Bài tập Unit 7 lớp 12 Artificial Intelligence

Bài tập tiếng Anh lớp 12 Unit 7 Artificial Intelligence có đáp án

Bài tập tiếng Anh Unit 7 lớp 12 Artificial intelligence có đáp án nằm trọng bộ bài tập tiếng Anh 12 theo từng Unit do VnDoc.com sưu tầm và đăng tải. Đề kiểm tra tiếng Anh 12 Unit 7 Artificial intelligence có đáp án tổng hợp những dạng bài tập tiếng Anh lớp 12 chương trình mới thường gặp giúp các em nâng cao những kỹ năng tiếng Anh cơ bản hiệu quả.

Choose the best answer A, B, C or D to complete the sentences.

1. James had his nose ____ in a fight

A. break

B. to break

C. breaking

D. broken

2. Frank had his passport ____ on a train.

A. stealing

B. to steal

C. stolen

D. steal

3. Fred had his hat ____ off in the wind.

A. blow

B. blown

C. blowing

D. to blow

4. George had his papers ____ at the police station.

A. take

B. to take

C. taking

D. taken

5. Bill is having his shoes ____.

A. shined

B. to shine

C. chinning

D. shine

6. I am going to have a new house ____.

A. build

B. to build

C. built

D. building

7. I'll have the boys ____ the chairs.

A. paint

B. to paint

C. painted

D. painting

8. I will have your car ____ by the end of the day.

A. to repair

B. repair

C. repaired

D. repairing

9. Robots could even be part of security alerting you to possible fires that you are under ____ of.

A. risk

B. danger

C. pressure

D. threat

10. Have these flowers ____ to her office, please.

A. taken

B. taking

C. take

D. to take

Rewrite the following sentences using causative.

1. I had my nephew paint the gate last week.

______________________________________

2. She will have Peter wash her car tomorrow.

______________________________________

3. They have her tell the story again.

______________________________________

4. John gets his sister to clean his shirt.

______________________________________

5. Anne has had a friend type her composition.

______________________________________

6. Rick will have a barber cut his hair.

______________________________________

7. I will get the dressmaker to make a new dress.

______________________________________

8. He had a mechanic repair his car.

______________________________________

9. She often gets the technician to maintain the heater.

______________________________________

10. They had the police arrest the shoplifter.

______________________________________

Give the correct form of the words.

1. The concept of the artificial intelligence system is based on _____________ Darwinian. EVOLUTING

2. Insecticides are agricultural chemicals that __________ insects harmful to plants. EXTERMINATION

3. We hope that cancer will not be __________ as a life- threatening disease. RECOGNIZE

4. The intelligence of machines would exceed that of humans - a moment that futurists call the ________. SINGULAR

5. The burglar alarm is ____________ by movement. ACTIVATE

Read the following passage and choose among A, B, C or D the correct answer to each of the questions from 1 to 6.

FIRST TIME IN THE AIR

When John Mills was going to fly in an aero plane for the first time, he was frightened. He did not like the idea of being thousands of feet up in the air. "I also didn't like the fact that I wouldn't be in control," says John.

"I'm a terrible passenger in the car. When somebody else is driving, I tell them what to so. It drives everybody crazy."

However John couldn't avoid flying any longer. It was the only way he could visit his grandchildren in Canada.

"I had made up my mind that I was going to do it, I couldn't let my son, his wife and their three children travel all the way here to visit me. It would be so expensive for them and I know Tom's business isn't doing so well at the moment - it would also be tiring for the children - it's a nine-hour flight!" he says.

To get ready for the flight John did lots of reading about aero planes. When he booked his seat, he was told that he would be flying on a Boeing 747, which is better known as a jumbo jet. "I needed to know as much as possible before getting in that plane. I suppose it was a way of making myself feel better. The Boeing 747 is the largest passenger aircraft in the world at the moment. The first one flew on February 9th 1969 in the USA. It can carry up to 524 passengers and 3.400 pieces of luggage. The fuel for aero planes is kept in the wings and the 747 is wings are so big that they can carry enough fuel for an average car to be able to travel 16,000 kilometers a year for 70 years. Isn't that unbelievable? Even though I had discovered all this very interesting information about the jumbo, when I saw it for the first time, just before I was going to travel to Canada, I still couldn't believe that something so enormous was going to get up in the air and fly. I was even more impressed when I saw how big it was inside with hundreds of people!"

