2 Đề thi thử THPT Quốc Gia môn Tiếng Anh năm 2021

HOT Xem thêm Đề thi & Đáp án đề thi tiếng Anh tốt nghiệp THPT 2021 tại: Đáp án Đề thi THPT Quốc Gia 2021 môn Anh ngay sau khi hết thời gian làm bài.

Tham khảo thêm bộ 500 đề thi tốt nghiệp THPT 2021 môn Anh có đáp án

Đề thi thử tốt nghiệp THPT 2021 môn Tiếng Anh có đáp án dưới đây nằm trong bộ đề thi THPT Quốc Gia môn Tiếng Anh 2021 do VnDoc.com sưu tầm và đăng tải. Đề thi THPTQG môn tiếng Anh 2021 có đáp án được biên tập bám sát chương trình tiếng Anh lớp 12 đã học của bộ GD - ĐT giúp học sinh lớp 12 ôn tập lại những kiến thức Từ vựng - Ngữ pháp trọng tâm hiệu quả.

Đề luyện thi THPT Quốc Gia môn tiếng Anh 2021 có đáp án gồm 50 câu trắc nghiệm tiếng Anh được biên tập dưới nhiều dạng bài tập tiếng Anh 12 mới thường xuất hiện trong cấu trúc đề thi tốt nghiệp THPT Quốc Gia 2021 môn Anh giúp các em học sinh lớp 12 nâng cao những kỹ năng làm bài thi hiệu quả. Hy vọng rằng đây sẽ là tài liệu ôn thi tiếng Anh tốt nghiệp THPTQG năm 2021 hiệu quả dành cho các em học sinh tham khảo, download!

Ngoài ra, mời bạn đọc tham khảo bộ đề thi thử tốt nghiệp THPT Quốc Gia môn tiếng Anh mới nhất được biên tập bám sát theo cấu trúc đề thi minh họa lần 2 môn tiếng Anh 2021 và lượng kiến thức gói gọn trong chương trình tinh giản của bộ Giáo dục & Đào tạo duới đây:

1. Đề thi Tiếng Anh THPT Quốc Gia 2021 có đáp án số 1

Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the correct answer to each of the following questions

Question 1: “No students can get _____ with cheating in the exam.” the teacher said.

A. along

B. up

C. away

D. on

Question 2: He said he couldn’t give me a detailed description of the man because he had only _____ at him briefly.

A. gazed

B. stared

C. glanced

D. glared

Question 3: The children ran away as if they _____ a ghost.

A. saw

B. see

C. had seen

D. have seen

Question 4: We were so late that we _______had time to catch the train.

A. hardly

B. nearly

C. almost

D. simply

Question 5: Frankly, I’d rather you ________________in that case.

A. not involved

B. were not involved

C. will not be involved

D. wouldn’t be involved

Question 6: Most of ___________archaeologists know about prehistoric cultures is based on studies of material remains.

A. the

B. what

C. which

D. those

Question 7: He was expecting a prison sentence but the judge took ______ on him.

A. disgrace

B. shame

C. dishonor

D. pity

Question 8: It is high time that measures ___________ to prevent further traffic accidents.

A. are taken

B. were taken

C. should be taken

D. should have been taken

Question 9: Don’t drop litter wherever you want, ____________?

A. don’t you

B. won’t you

C. will you

D. do you

Question 10: We ____________ the car for half a year before it was stolen.

A. had owned

B. have owned

C. were owning

D. owned

Question 11: The fire was caused by an _____ failure in the engine.

A. electrician

B. electricity

C. electric

D. electrical

Question 12: I would have paid _______ for my car if the salesman had insisted, because I really wanted it.

A. two times as much

B. much twice

C. twice as much

D. as much twice

Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the word that differs from the other three in the position of the primary stress in each of the following questions.

Question 13. A. unselfishB. acquaintanceC. humorousD. attraction
Question 14. A. introduceB. currencyC. marvelousD. delegate

Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the word whose underlined part differs from the other three in pronunciation in each of the following questions.

Question 15. A. champangeB. changeC. challengeD. teacher
Question 16. A. introductionB. questionC. productionD. expectation

Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the word(s) CLOSEST in meaning to the underlined word(s) in each of the following questions.

Question 17: Because the jury had reached deadlock, the judge called for a retrial.

A. reduction

B. disagreement

C. impasse

D. verdict

Question 18: His tenacious personality made him top salesperson in the company.

