Đề kiểm tra một tiết môn Tiếng Anh lớp 12 trường phổ thông DTNT tỉnh Thừa Thiên Huế

Đề kiểm tra một tiết môn Tiếng Anh lớp 12

Đề kiểm tra một tiết môn Tiếng Anh lớp 12 trường phổ thông DTNT tỉnh Thừa Thiên Huế được VnDoc.com sưu tầm và đăng tải là tài liệu ôn tập Tiếng Anh hữu ích dành cho các bạn học sinh lớp 12. Đề thi gồm 40 câu hỏi trắc nghiệm có đáp án đi kèm. Mời các bạn tham khảo.

Đề thi tháng môn Tiếng Anh lớp 12 trường THPT Ngô Sĩ Liên, Bắc Giang năm 2014 - 2015

Tổng hợp toàn bộ từ vựng và ngữ pháp Tiếng Anh lớp 12

Đề thi khảo sát Tiếng Anh lớp 12 trường THPT Lê Xoay, Vĩnh Phúc năm 2014 - 2015

SỞ GIÁO DỤC & ĐÀO TẠO TT HUẾ

TRƯỜNG PHỔ THÔNG DTNT TỈNH

ĐỀ CHÍNH THỨC

ONE PERIOD TEST 3 - GRADE 12

Họ và tên: ............................................................. Lớp: ..................

Mã đề 132

Câu 1: Tom didn't do his homework, so the teacher became very angry. He _____ his homework.

A. must have done B. should have done C. will have done D. might have

Câu 2: Will you please speak louder? I _________hear you.

A. mustn't B. needn't C. can't D. shouldn't

Câu 3: Candidates _________ bring books into the examination room.

A. shouldn't B. won't C. mustn't D. needn't

Câu 4: Taking soup is easy and fast; just put it in your mouth and_________

A. digest B. taste C. swallow D. chew

Choose the underlined part that needs correcting in each of the following sentences, from 5 to 9

Câu 5: The new school (A) will be open (B) soon by (C) the local government (D)

Câu 6: All the homework (A) must been (B) done (C) before we go to (D) school.

Câu 7: The plants (A) should (B) be (C) water (D) every day.

Câu 8: Be careful (A) of that dog! (B) It need (C) bite (D) you.

Câu 9: Peter is driving (A) fast (B) , he can (C) be in (D) a hurry.

Câu 10: Mai: Do you have any plan for the weekend?

Lan: I haven't decided yet. I _________ go to the countryside to visit my grandparents.

A. will B. may C. can D. must

Câu 11: _________ is the natural environment in which a plan or an animal lives.

A. habitant B. habit C. inhabitant D. Habitat

Choose the word whose underlined part is pronounced differently from the rest in each group, from 12 to 14

Câu 12: A. faced B. mended C. waited D. invited

Câu 13: A. resort B. visit C. forest D. reason

Câu 14: A. natural B. nation C. nature D. native

Câu 15: It's a serious problem. I don't know how it _________

A. can solve B. can be solved C. could be solved D. could solve

Câu 16: Different conservation efforts have been made in order to save _________ species

A. endanger B. endangered C. danger D. dangerous

Câu 17: We ______ drive fast; we have plenty of time.

A. needn't B. mustn't C. must D. need

Câu 18: Endangered species are plant and animal species which are in danger of _________

A. exist B. extinction C. extinct D. existence

Câu 19: Leave early so that you ______ miss the bus.

A. shouldn't B. didn't C. won't D. mustn't

Câu 20: If I didn't do my job properly, I _________

A. will sack B. would be sacked C. would sack D. will be sacked

Đáp án đề kiểm tra một tiết môn Tiếng Anh lớp 12

1. B

2. C

3. C

4. C

5. B

6. B

7. D

8. C

9. C

10. B

11. D

12. A

13. C

14. A

15. B

16. B

17. A

18. B

19. C

20. B

21. A

22. B

23. A

24. B

25. A

26. A

27. D

28. A

29. D

30. D

31. C

32. D

33. A

34. A

35. C

36. D

37. C

38. D

39. D

40. D

Đánh giá bài viết
1 960
Sắp xếp theo
    Tiếng Anh phổ thông Xem thêm