The biggest surprise of all for John was the flight itself. "The take-off itself was much smoother than I expected although I was still quite scared until we were in the air. In the end, I managed to relax, enjoy the food and watch one of the movies and the view from the window was spectacular. I even managed to sleep for a while! Of course," continues John, "the best reward of all was when I arrived in Canada and saw my son and his family, particularly my beautiful grandchildren. Suddenly, I felt so silly about all the years when I couldn't even think of getting on a plane. I had let my fear of living stop me from seeing the people I love most in the world. I can visit my son and family as often as I like now!"

1. Why did John Mills fly in an aero plane?

A. He wanted to go on holiday.

B. He wanted to try it.

C. He wanted to see his family.

D. He had to travel on business.

2. Why did John read about aero plane?

A. He wanted to know how they work.

B. It was his hobby

C. It made him feel safer.

D. He had found a book on them.

3. What happened when he saw the jumbo jet for the first time?

A. He felt much safer.

B. He liked the shape of it.

C. He couldn't believe how big it was.

D. He thought the wings were very small

4. How did John feel when the aero plane was taking off?

A. excited

B. happy

C. sad

D. frightened

5. What surprised John most about the flight?

A. That he liked the food.

B. That he was able to sleep.

C. That there was a movie being shown.

D. That the view was good.

6. How did John feel about his fears in the end?

A. He thought he had wasted time being afraid.

B. He realized it was okay to be afraid.

C. He hoped his grandchildren weren't afraid of flying.

D. He realized that being afraid kept him safe.

ĐÁP ÁN

Choose the best answer A, B, C or D to complete the sentences.

1 - D; 2 - C; 3 - B; 4 - D; 5 - A; 

6 - C; 7 - A; 8 - C; 9 - D; 10 - A; 

Rewrite the following sentences using causative.

1 - I had the gate painted last week.

2 - She will have her car washed tomorrow.

3 - They have the story told again.

4 - John gets his shirt cleaned.

5 - Anne has had her composition typed.

6 - Rick will have his hair cut.

7 - I will get a new dress made.

8 - He had his car repaired.

9 - She often gets the heater maintained.

10 - They had the shoplifter arrested.

Give the correct form of the words.

1. The concept of the artificial intelligence system is based on ____evolution____ Darwinian. EVOLUTING

2. Insecticides are agricultural chemicals that __exterminate___ insects harmful to plants. EXTERMINATION

3. We hope that cancer will not be ___recognized___ as a life- threatening disease. RECOGNIZE

4. The intelligence of machines would exceed that of humans - a moment that futurists call the __singularity__. SINGULAR

5. The burglar alarm is ____activated____ by movement. ACTIVATE

Read the following passage and choose among A, B, C or D the correct answer to each of the questions from 1 to 6.

1 - C; 2 - A; 3 - C; 4 - D; 5 - B; 6 - A; 

Trên đây là Bài tập Unit 7 tiếng Anh lớp 12 Artificial intelligence mới kèm đáp án. Mời bạn đọc tham khảo thêm nhiều tài liệu ôn tập Tiếng Anh 12 khác như: Để học tốt Tiếng Anh lớp 12, Bài tập Tiếng Anh lớp 12 theo từng Unit trực tuyến, Đề thi học kì 1 lớp 12, Đề thi học kì 2 lớp 12,... được cập nhật liên tục trên VnDoc.com.

Mời quý thầy cô, các bậc phụ huynh tham gia nhóm Facebook: Tài liệu ôn tập lớp 12 để tham khảo chi tiết các tài liệu học tập lớp 12 các môn năm 2020 - 2021.

Đánh giá bài viết
1 2.300
0 Bình luận
Sắp xếp theo
Tiếng Anh lớp 12 Xem thêm