A. explosive

B. charming

C. tenable

D. persistent

Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the word(s) OPPOSITE in meaning to the underlined word(s) in each of the following questions.

Question 19: Not only was John very obedient, but he rarely spoke out his own thoughts as well.

A. understanding

B. fresh

C. indiscreet

D. insubordinate

Question 20: That was electrifying news to all of the company’s staff.

A. comforting

B. shocking

C. astounding

D. boring

Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the underlined part that needs correction in each of the following questions.

Question 21: It is recommended (A) that each person drinks (B) 2 liters of (C) water a (D) day.

Question 22: One of (A) the largest oceans (B) in the world (C) is Atlantic Ocean (D).

Question 23: Human body (A) does not stay at alike (B) temperature from (C) the morning till (D) the end of the day.

Mark the letter A, B, C or D on your answer sheet to indicate the most suitable response to complete each of the following exchanges.

Question 24: Mason: "In my opinion, horror films are really exciting." - Lydia: " _"

A. You shouldn’t have said that.

B. What an opinion!

C. There’s no doubt about that.

D. I don’t think so, either.

Question 25: Stephen: "It's been a difficult time, but I think everything is over now."

- Sarah: "______________ "

A. I’m afraid not.

B. I hope so.

C. Good luck with that!

D. Yes, I can’t agree less.

Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the sentence that best combines each pair of sentences in the following questions.

Question 26: My father regrets taking up smoking. He can’t give it up now.

A. My father regrets having taken up smoking because he’s not able to give it up now.

B. My father wishes he hadn’t taken up smoking since he can’t cut down on it now.

C. My father can’t give up smoking now and feels regret about it.

D. Regretful as my father is, there might be a chance for him to stop smoking.

Question 27: Strip mining is one of the cheapest methods of mining. It is controversial because it harms the environment.

A. Strip mining, which is among the cheapest methods of mining, is controversial because it jeopardizes the environment.

B. Strip mining is one of the cheapest methods of mining, which is controversial because it does harm to the environment.

C. However harmful to the environment it is, strip mining is one of the cheapest methods of mining.

D. Strip mining is not the cheapest methods of mining, but it is controversial because it harms the environment.

Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the sentence that is closest in meaning to each of the following questions.

Question 28: Because they made too many mistakes, they failed in the exam.

A. They made very many mistakes that they failed in the exam.

B. They made too many mistakes that them to failed in the exam.

C. They made so many mistakes that they failed in the exam.

D. They made such many mistakes that they failed in the exam.

Question 29: No matter how hard I tried, I couldn’t open the door.

A. It was difficult for me to open the door.

B. I tried hard to open the door.

C. I could open the door easily.

D. Try as hard as I might, I couldn’t open the door.

Question 30: Flooding in this region was the result of heavy rain.

A. Heavy rain caused flooding in this region.

B. Flooding in this region was the cause of the heavy rain.

C. Heavy rain resulted from flooding in this region.

D. Because of flooding in this region, there was heavy rain.

Read the following passage and mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the correct word or phrase that best fits each of the numbered blanks.

Comic Relief is a charitable organization based in London. It was set (31)______ by comedians in 1985 in response to the famine in Ethiopia, and uses comedy and laughter to get serious messages across. Since then over two thousand celebrities have given their time and talent to Comic Relief, helping to raise 300 million to date. Every two years, Comic relief organizes a nationwide fundraising event (32)________ “Red Nose Day”. It is usually on a Friday in March. On Red Nose Day, everyone in the country is encouraged to put a red nose and do something silly to raise money for charity. In an event that unites the country, people from all walks of life do their bit for poor and under-privileged people in the UK and Africa. In schools, uniforms are replaced by fancy dress, in offices across the nation, assistants (33)_______ over from their bosses for the day. Every contribution is important, whether it is standing in the street collecting money from passers-by, or taking (34)______ in a sponsored event like sitting in a bathtub full of baked beans for twenty-four hours, or not talking for a(n) whole day. The event is televised in the evening, when the combination of comedy and hard-hitting documentaries persuades (35)______ to make donations on their credit cards - over the phone or on the Internet - to those less fortunate than themselves.

Question 31:A. upB. offC. onD. out
Question 32:A. describedB. calledC. knownD. named
Question 33:A. doB. getC. takeD. make
Question 34:A. involvementB. partC. participationD. place
Question 35:A. viewersB. observersC. spectatorsD. audience

Read the following passage and mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the correct word or phrase that best fits each of the numbered blanks.

