Đề thi thử THPT Quốc gia năm 2017 môn Tiếng Anh trường THPT Chuyên Bắc Ninh có đáp án

Đề thi thử THPT Quốc gia năm 2017 môn Tiếng Anh có đáp án

Đề thi thử THPT Quốc gia năm 2017 môn Tiếng Anh trường THPT Chuyên Bắc Ninh có đáp án có đáp án gồm 50 câu trắc nghiệm có đáp án được VnDoc.com sưu tầm và giới thiệu tới các bạn thí sinh. Hi vọng tài liệu này sẽ giúp các bạn ôn thi đại học môn Tiếng Anh hiệu quả.

Đề thi thử THPT Quốc gia môn Tiếng Anh THPT Trần Hưng Đạo, TP. Hồ Chí Minh năm học 2016 - 2017 (Lần 2) CÓ ĐÁP ÁN

Đề thi thử THPT Quốc gia năm 2017 môn Tiếng Anh trường THPT Ngô Gia Tự, Vĩnh Phúc (Lần 1)

Đề thi thử THPT Quốc gia năm 2017 môn Tiếng Anh trường THPT chuyên Khoa học tự nhiên - ĐHQG Hà Nội (Lần 1) có đáp án

Sở GD & ĐT Bắc Ninh

Trường THPT Chuyên Bắc Ninh

ĐỀ THI THỬ THPT QUỐC GIA

Môn: Tiếng Anh

Thời gian làm bài: 60 phút (không kể thời gian phát đề)

Đề thi gồm 50 câu

Mark the letter A, B, C or D on your answer sheet to indicate the word that differs from pronunciation in each of the following questions.

1. A. hotel B. post C. local D. prominent

2. A. spear B. wear C. bear D. pear

Mark the letter A, B, C, or D to indicate the word that differs from the rest in the position of the main stress in each of the following questions.

3. A. disastrous B. humorous C. unanimous D. ambiguous

4. A. redundant B. descendant C. relevant D. consultant

Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the correct answer to each of the following questions

8. There ____ a number of reasons for the falloff the Roman Empire.

A. are said to have been B. said to be

C. are said being D. was said being

9. I suggest the room ____ before Christmas.

A. be decorated B. is decorated C. were decorated D. should decorate

10. ___ wooden buildings helps to protect them from damage due to weather.

A. The paint B. Painted C. By painting D. Painting

11. Poor management brought the company to ____ of collapse.

A. the edge B. the foot C. the ring D. the brink

12. The new sports complex will accommodate an Olympic-sized swimming pool and other ____, including a fitness center and a spa, to name just a few.

A. facilities B. categories C. qualities D. supplies

13. – Would you mind helping me? - _________________.

A. No, a problem B. Sure, no problem C. No, I wouldn't D. Yes, I would

14. – Would you rather have coffee or orange juice? - ____________.

A. I like both B. I have either C. Either, please D. I'd rather to have coffee

15. When she was ____ grade 9, she wished to have someone who would stand beside her ____ thick and thin.

A. of/ in B. in/ through C. at/ between D. in/ between

16. When Martin ____ the car, he took it out for a drive.

A. had repaired B. has repaired C. repaired D. was repairing

17. He was ____ enough to admit that he knew nothing about the subject.

A. honest B. kind C. true D. smart

18. She is so ____ to her children that she has decided to quit her job to stay at home and look after them.

A. responsible B. kind C. devoted D. persistent

19. She has always shown her great self- _____ in not becoming angry.

A. controlled B. control C. controlling D. controller

20. She is intelligent ____ lazy.

A. and B. so C. but D. neither

Read the following passage and mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the correct answer to each of the questions.

Colors and Emotions

Colors are one of the most exciting experiences in life. I love them, and they are just as important to me as emotions are. Have you ever wondered how the two are so intimately related?

Color directly affects your emotions. Color both reflects the current state of your emotions, and is something that you can use to improve or change your emotions. The color that you choose to wear either reflects your current state of being or reflects the color or emotion that you need.

The colors that you wear affect you much more than they reflect the people around you. Of course, they also affect anyone who comes in contact with you, but you are the one saturated with the color all day! I even choose items around me based on their color. In the morning, I choose my clothes based on the color or emotion that I need for the day. So you can consciously use color to control the emotions that you are exposed to, which can help you to feel better.

Color, sound, and emotions are all vibrations. Emotions are literally energy in motion; they are meant to move and flow. This is the reason that real feelings are the fastest way to get your energy in motion. Also, flowing energy is exactly what creates healthy cells in your body. So, the fastest way to be healthy is to be open to your real feelings. Alternately, the fastest way to create disease is to inhibit your emotions.

26. What is the main idea of the passage?

A. Emotions and colors are closely related to each other.

B. Colors are one of the most exciting experiences in life.

C. Colorful clothes can change your mood.

D. Colors can help you become healthy.

27. Who is more influenced by the colors you wear?

A. You are more influenced B. The people around you are more influenced

C. both A and B D. neither A nor B

28. Which of the following can be affected by color?

A. your need for thrills B. your friend's feelings

C. your appetite D. your mood

29. According to the passage, what creates disease?

A. wearing the color black B. being open to your emotions

C. ignoring your emotions D. exposing yourself to bright colors

30. The term intimately in paragraph 1 is closest in meaning to.

A. clearly B. obviously C. closely D. simply

31. The phrase saturated with in paragraph 3 is closest meaning to

A. covered with B. bored with C. in need of D. lacking in

32. What is the purpose of the passage?

A. to give an objective account of how colors affect emotions.

B. to prove the relationship between color and emotion

C. To persuade the reader that colors can influence emotions and give a person more energy.

D. to show that colors are important for a healthy life.

Mark the letter A, B,C or D on your answer sheet to indicate the sentence that is closest in meaning to each of the following questions.

