Đề thi giữa học kì 1 lớp 6 môn Tiếng Anh năm 2020 - Đề 2

Bài kiểm tra giữa kì 1 môn Tiếng Anh lớp 6

Đề thi giữa học kì 1 lớp 6 môn Tiếng Anh năm 2020 - Đề 2 do VnDoc.com tự biên soạn và đăng tải dưới đây tổng hợp các dạng bài tập bám sát đề thi, là tài liệu luyện tập hữu ích giúp học sinh lớp 6 học tập Tiếng Anh 6 hơn. Mời các em tham khảo bài sau đây.

Xem thêm: Đề thi giữa học kì 1 lớp 6 môn Tiếng Anh năm 2020 MỚI

Mời các bạn tham gia nhóm Tài liệu học tập lớp 6 để nhận thêm những tài liệu hay: Tài liệu học tập lớp 6

Bài tập tự luận và trắc nghiệm môn Anh lớp 6 Unit 1, 2, 3 tổng hợp các dạng bài tập phổ biến giúp học sinh lớp 6 củng cố kiến thức và chuẩn bị cho kì thi cuối kỳ sắp tới. Bên cạnh đó các em có thể tham khảo tài liệu môn Toán 6 và môn Ngữ văn 6.

Đề thi giữa học kì 1 lớp 6 môn Tiếng Anh năm 2020 - Đề 2

Bản quyền thuộc về VnDoc nghiêm cấm mọi hành vi sao chép vì mục đích thương mại

Exercise 1: Choose the word that has the underlined part pronounced differently from the rest

1. A. lamps

B. desks

C. lights

D. legs

2. A. with

B. mouth

C. thanks

D. three

3. A. project

B. leg

C. evening

D. neck

Exercise 2: Choose the correct answer A, B, C or D

1. A library in Washington D.C, America, ___________ over 100 million books

A. has

B. reads

C. gets

D. borrows

2. Baseball is a popular after-school _____ in the U.S.

A. play

B. thing

C. activity

D. doing

3. Students can learn a lot about living things in _________ class.

A. Chemistry

B. Mathematics

C. Geography

D. Biology

4. The boy is sitting ________ the computer. He is playing computer games.

A. under

B. next to

C. behind

D. in front of

5. ‘How is your first day at school?’

A. By bicycle.

B. Five days a week.

C. That sounds great.

D. Really exciting.

6. Listen! Someone ____________ at the door.

A. knock

B. knocks

C. is knocking

D. are knocking

Exercise 3: Put the verbs in brackets into the correct tense form

1. _________________ (Tom/ ride) his bike to school tomorrow morning?

2. She ____________ (not have) a pretty face, but she ____________ (have) beautiful blue eyes.

3. _________________ (you/ play) football after school?

Exercise 4: Supply the correct form of the words in brackets

1. Please be__________ with those vases. Don’t break them. (care)

2. Alisa is so__________. She talks too much in class. (talk)

3. Ella is very __________ and gets along well with everyone. (friend)

Exercise 5: Choose the best answer to complete the text

You can't see our house (1) _______ here because it is (2) _______ the church. When you walk up Prince Street, it is (3) _______ the left, next (4) _______ the Black Cat Café.

My room is upstairs (5) _______ the right. I have a desk (6)_______ front (7)_______ the window. And I like looking out because our house is (8)_______ the park. My desk is (9)_______ the bed (10) _______ the wardrobe.

1. A. from

B. behind

C. on

D. in

2. A. in

B. behind

C. on

D. between

3. A. on

B. at

C. in

D. under

4. A. in

B. at

C. on

D. to

5. A. in

B. behind

C. on

D. next

6. A. on

B. at

C. in

D. next

7. A. about

B. of

C. on

D. with

8. A. near

B. on

C. next

D. from

9. A. on

B. in

C. between

D. at

10. A. on

B. and

C. in

D. behind

Exercise 6: Find one mistake in each sentence and then correct it

1. I live in a apartment on Nguyen Trai Street.

_______________________________________________

2. What do you doing tomorrow?

_______________________________________________

3. My mother have short curly hair and big blue eyes.

_______________________________________________

Exercise 7: Complete the second sentence so that it means the same as the first

1. What is your address?

Where _______________________________________________

2. Do you want to go for a drink?

Would _______________________________________________

3. Her eyes are brown and big.

She _________________________________________________

-The end-

Đáp án đề thi giữa học kì 1 lớp 6 môn Tiếng Anh - Đề 2

Exercise 1: Choose the word that has the underlined part pronounced differently from the rest

1. D

2. A

3. C

Exercise 2: Choose the correct answer A, B, C or D

1. A

2. C

3. D

4. D

5. D

6. C

Exercise 3: Put the verbs in brackets into the correct tense form

1. ___Is Tom riding_____ (Tom/ ride) his bike to school tomorrow morning?

2. She _____doesn’t have_______ (not have) a pretty face, but she ______has______ (have) beautiful blue eyes.

3. ____Do you play_____________ (you/ play) football after school?

Exercise 4: Supply the correct form of the words in brackets

1. Please be___careful_______ with those vases. Don’t break them. (care)

2. Alisa is so____talkative______. She talks too much in class. (talk)

3. Ella is very ____friendly______ and gets along well with everyone. (friend)

Exercise 5: Choose the best answer to complete the text

1. A

2. B

3. A

4. D

5. A

6. C

7. B

8. A

9. C

10. B

Exercise 6: Find one mistake in each sentence and then correct it

1. a => an

2. do => are

3. have => has

Exercise 7: Complete the second sentence so that it means the same as the first

1. Where do you live?

2. Would you like to go for a drink?

3. She has big brown eyes

Trên đây VnDoc.com đã giới thiệu Đề thi giữa học kì 1 lớp 6 môn Tiếng Anh năm 2020 - Đề 2. Mời các bạn tham khảo tham khảo thêm các tài liệu học tập lớp 6 hay như Đề thi giữa học kì 1 lớp 6 môn Tiếng Anh năm 2020, .... được cập nhật liên tục trên VnDoc.com.

Đánh giá bài viết
1 875
0 Bình luận
Sắp xếp theo
Tiếng Anh phổ thông Xem thêm