Traditionally in America, helping the poor was a matter for private charities or local governments. Arriving immigrants depended mainly on predecessors from their homeland to help them start a new life. In the late 19th and early 20th centuries, several European nations instituted public-welfare programs. But such a movement was slow to take hold in the United States because the rapid pace of industrialization and the ready availability of farmland seemed to confirm the belief that anyone who was willing to work could find a job.

Most of the programs started during the Depression era were temporary relief measures, but one of the programs Social Security - has become an American institution. Paid for by deductions from the paychecks of working people, Social Security ensures that retired persons receive a modest monthly income and also provides unemployment insurance, disability insurance, and other assistance to those who need it. Social Security payments to retired persons can start at age 62, but many wait until age 65, when the payments are slightly higher. Recently, there has been concern that the Social Security fund may not have enough money to fulfill its obligations in the 21st century, when the population of elderly Americans is expected to increase dramatically. Policy makers have proposed various ways to make up the anticipated deficit, but a long-term solution is still being debated.

In the years since Roosevelt, other American presidents have established assistance programs. These include Medicaid and Medicare; food stamps, certificates that people can use to purchase food; and public housing which is built at federal expense and made available to persons on low incomes.

Needy Americans can also turn to sources other than the government for help. A broad spectrum of private charities and voluntary organizations is available. Volunteerism is on the rise in the United States, especially among retired persons. It is estimated that almost 50 percent of Americans over age 18 do volunteer work, and nearly 75 percent of U.S. households contribute money to charity.

Question 36: It took welfare program a long time to gain a foodhold in the US due to the rapid growth of _______.

A. industrialization

B. population

C. urbanization

D. modernization

Question 37: The Social Security program has become possible thanks to .

A. enforcement laws

B. deductions from wages

C. donations from companies

D. people's willingness to work

Question 38: Most of the public assistance programs after the severe economic crisis.

A. were introduced into institutions

B. did not become institutionalized

C. functioned truthfully in institutions

D. did not work in institutions

Question 39: American on low incomes can seek help from .

A. non-governmental agencies

B. governmental agencies

C. federal government

D. state government

Question 40: The word "instituted" in the first paragraph mostly means ______.

A. executed

B. introduced

C. studied

D. enforced

Question 41: That Social Security payments will be a burden comes from the concern that .

A. the program discourages working people

B. younger people don't want to work

C. elderly people ask for more money

D. the number of elderly people is growing

Question 42: New immigrants to America could seek help for ________.

A. only charity organizations

B. volunteer organizations

C. the people who came earlier

D. the US government organization

Read the following passage and mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the correct word or phrase that best fits each of the numbered blanks.

According to the best evidence gathered by space probes and astronomers, Mars is an inhospitable planet, more similar to Earth’s Moon than to Earth itself - a dry, stark, seemingly lifeless world. Mars’ air pressure is equal to Earth’s at an altitude of 100,000 feet. The air there is 95 percent carbon dioxide.

Mars has no ozone layer to screen out the sun’s lethal radiation. Daytime temperatures may reach above freezing, but because the planet is blanketed by the mere wisp of an atmosphere, the heat radiates back into space. Even at the equator, the temperature drops to -50C (-60F) at night. Today there is no liquid water, although valleys and channels on the surface show evidence of having been carved by running water. The polar ice caps are made of frozen water and carbon dioxide, and water may be frozen in the ground as permafrost.

Despite these difficult conditions, certain scientists believe that there is a possibility of transforming Mars into a more Earth-like planet. Nuclear reactors might be used to melt frozen gases and eventually build up the atmosphere. This in turn could create a “greenhouse effect” that would stop heat from radiating back into space.

Liquid water could be thawed to from a polar ocean. Once enough ice has melted, suitable plants could be introduced to build up the level of oxygen in the atmosphere so that, in time, the planet would support animal life from Earth and even permanent human colonies. “This was once thought to be so far in the future as to be irrelevant,” said Christopher McKay, a research scientist at NASA. “But now it’s starting to look practical. We could begin work in four or five decades.”The idea of “terraforming” Mars, as enthusiasts call it, has its roots in science fiction. But as researchers develop a more profound understanding of how Earth's ecology supports life, they have begun to see how it may be possible to create similar conditions on Mars. Don’t plan on homesteading on Mars any time soon, though. The process could take hundreds or even thousands of years to complete and the cost would be staggering.

Question 43: The word "there" in bold in paragraph 1 refers to _.

