Đề thi học kì 2 lớp 3 môn tiếng Anh năm 2019 - 2020 số 4

Đề thi học kì 2 lớp 3 môn tiếng Anh có đáp án

Đề kiểm tra tiếng Anh lớp 3 học kì 2 có đáp án dưới đây nằm trong bộ đề thi học kì 2 môn tiếng Anh lớp 3 năm 2019 - 2020 do VnDoc.com sưu tầm và đăng tải. Đề thi tiếng Anh học kì 2 lớp 3 có đáp án bao gồm nhiều dạng bài tập tiếng Anh lớp 3 chương trình mới giúp các em nâng cao kỹ năng làm bài thi hiệu quả.

Read and fill the words in the box in the blanks.

legs/ bedroom/ colors/ chair/ cat/

I am at school and I can be in your (1)………….. I’ve got four (2)……………… You can sit on me. Sometimes the (3) …………….. can sleep under me. I can be in many (4)…………………. What am I? I am a (5)………………………. .

Choose the odd one out.

1. A. ship  B. plane  C. train D. pen
2. A. Globe  B.Map  C. Desk  D. These
3. A. Forty  B. Thirteen  C. Sixty  D. Twenty
4. A. Sun  B. Snowy C. Cloud D. Wind
5. A. Teddy  B. Kite  C. cake  D. Puzzle

Choose the correct answer for each following question.

1. The gate……….the house is blue

A. of

B. For

C. to

D. in

2. ……… are my books? -They’re on the desk

A.What

B.Where

C. What

D. How

3. There are two pictures ……….. the wall

A. in

B. Above

C. On

D. to

4. There is a chair between the table ……… the wardrobe

A. and

B. in

C. on

D. or

5. How ……….. chairs are there in the classroom ?

A. old

B. much

C. many

D. long

6. Are there ………… posters on the wall ?

A. any

B. A

C. one

D. the

7. Are there any chairs in the room ? - No, There …………….

A. are

B. is

C. aren’t

D. isn’t

8. What is the----------today? - It's sunny.

A. activity

B. colour

C. weather

9. --------- many dogs do you have ? - Four dogs.

A .Why

B. How

C.What

10. what_____are your dogs ? –They are black and white

A. colour

B. yellow

C. sunny

Rearrange the words to make meaningful sentence.

1. sister/ does/ doll ? /your /have / a

…………………………………………………

2. is/ the/ between/ supermarket/ The/ bakery/ the/ and/ bookstore

………………………………………………..

3. any/ Are/ chairs/ there/ room?/ the/ in

…………………………………………………

4. tables/ How/ are/ many/ the/ there/ school?/ in

…………………………………………………

5. old/ mother? / her / How /is /

…………………………………………………

Read the passage and write True or False

Hello. I’m Linh. I’m living with my family in Hanoi. Today is Sunday. Now, I am playing games in my bedroom. My mother is cooking in the kitchen. My sister is playing badminton in the garden. My father is reading a magazine in the living room.

1. Linh lives in Hai Phong.

2. Yesterday was Saturday.

3. Linh is watching TV in the living room.

4. Her mother is cooking.

5. Her sister is in the garden.

ĐÁP ÁN

Read and fill the words in the box in the blanks.

1 - bedroom; 2 - legs; 3 - cat; 4 - colors; 5 - chair;

Choose the odd one out.

1 - D; 2 - D; 3 - B; 4 - B; 5 - C;

Choose the correct answer for each following question.

1 - A; 2 - B; 3 - C; 4 - A; 5 - C;

6 - A; 7 - C; 8 - C; 9 - B; 10 - A;

Rearrange the words to make meaningful sentence.

1 - Does your sister have a doll?

2 - The supermarket is between the bookstore and the bakery.

3 - Are there any chairs in the room?

4 - How many tables are there in the school?

5 - How old is your mother?

Read the passage and write True or False

1 - False; 2 - True; 3 - False; 4 - True; 5 - True;

Trên đây là Đề kiểm tra tiếng Anh học kì 2 lớp 3 có đáp án. Mời bạn đọc tham khảo thêm nhiều tài liệu ôn tập Tiếng Anh lớp 3 khác như: Học tốt Tiếng Anh lớp 3, Đề thi học kì 2 lớp 3 các môn. Đề thi học kì 1 lớp 3 các môn, Trắc nghiệm Tiếng Anh lớp 3 online,... được cập nhật liên tục trên VnDoc.com.

Bên cạnh nhóm Tài liệu học tập lớp 3, mời quý thầy cô, bậc phụ huynh tham gia nhóm học tập:Tài liệu tiếng Anh Tiểu học - nơi cung cấp rất nhiều tài liệu ôn tập tiếng Anh miễn phí dành cho học sinh tiểu học (7 - 11 tuổi).

Đánh giá bài viết
12 7.608
0 Bình luận
Sắp xếp theo
Tiếng Anh cho học sinh tiểu học (7-11 tuổi) Xem thêm