Đề thi thử tiếng Anh lớp 11 học kì 2 năm học 2019 - 2020

Đề kiểm tra Tiếng Anh 1 tiết học kỳ 2 lớp 11

Đề thi thử tiếng Anh lớp 11 học kì 2 năm học 2019 - 2020 do VnDoc.com tự biên soạn và đăng tải dưới đây tổng hợp các dạng bài tập phổ biến đi kèm với đáp án, là tài liệu luyện tập hữu ích giúp học sinh lớp 11 ôn tập và củng cố kiến thức đến Unit 11 trong chương trình tiếng Anh lớp 11 mới. Mời các em thao khảo bài sau đây.

Đề ôn luyện kiểm tra 45 phút do VnDoc.com có đáp án nằm trong chuyên mục Đề kiểm tra tiếng Anh lớp 11 trên VnDoc.com. Bộ đề gồm các bài tập thông dụng nhằm giúp các em luyện tập và rà soát lại kiến thức chuẩn bị cho kì thi sắp tới.

ĐỀ ÔN TẬP KIỂM TRA TIẾNG ANH LỚP 11 HỌC KÌ II
Năm học 2019 - 2020

Bản quyền thuộc về VnDoc nghiêm cấm mọi hành vi sao chép vì mục đích thương mại

I. Circle the word whose underlined part is pronounced differently from that of the rest.

1. A. school    B. teacher    C. each       D. which

2. A. snow     B. power     C. slow        D. show

3. A. threaten  B. throw     C. thankful     D. though

4. A. received  B. enjoyed   C. equipped    D. transferred

5. A. clean     B. feat       C. nuclear      D. heat

II. Circle the best answer:

6. We ____________ English very well before we went to New York.

A. has learnt

B. were learning

C. learnt

D. had learnt

7. My father is an accomplished guitarist.

A. skillful

B. accompanying

C. interested

D. bad

8. ______ is the power from sources such as electricity and coal that makes machines work or provide heat.

A. Energy

B. Natural gas

C. Machine

D. Chemical

9. The boy ____________ in the accident was ……….. to hospital.

A. injuring/ taking

B. injured/ taken

C. injuring/ taken

D. injured/ taking

10. We have an apartment ____________ the park.

A. overlooking

B. overlooked

C. to overlook

D. overlooks

11. Do you like the books which I gave ____________ you?

A. about

B. to

C. at

D. from

12. If you had told me about the problem, I ____________ .

A. had helped you

B. would help you

C. helped you

D. would have helped you

13. Somebody ____________ Jack while he was classifying his stamp collection.

A. calling

B. called

C. was called

D. was calling

14. The scientists ____________ the causes of cancer are making progress.

A. research

B. researched

C. researching

D. researches

15. The knife ____________ we cut bread is very sharp.

A. with which

B. with that

C. that

D. which

16. Can you show me the camera which was made in Japan?

A. Can you show me the camera making in Japan?

B. Can you show me the camera to make in Japan?

C. Can you show me the camera made in Japan?

D. Can you show me the camera to be made in Japan?

17. ………………. who was elected the first woman mayor of Chicago in 1979.

A. It was Jane Byrne

B. Jane Byrne

C. That Jane Byrne

D. When Jane Byrne

18. Do you know the girl ……………… a long white dress?

A. to wear

B. wearing

C. wore

D. that wears

19. His mother is on the phone.

A. It is his mother who is on the phone.

B. It was his mother whom is on the phone.

C. It is his mother which is on the phone.

D. It was his mother who is on the phone.

20. Neil Armstrong was the first person ……………..foot on the moon.

A. set

B. to set

C. who setting

D. to be set

III. Read the passage and circle the word (A, B, C or D) to answer to the following questions.

The Asian Games, also called the Asiad, is a multi- sport event held every four years among athletes from all over Asia. The games are regulated by the Olympic Council of Asia (OCA) under the supervision of the International Olympic Committee (IOC). Medals are awarded in each event, with gold medal for first place, silver for second and bronze for third.

Competitors are entered by a National Olympic Committee (NOC) to represent their country of citizenship. National anthems and flags accompany the medal ceremonies, and tables showing the number of medals won by each country are widely used. In general only recognized nations are represented, but a few non- sovereign countries are allowed to take part. The special case of Taiwan was handed by having it compete as Chinese Taipei, due to the political status of Taiwan.