A. the Earth's Moon

B. Mars

C. outer space

D. a point 100 miles above the Earth

Question 44: Which of the following does the author NOT list as a characteristic of the planet Mars that would make colonization difficult?

A. There is little liquid water.

B. The sun's rays are deadly.

C. Daytime temperatures are dangerously high.

D. Night time temperatures are extremely low.

Question 45: It can be inferred from the passage that the "greenhouse effect" mention in paragraph 3 is _________.

A. the direct result of nuclear reactions

B. the cause of low temperatures on Mars

C. caused by the introduction of green plants

D. a possible means of warming Mars

Question 46: According to Christopher McKay, the possibility of transforming Mars

____.

A. could only occur in science fiction stories

B. will not begin for hundreds, even thousands of years

C. is completely impractical

D. could be started in forty to fifty years

Question 47: According to the article, the basic knowledge needed to transform Mars comes from ________.

A. the science of astronomy

B. data from space probes

C. a knowledge of Earth's ecology

D. science fiction stories

Question 48: According to the passage, the Martian atmosphere today consists mainly of ______.

A. oxygen

B. carbon dioxide

C. ozone

D. water vapor

Question 49: The word "inhospitable" in bold in paragraph 1 is closest in meaning to _____.

A. generous

B. uninhabitable

C. hostile

D. green

Question 50: What is the main idea of the passage?

A. The possibility of changing the Martian environment

B. The challenge of interplanetary travel

C. The need to study the Martian ecology

D. The advantages of establishing colonies on Mars

Đáp án đề thi THPT Quốc Gia môn Anh 2021

1. C; 2. C; 3. C; 4. A; 5. B; 6. B; 7. D; 8. B; 9. C; 10. A;

11. D; 12. C; 13. C; 14. A; 15. A; 16. A ;17. C; 18. D; 19. D; 20. D;

21. B; 22. D; 23. B;. 24. C; 25. B; 26. A; 27. A; 28. C; 29. D; 30. A;

31. A; 32. B; 33. C; 34. B; 35. A; 36. A; 37. B; 38. B; 39. A; 40. B;

41. D; 42. C; 43. B; 44. C; 45. D; 46. D; 47. C; 48. B; 49. B; 50. A;

2. Đề thi thử tốt nghiệp THPT tiếng Anh 2021 có đáp án số 2

Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the word whose underlined part differs from the other three in pronunciation in each of the following questions.

Question 1: A. coughed B. linked C. used D. watched

Question 2: A. shout B. should C. ground D. count

Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the word that differs from the other three in the position of primary stress in each of the following questions.

Question 3: A. degree B. wildlife C. injure D. passage

Question 4: A. salary B. memory C. interview D. pollutant

Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the correct answer to each of the following questions.

Question 5: When the old man ______ past the park, he saw some children playing football

A. has walked B. was walking C. walked D. is walking

Question 6: I have visited Portugal but I have never been to ______ Netherlands.

A. a B. an C. the D. Ø (no article)

Question 7: I suggest that Peter ______ the directions carefully before assembling the bicycle.

A. read B. reading C. reads D. to read

Question 8: The temperature increases significantly, ______ makes the ice melt faster.

A. when B. that C. what D. which

Question 9: You can never rely ______ Anna to provide you with information.

A. of B. for C. on D. to

Question 10: When my parents got to the airport, they realized that my mother ______ her passport at home.

A. was leaving B. had left C. left D. has left

Question 11: The tabloids completely ______ that story about Bruce Willis. It's not true at all.

A. took over B. looked up C. filled in D. made up

Question 12: Many students do not ______ full advantage of the Internet as they sometimes waste time on unsuitable webs.

A. take B. make C. do D. give

Question 13: Traffic ______ is another big problem in the city whose road system is unable to cope with the increasing number of cars.

A. rules B. congestion C. light D. troubles

Question 14: Some small farmers find it harder to ______ a living not just because of bad weather conditions, but because they can't compete with large agricultural companies.

A. get B. do C. gain D. make

Question 15: He is ______ influenced by his father and grandfather. His behaviors and decisions are exactly the same.

A. mightily B. strongly C. terribly D. weakly

Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to show the underlined part that needs correction.

Question 16: It’s less expensive to buy a computer part by part; you can save a few hundred dollars all together.

A. all together B. less C. part by part D. a few hundred

Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the word(s) CLOSEST in meaning to the underlined word(s) in each of the following questions.

