Đề thi học kì 1 môn Tiếng Anh lớp 8 trường THCS Đông Bình, Vĩnh Long năm 2015 - 2016

Đề thi học kì 1 môn Tiếng Anh lớp 8

Đề thi học kì 1 môn Tiếng Anh lớp 8 trường THCS Đông Bình, Vĩnh Long năm 2015 - 2016 gồm 4 phần lớn: Nghe, Đọc, Ngôn ngữ và Viết có đáp án đi kèm đầy đủ và cụ thể. Đề thi là tài liệu học tập hữu ích dành cho các bạn học sinh lớp 8, giúp các bạn ôn tập và nâng cao kiến thức Tiếng Anh hiệu quả. Mời các bạn tham khảo.

Tải file nghe kèm theo đề

Đề kiểm tra học kì I lớp 8 môn tiếng Anh trực tuyến

Đề kiểm tra tiếng Anh lớp 8 học kì 1 online

Đề thi học kì 1 môn Tiếng Anh lớp 8 trường THCS Phan Châu Trinh năm 2015

PHÒNG GD&ĐT TX BÌNH MINH

TRƯỜNG THCS ĐÔNG BÌNH

ĐỀ KIỂM TRA HỌC KỲ I. NĂM HỌC 2015 – 2016

Môn: Tiếng Anh 8

Thời gian làm bài: 60 phút (không kể thời gian phát đề)

(đề thi gồm có 2 trang)

I. LISTEN: (2.5 POINTS)

Activity 1: Listen to the converssation and write T for the true sentence, F for the false sentence

.............1. Tim was out when his mother called him.

.............2. Tim's mother met his teacher at school.

.............3. Tim's report is poor.

.............4. Tim's mother wants him to improve one thing.

.............5. Tim needs to improve his Spanish grammar.

Activity 2: Listen and tick ( √ ) the correct city or country. Number 1 is for example

1. ..... London

√ Manchester

2. ..... Paris

..... New York

3. ..... Tokyo

..... Hong Kong

4. ..... Dallas

..... St Louis

5. ..... Barcelona

..... Marid

6. ..... Italy

..... France

III. READ (2.5 POINTS)

1) Read the passage carefully then choose the correct words ti fill in the blanks. (1.25 pts)

Hoa is excited about the interesting activities that she is going to do. The Y&Y having a plan (1)________ the community. She'll (2)_________ part in its recycling program. In joining this program. She'll collect using paper, glass and empty cans. Then she'll send them for (3)_____. She hopes that she could save natural resources and earn some money for her school Y&Y in these (4)____________. She also thinks about participating in either planting trees and flowers or (5)__________ the street.

1. A. help B. to help C. helping D. to helping

2. A. take B. to take C. taking D. takes

3. A. recyclable B. recycle C. recycled D. recycling

4. A. organizations B. members C. activities D. resources

5. A. help B. helped C. helping D. to help

2) Read the text and answer the following questions (1.25 pts)

Peter had a letter from his sister yesterday. She lives in Nigeria. In her letter, she said that she was coming to England next month. If she comes she will get a surpise. Peter is now living in a beautiful new house in the country and work on it had begun before his sister left. The house was completed five month ago. In his letter, he said that he wanted her to stay with his family.

The house has many large rooms and there is a lovely garden.

1. Where does Peter's sister live?

2. What is she going to do next month?

3. Where is Peter living now?

4. When was his house completed?

5. Has it got many large rooms and a lovely garden?

IV. LANGUAFE FOUS (2.5 POINTS) Choose the best answer for each question.

1. They don't have enough money _______ for a taxi.

A. for paying B. to pay C. for pay D. paying

2. The audience didn't laugh _______ his Joke.

A. on B. to C. at D. for

3. My father used to ________ on a farm when he was a young boy.

A. to live B. live C. lived D. lives

4. _______ is the study of the earth and its countries, mountains, rivers...

