, so I can’t call her now.

→If..........................................................................................

3. I started working here 3 years ago.

→I have……………………………………………………………

4. "I'm terribly sorry I'm late" said Flora.

→ Flora apologized...................................................................

5. If I had known you were ill, I would have visited you

→ Had …………………………………………………………….……………..

ĐÁP ÁN

1. B

2. B

3. B

4. D

5. A

6. D

7. C

8. C

9. B

10. A

11. A

12. B

13. A

14. C

15. B

16. A

17. C

18. A

19. B

20. C

21. D

22. C

23. B

24. B

B. PHẦN TỰ LUẬN ( 5 điểm)

I . Put the verbs into correct forms (1,5p).

1 - to be invited

2 - having failed

3 - has finished

4 - Do you watch

5 - making

6 - has studied

II. Rewrite the following sentences as suggested.

1 - Hoa asked what my hobby was.

2 - If I knew her phone number, I could call her

3 - I have worked for 3 years/ have been working for 3 years.

4 - Flora apologized for being late

5 - Had I known you were ill, I would have visited you.

Trên đây là Đề thi tiếng Anh lớp 11 học kì 1 kèm đáp án. Mời thầy cô tham khảo thêm nhiều tài liệu ôn tập Tiếng Anh lớp 11 cả năm khác như: Để học tốt Tiếng Anh lớp 11, Bài tập Tiếng Anh lớp 11 theo từng Unit trực tuyến, Đề thi học kì 1 lớp 11, Đề thi học kì 2 lớp 11,... được cập nhật liên tục trên VnDoc.com.

Đánh giá bài viết
2 1.190
0 Bình luận
Sắp xếp theo
Tiếng Anh phổ thông Xem thêm