The 15th Asian Games were held in Doha, Qatar from December 1 to December 15, 2006. The 16th Asian Games will be held in Guangzhou, China from November 12, 2010 to November 27, 2010.

21. How often are the Asian Games held?

A. They are held every four years B. They are held every five years

C. They are held every two years D. They are held every three years

22. Who supervises the Asian Games?

A. the Olympic Council of Asia (OCA) B. a National Olympic Committee (NOC)

C. Competitors D. the International Olympic Committee (IOC)

23. Which medal does a competitor coming in the third place win?

A. gold and silver medals B. silver medal C. gold medal D. bronze medal

24. Which of the following is not true according to the passage?

A. Qata was the host country in the 15th Asian Games.

B. The 16th Asian Games will take place in China.

C. Taiwan was not allowed to take part in the 15th Asian Games because of its political status.

D. During the Asian Games, athletes from all over Asia come together to compete.

25. Where and when were the 15th Asian Games held?

A. in Guangzhu, China from December 1 to December 15, 2006.

B. in Taiwan, from December 1 to December 15, 2006.

C. in Guangzhu, China from November 2, 2010 to November 27, 2010.

D. in Doha, Qatar from December 1 to December 15, 2006.

IV. Rewrite the following sentences without changing their meaning.

26. Minh’s teacher gave the students many exercises.

It …………………………………………………………

27. My farther bought the most expensive motorbike which costs 2 thousand dollars

My father …………………………………….…………

28. Her father died last year. She looked after him for 20 years.

Her father ………………………………….……………

29. Dangerous driving causes many accidents.

Many accidents …………………………….………….

30. People should send their complaints to the head office.

Their complaints ………………………………………

V. Read the passage and circle the word (A, B, C or D) to answer to the following questions

We need energy to live and work. Our major source of (31)_______ is oil. Oil is one kind of fossil fuel. The amount of fossil fuels in the world is (32)_______ . Therefore, we must save it and must find new sources of energy. Geothermal (33)_______ and nuclear power are alternative sources of energy. They can give us electricity. Other alternative sources are the sun, waves (34)_______ water. These sources are not only unlimited and available (35)_______ clean and safe for the environment. People should develop and use them more and more in the future.

31. A. energy B. oil C. heat D. fuel

32. A. limited B. unlimited C. renewable D. nonrenewable

33. A. heat B. hot C. heated D. heating

34. A. or B.both C. also D. and

35. A. and B. both C. either D. but also

_The end_

Đáp án đề ôn tập kiểm tra tiếng Anh lớp 11 học kì II

I. Circle the word whose underlined part is pronounced differently from that of the rest.

1. A 2. B 3. D 4. C 5. C

III. Circle the best answer:

6. B 7. A 8. A 9. B 10. A
11. B 12. D 13. B 14. C 15. A
16. C 17. A 18. B 19. A 20. B

III. Read the passage and circle the word (A, B, C or D) to answer to the following questions.

21. A 22. D 23. D 24.D 25.D

IV. Rewrite the following sentences without changing their meaning.

26. It was Minh’s teacher who gave the students many exercises.

27. My farther bought the most expensive motorbike costing 2 thousand dollars.

28. Her father whom she looked after for 20 years died last year.

29. Many accidents are caused by dangerous driving.

30. Their complaint should be sent to the head office.

V. Read the passage and circle the word (A, B, C or D) to answer to the following questions

31. A 32. A 33. A 34. D 35.D

Trên đây VnDoc.com đã giới thiệu Đề thi thử tiếng Anh lớp 11 học kì 2 năm học 2019 - 2020. Mời các bạn tham khảo tham khảo thêm các tài liệu học tập lớp 11 hay như Đề thi học kì 2 lớp 11 môn tiếng Anh có đáp án, Đề thi học kì 2 lớp 11, Đề thi cuối học kì 2 lớp 11 môn tiếng Anh,... được cập nhật liên tục trên VnDoc.com.

Đánh giá bài viết
1 332
0 Bình luận
Sắp xếp theo
Đề kiểm tra 1 tiết - 45 phút lớp 11 môn Tiếng Anh Xem thêm