A. Geography B. Physic C. Chemistry D. Mathematics

5. Alexander Graham Bell invented _______.

A. the computer B. the car C. the telephone D. the bike

6. How long ________ Jane since she was a child?

A. do you know B. did you know
C. has you know D. have you known

7. Choose the words or phrase that are not correct in standard English.

He used to plays soccer when he was a child.
A B C D

8. Choose the word that has the underlined part pronounced differently

A. dark B. father C. star D. principal

9. Alex said to _______ that he was lucky to be alive.

A. he B. his C. himself D. myself

10. I enjoy ________ to the park on summer evenings.

A. going B. go C. goes D. to go

IV. WRITE (2.5 POINTS)

1. Write a letter to Phong, using the given words (1 pt)

Dear Phong,

1. It / be / a month since I wrote / you.

2. And we / not met / or seen each other / three months.

3. Now here / be / a suggestion that I'm happy / make.

4. Will you / come / here / me this weekend?

5. I have a lot / news to give you and many questions / ask.

Please write back to me as soon as possible.

Your friend,

Mai

2. Put the words in correct order to make full sentences. (1.5pts)

1. gray/ a/ Mr. Thanh/ beard/ long/ has.

.................................................................................................

Put this request into reported speech.

2. Their mother said to them, "Don't make so much noise."

................................................................................................

Combine the pair of sentence into one sentence, using S + v+ (not) adjective + enough + to-infinitive.

3. My sister is old. She can drive a car.

.................................................................................................

Đáp án đề thi học kì 1 môn Tiếng Anh lớp 8

I. LISTEN (mỗi câu đúng đạt 0.25 điểm; 8 x 0.25 = 2 điểm)

Activity 1: 1. F 2. T 3. F 4. T 5. F

THE LISTENING:

Mom: Tim? Tim? Are you home?

Tim: Yes, Mom. I'm in the living –room. What is it, Mom?

Mom: I went to your school today and Miss Jackson gave me your report card.

Tim: Oh, is it a good report?

Mom: Don't worry. It's excellent. You did very well.

Tim: May I see the report?

Mom: Sure. I'm pround of you, Tim. I know you work very hard this semester.

Tim: Thanks, Mom.

Mom: But there is one thing you need to improve.

Tim: What's that, Mom?

Mom: Miss Jackson said you should work harder on your Spanish pronunciation.

She asked me to give you this dictionary.

Tim: Yes, I know. Some of those Spanish sounds are really hard. I'll try my best to improve them.

Mom: I believe you can do it, Tim.

Activity 2:

1. Manchester 2. Paris 3. Hong Kong

4. St Louis 5. Barcelona 6. France

THE LISTENING:

1. I've just moved from London to Manchester.

2. Oh, I'm still in Paris. I'm moving to New York next year.

3. Well, I lived in Tokyo before I moved to Hong Kong.

4. Yeah, I just moved from Dallas to St Louis.

5. I'm still living in Barcelona. I decidec not to move to Marid.

6. You know, I used to lived in Italy before I moved to France.

II. READ (mỗi câu đúng đạt 0.25 điểm; 8 x 0.25 = 2 điểm)

1) 1. B 2. A 3. D 4. C 5. C

2)

1. She lives in Nigeria.

2. She is coming to England next month.

3. Peter is now living in a beautiful new house in the country.

4. The house was completed five months ago.

5. Yes, it has

III. LANGUAFE FOUS ( mỗi câu đúng đạt 0.25 điểm; 10 x 0.25 = 2.5 điểm)

1. B 2. C 3. B 4. A 5. C

6. D 7. B 8. D 9. C 10. A

IV. WRITE

1) (Mỗi câu đúng đạt 0.2 điểm; 5 x 0.2 = 1.0 điểm)

Dear Phong,

1. It is a month since I wrote to you.

2. And we haven't met or seen each other for three months.

3. Now here is a suggestion that I'm happy to make.

4. Will you come here with me this weekend?

5. I have a lot of news to give you and many questions to ask.

Please write back to me as soon as possible.

Your friend,

Mai

2. Write the sentences as directions (Mỗi câu đúng đạt 0.5 điểm; 3 x 0.5 =1.5 điểm)

1. Mr Thanh has a long gray beard

2. Their mother said to them (told / requested...) not to make so noise.

3. My sister is not old enough to drive a car.

Đánh giá bài viết
1 5.224
0 Bình luận
Sắp xếp theo
Tiếng Anh phổ thông Xem thêm