Question 17: The speaker paused. He hesitated to answer the direct question raised by the audience.

A. decided B. continued C. determined D. wavered

Question 18: Human beings are constantly contaminating their surrounding environment. Some places, for example, are too dirty to live in.

A. promoting B. polluting C. destroying D. protecting

Mark the letter A, B, C, or D to indicate the word or phrase OPPOSITE in meaning to the bold and underlined part in each of the following questions.

Question 19: This boy is poorly-educated and doesn't know how to behave properly.

A. uneducated B. ignorant C. knowledgeable D. rude

Question 20: Robots have been widely used for repetitive work in the manufacturing process to reduce the cost of production.

A. diminish B. decrease C. increase D. eliminate

Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the most suitable response to complete each of the following exchanges.

Question 21. Albert and Bill are having dinner in Bill’s house.

- Albert: "This dish is really nice!"

- Bill:"________. It's called yakitori, and it's made with chicken livers."

A. It's my pleasure B. Sure, I'll be glad to.

C. I'm glad you like it. D. I guess you're right.

Question 22: Peter and Mary are talking about social networks.

- Peter: “Using social networks may have negative effects on students.”

- Mary: “____________. It distracts them from their studies.”

A. I’m not sure about that B. I don’t quite agree

C. You’re wrong D. That’s quite true

Read the following passage and mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the correct word or phrase that best fits each of the numbered blanks.

A POWERFUL INFLUENCE

There can be no doubt at all that the Internet has made a huge difference to our lives. Parents are worried that children spend too much time playing on the Internet, hardly (23) _____ doing anything else in their spare time. Naturally, parents are curious to find out why the Internet is so attractive, and they want to know if it can be harmful for their children. Should parents worry if their children are spending that much time staring at their computers?

Obviously, if children are bent over their computers for hours, (24) ____ in some game, instead of doing their homework, then soothing is wrong. Parents and children could decide how much use the child should make of the Internet, and the child should give his or her (25) ____ that it won't interfere with homework. (26) _____ the child is not holding to this arrangement the parents can take more drastic steps. Dealing with a child's use of the Internet is not much different from negotiating any other sort of bargain about behavior.

Any parent (27) _____ is seriously alarmed about a child's behavior should make an appointment to discuss the matter with a teacher. Spending time in front of the screen does not necessarily affect a child's performance at school. Even if a child is absolutely crazy about using the Internet, he or she is probably just going through a phase, and in a few months there will be something else to worry about!

Question 23. A. ever B. rarely C. never D. always

Question 24. A. puzzled B. absorbed C. interested D. occupied

Question 25. A. word B. promise C. vow D. claim

Question 26. A. Why B. What C. If D. Although

Question 27. A. which B. whom C. what D. who

Read the following passage and mark the letter A, B, C or D on your answer sheet to indicate the answer to each of the questions.

In 1900 the United States had only three cities with more than a million residents-New York, Chicago, and Philadelphia. By 1930, it had ten giant metropolises. The newer ones experienced remarkable growth, which reflected basic changes in the economy. The population of Los Angeles (114,000 in 1900) rose spectacularly in the early decades of the twentieth century, increasing a dramatic 1,400 percent from 1900 to 1930.

A number of circumstances contributed to the meteoric rise of Los Angeles. The agricultural potential of the area was enormous if water for irrigation could be found, and the city founders had the vision and dating to obtain it by constructing a 225-mile aqueduct, completed in 1913, to tap the water of the Owens River. The city had a superb natural harbor, as well as excellent rail connections. The climate made it possible to shoot motion pictures year-round; hence Hollywood. Hollywood not only supplied jobs; it disseminated an image of the good life in Southern California on screens all across the nation. The most important single industry powering the growth of Los Angeles, however, was directly linked to the automobile. The demand for petroleum to fuel gasoline engines led to the opening of the Southern California oil fields, and made Los Angeles North America's greatest refining center. Los Angeles was a product of the auto age in another sense as well: its distinctive spatial organization depended on widespread private ownership of automobiles. Los Angeles was a decentralized metropolis, sprawling across the desert landscape over an area of 400 square miles.

It was a city without a real center. The downtown business district did not grow apace with the city as a whole, and the rapid transit system designed to link the center with outlying areas withered away from disuse. Approximately 800,000 cars were registered in Los Angeles County in 1930, one per 2.7 residents. Some visitors from the east coast were dismayed at the endless urban sprawl and dismissed Los Angeles as a mere collection of suburbs in search of a city. But the freedom and mobility of a city built on wheels attracted floods of migrants to the city.

