Đề thi học kì 1 môn Tiếng Anh lớp 8 trường THCS Phương Trung, Hà Nội năm 2015 - 2016

Đề thi học kì 1 môn Tiếng Anh lớp 8

Đề thi học kì 1 môn Tiếng Anh lớp 8 trường THCS Phương Trung, Hà Nội năm 2015 - 2016 gồm 5 câu hỏi lớn cả trắc nghiệm và viết có đáp án đi kèm. Đây là tài liệu ôn tập và củng cố Tiếng Anh hữu ích dành cho các bạn học sinh lớp 8, mời các bạn tham khảo.

Đề kiểm tra học kì I lớp 8 môn Tiếng Anh trực tuyến

Đề thi học kì 1 môn Tiếng Anh lớp 8 trường THCS Đông Bình, Vĩnh Long năm 2015 - 2016

Đề kiểm tra học kỳ 1 môn tiếng Anh lớp 8 trường THCS Phù Đổng năm học 2014 - 2015

Phuong Trung secondary school

Class: 8A......

Full name: ............................

KIỂM TRA HỌC KÌ I

School year: 2015 - 2016

Subject: English

Time: 45 minutes

I. Choose the best answer (2,5ms)

1. We _______ wear uniform when we are at school.

A. have to B. must C. can D. may

2. Peter________ in Scotland for ten years. Now he lives in London.

A. lives B. has lived C. lived D. is living

3. The red bag is .................. than the blue one.

A. cheaper B. cheapest C. as cheap D. more cheap

4. I used .................. with my grandmother when I was a little girl.

A. to live B. live C. living D. lived

5. Ba enjoys ............ to music.

A. listen B. listened C. listening D. listens

6. Vietnamese language is different.......... English language.

A. to B. from C. of D. for

7. We must be there .................. 8.30 and 9.15 .

A. between B. on C. after D. before

8. Pleiku city is.......... busier.

A. become B. becoming C. becomes D. to become

9. I am afraid our team,s doing very.........

A. good B. badly C. bad D. goodly

10. The film is definitely not suitable for young children.

A. specially B. certainly C. hardly D. really

II. Give the correct form of the verbs in brackets. (2ms)

1. I (know)___________ her for three years.

2. It often (rain) ________________ in summer, but it (not rain) __________________ now.

3. The weather (become) ________________ colder and colder in December.

4. Last night he (go) ______________ to bed early.

III. Choose word or phrase that needs correcting. (1m)

1. My uncle and aunt lived in this village for over twenty years.

A B C D

___________________

2. You should take a taxi although it's raining hard.

A B C D

___________________

3. I prefer city life than country life.

A B C D

___________________

4. We haven't seen each other since two years.

A B C D

___________________

IV. Rewrite the sentences that it has the unchanged meanings. (2ms).

1. " Take more exercises," the doctor said to me.

-> The doctor told me ______________________________________________

2. The last time I saw him was in 1985.

-> I haven't _____________________________________________________

3. He usually played tennis when he was young.

-> He used to______________________________________________________

4. I expected my friends to arrive at 4 o'clock , but they arrived at 2.30.

-> My friends ______________________________________________________

V. Read the text and decide True (T) or False (F) for the statements below: (2,5 ms)

Graham Bell was born in Scotland in 1847, but when he was a young man of twenty-three he moved with his parents to Canada. Before the year was over, young Graham had left his family and gone to Boston. Though Bell was a dreamer , he was also a practical thinker and a man of action. In Boston, where he worked by day as a teacher of the deaf, he worked far into the night experimenting with the electrical transmission of the sound. This led to the invention of the telephone.

1. _____ Alexander G. Bell was born in England.

2. _____ He emigrated to Canada in 1865

3. _____ He went to Boston when he was twenty-three

4. _____ Graham Bell worked with the deaf in Boston

5. _____ He experimented with the electrical transmission of the sound by day.

Đáp án đề thi học kì 1 môn Tiếng Anh lớp 8

I. Choose the best answer ( 2,5ms) (Mỗi câu đúng được 0,25 đ)

1. A 2. C 3. A 4 . A 5. C.

6. B 7. A 8. B 9. C 10. B

II. Give the correct form of the verbs in brackets. (2ms): Mỗi câu đúng được 0,5 đ

1. Have known

2. Rains – isn't raining

3. Is becoming

4. Went

III. Choose word or phrase that needs correcting. (1m): mỗi câu đúng được 0,25 đ

1. A 2. C 3. C 4. C

IV. Rewrite the sentences that it has the unchanged meanings. (2ms).

Mỗi câu đúng được 0,5 đ

1. The doctor told me to take more exercises.

2. I haven't seen him since 1985.

3. He used to play tennis when he was young.

4. My friends arrived earlier than I expected.

V. Read the text and decide True (T) or False (F) for the statements below: (2,5 ms)

Mỗi câu đúng được 0,5 đ

1. F 2. F 3. F 4.T 5. T

Đánh giá bài viết
3 3.707
0 Bình luận
Sắp xếp theo
Tiếng Anh phổ thông Xem thêm