33. His irresponsible attitude is putting his career in jeopardy.

A. His so irresponsible that he has no career.

B. His irresponsible attitude is endangering his career.

C. His career is to jeopardize irresponsible attitude

D. Both A and C

34. Never have people been so well informed as they are now, thanks to TV news programs.

A. People have been so informative thanks to TV news programs.

B. Thanks to TV news programs, people are now too well informed.

C. People are better informed than they have been, thanks to TV news programs

D. TV news programs are very informative than before and people are better informed.

35. Had he known more about the internet, he would have invested in some computer companies.

A.Knowing about the internet helped him invest in some computer companies.

B. Knowing about the internet, he would have invested in some computer companies.

C. He would have invested in some computer companies without his knowledge of the internet.

D. He did not know much about the internet and he did not invest in any computer companies.

Read the following passage and mark the latter A, B, C or D on your answer sheet to indicate the word or phrase that best fits each of the numbered blanks .

Sugar tastes sweet because of thousands of receptors on the tongue which connect the substance with the brain. The taste of sweetness is universally accepted as the most pleasurable known, although it is a fructose. Abundant is the most common occurring sugar, (36)______ of which include fruit and honey. Sucrose, which supplies glucose to the body, is (37)______ from the sugar cane plant, and white sugar (pure sucrose) is used by food technologists to (38)______ sweetness in other substances. Approximately a dozen artificial sweeteners have been discovered; one of the earliest was Sorbitol from France.

Manufacturers add large amounts of sugar to foodstuffs but never more than the (39)______ required to produce the optimum pleasurable taste. Surprisingly, this amount is similar for different people and in different cultures. No one has (40)______ discovered a way to predict whether a substance will taste sweet, and it was by chance alone that all the man-made chemical sweeteners were found to be sweet.

36. A. roots B. origins C. sources D. places

37. A. drawn B. extracted C. cited D. made

38. A. smell B. detect C. taste D. measure

39. A. maximum B. excess C. extremity D. limit

40. A. just B. yet C. still D. already

Mark the letter A, B,C or D on your answer sheet to indicate the sentence that best combines each pair of sentences in the following questions.

41. On the one hand, I'd love to study Japanese. On the other hand, I really haven't got the time.

A. Nevertheless I would love to study Japanese, I really haven't got the time.

B. I really haven't got the time; as a result, I would love to study Japanese.

C. Because I haven't got the time, I would love to study Japanese.

D. I haven't got the time; therefore I would not love to study Japanese.

42. I ate the soup. After that I remembered that I had forgotten to give my little sister some of it.

A. It was not until I ate the soup did I remember that I had forgotten to give my little sister some of it.

B. As soon as I remembered that I had forgotten to give my little sister some of soup I ate it.

C. Only after eating the soup did I remember that I had forgotten to give my little sister some of it.

D. Hardly had I forgotten to give my little sister some of it when I ate the soup.

Read the following passage and mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the correct answer to each of the questions.

Life originated in the early seas less than a billion years after the Earth was formed. Yet another three billion years were to pass before the first plants and animals appeared on the continents. Life's transition from the sea to the land was perhaps as much of an evolutionary challenge as was the genesis of life.

What forms of life were able to make such a drastic change in lifestyle? The traditional view of the first terrestrial organisms is based on megafossils-relatively large specimens of essentially whole plants and animals. Vascular plants, related to modern seed plants and ferns, left the first comprehensive megafossil record. Because of this, it has been commonly assumed that the sequence of terrestrialization reflected the evolution of modern terrestrial ecosystems. In this view, primitive vascular plants first colonized the margins of continental waters, followed by animals that feed on the plants, and lastly by animals that preyed on the plant-eaters. Moreover, the megafossils suggest that terrestrial life appeared and diversified explosively near the boundary between the Silurian and the Devonian periods, a little more than 400 million years ago.

Recently, however, paleontologists have been taking a closer look at the sediments below this Silurian-Devonian geological boundary. It turns out that some fossils can be extracted from these sediments by putting the rocks in an acid bath. The technique has uncovered new evidence form sediments that were deposited near the shores of the ancient oceans- plant microfossils and microscopic pieces of small animals. In many instances the specimens are less than one-tenth of a millimeter in diameter. Although they were entombed in the rocks for hundreds of millions of years, many of them fossils consist of the organic remains of the organism.

These newly discovered fossils have not only revealed the existence of previously unknown organisms, but have also pushed back these dates for the invasion of land by multicellular organisms. Our views about the nature of the early plant and animal communities are now being revised. And with those revisions come new speculations about the first terrestrial life-forms.

43. In what order did the organisms first appear on earth?

A. vascular plants, plant-eating animals, carnivores

B. carnivores, plant-eaters, megafossils

C. mega fossils, prey hunters, plant-eaters

D. seed plants, ferns, megafossils

Đáp án Đề thi thử THPT Quốc gia năm 2017 môn Tiếng Anh

1D

2A

3B

4C

5C

6C

7A

8A

9A

10D

11D

12A

13B

14C

15B

16A

17A

18C

19B

20C

21A

22A

23A

24D

25A

26A

27A

28D

29C

30C

31A

32C

33B

34C

35D

36C

37B

38D

39A

40B

41A

42C

43A

44C

45D

46D

47B

48A

49A

50B

Đánh giá bài viết
1 4.688
0 Bình luận
Sắp xếp theo
Tiếng Anh phổ thông Xem thêm