Question 28. What is the passage mainly about?

A. The growth of cities in the United States in the early 1900's

B. The development of the Southern California oil fields

C. Factors contributing to the growth of Los Angeles

D. Industry and city planning in Los Angeles

Question 29. The word"it" in paragraph 1 refers to ______.

A. Chicago. B. New York C. the United States D. Philadelphia

Question 30. The author characterizes the growth of new large cities in the United States after 1900 as resulting primarily from ______.

A. new economic conditions B. images of cities shown in movies

C. new agricultural techniques D. a large migrant population

Question 31. The word "meteoric" in paragraph 2 is closest in meaning to ______.

A. rapid B. famous C. controversial D. methodical

Question 32. It can be inferred from the passage that in 1930 the greatest number of people in the Los Angeles area were employed in

A. farming B. oil refining

C. automobile manufacturing D. the motion picture industry

Question 33. According to the passage, the Southern California oil fields were initially exploited due to______.

A. the fuel requirements of Los Angeles' rail system

B. an increase in the use of gasoline engines in North America

C. a desire to put unproductive desert land to good use

D. innovative planning on the part of the city founders

Question 34. It can be inferred from the passage that the spatial organization of Los Angeles contributed to the relative decline there of________.

A. public transportation B. industrial areas

C. suburban neighborhoods D. oil fields

Question 35. The visitors from the east coast mentioned in the passage thought that Los Angeles ______.

A. was not accurately portrayed by Hollywood images.

B. lacked good suburban areas in which to live.

C. had an excessively large population.

D. was not really a single city

Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the sentence that is closest in meaning to each of the following questions.

Question 36: There was an upward trend in the demand for labor force.

A. The demand for labor force declined.

B. The demand for labor force increased.

C. The demand for labor force reduced.

D. The demand for labor force remained stable.

Question 37: Merry allows her children to stay up late on Saturday evenings.

A. Merry makes her children stay up late on Saturday evenings.

B. Merry gets her children to stay up late on Saturday evenings.

C. Merry helps her children stay up late on Saturday evenings.

D. Merry lets her children stay up late on Saturday evenings.

Question 38: It was the first time she had ever seen such a moving documentary.

A. She had never seen a moving documentary before.

B. She had seen such a moving documentary for a long time.

C. She had never seen a more moving documentary than this before.

D. The first time she saw such a moving documentary was a long time ago

Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the sentence that best combines each pair of sentences in the following questions.

Question 39: Something hit the door. I heard a slam.

A. Something hit the door but I heard a slam.

B. Something hit the door when I heard a slam.

C. Something hit the door though I heard a slam.

D. Something hit the door for I heard a slam.

Question 40: He bought her flowers and diamond rings. This action made her fall in love with him.

A. He bought her flowers and diamond rings, what made her fall in love with him.

B. He bought her flowers and diamond rings, that made her fall in love with him.

C. He bought her flowers and diamond rings, which made her fall in love with him.

D. He bought her flowers and diamond rings which made her fall in love with him.

ĐÁP ÁN

1-C

2-B

3-A

4-D

5-B

6-C

7-A

8-D

9-C

10-B

11-D

12-A

13-B

14-D

15-B

16-A

17-D

18-B

19-C

20-C

21-C

22-D

23-A

24-B

25-A

26-C

27-D

28-C

29-C

30-A

31-A

32-B

33-B

34-A

35-D

36-B

37-D

38-C

39-D

40-C

3. Bộ đề thi thử THPT Quốc Gia các môn có đáp án

Bộ đề thi tham khảo tốt nghiệp THPT 2021 các môn khác nhau được VnDoc.com biên tập giống với cấu trúc đề thi minh họa 2021 lần 2 của bộ Giáo dục & Đào tạo.

Trên đây là Đề thi thử THPT Quốc Gia môn Tiếng Anh năm 2021. Mời bạn đọc tham khảo thêm nhiều tài liệu ôn thi THPT Quốc Gia năm 2021 các môn khác như: Thi thpt Quốc gia môn Tiếng Anh 2019, Thi thpt Quốc gia môn Toán 2021, Thi thpt Quốc gia môn Văn 2021 ,.... có trên VnDoc.com.

Đánh giá bài viết
19 50.763
0 Bình luận
Sắp xếp theo
Thi thpt Quốc gia môn tiếng Anh Xem thêm