Đề thi giữa học kì 1 lớp 6 môn Tiếng Anh năm 2020

Bài kiểm tra giữa kì 1 môn Tiếng Anh lớp 6

Đề thi giữa học kì 1 lớp 6 môn Tiếng Anh năm 2020 do VnDoc.com tự biên soạn và đăng tải dưới đây tổng hợp các dạng bài tập bám sát đề thi, là tài liệu luyện tập hữu ích giúp học sinh lớp 6 học tập Tiếng Anh 6 hơn. Mời các em tham khảo bài sau đây.

Xem thêm: Đề thi giữa học kì 1 lớp 6 môn Tiếng Anh năm 2020 - Đề 2 MỚI

Mời các bạn tham gia nhóm Tài liệu học tập lớp 6 để nhận thêm những tài liệu hay: Tài liệu học tập lớp 6

Bài tập tự luận và trắc nghiệm môn Anh lớp 6 Unit 1, 2, 3 tổng hợp các dạng bài tập phổ biến giúp học sinh lớp 6 củng cố kiến thức và chuẩn bị cho kì thi cuối kỳ sắp tới. Bên cạnh đó các em có thể tham khảo tài liệu môn Toán 6 và môn Ngữ văn 6.

Đề thi giữa học kì 1 lớp 6 môn Tiếng Anh năm 2020

Bản quyền thuộc về VnDoc nghiêm cấm mọi hành vi sao chép vì mục đích thương mại

Exercise 1: Choose the word whose underlined part is pronounced differently from the others

1. A. shy

B. pretty

C. curly

D. pony

2. A. ears

B. eyes

C. hands

D. cheeks

3. A. funny

B. curious

C. chubby

D. lunch

Exercise 2: Choose the correct answer

1. The boy is sitting ________ the computer. He is playing computer games.

A. under

B. next to

C. behind

D. in front of

2. Students live and study in a ________ school. They only go home at weekends.

A. secondary

B. international

C. boarding

D. private

3. ________ are your friends coming for the party tonight? ~ About 7 o’clock.

A. What

B. Where

C. What time

D. How often

4. My best friend is very ________. He plays football and basketball very well.

A. friendly

B. sporty

C. lovely

D. funny

5. We shouldn't play music__________after midnight.

A. careful

B. right

C. loud

D. easy

6. Please turn _________ the lights. The room is so dark.

A. with

B. at

C. in

D. on

7. Next summer I am working as a __________ teacher in a village near Hoa Binh City.

A. good

B. nice

C. favourite

D. volunteer

8. Nam __________football now. He‟s tired.

A. doesn’t play

B. plays

C. is playing

D. isn’t playing

9. I am having a math lesson but I forgot my ___________. I have some difficulties.

A. calculator

B. bike

C. pencil case

D. pencil sharpener

10. School ____________at 4.30 p.m every day.

A. finish

B. finishes

C. go

D. have

Exercise 3: Give the correct form of verbs

1. We (speak) _________ French at the moment.

2. I (watch) ____________ TV about 3 hours a day.

3. We (play) ____________tennis now.

4. My family usually (go) ___________ to the movies on Sunday.

5. _________you (like) ________chocolate ice cream?

Exercise 4: Read the text and answer the following questions

Hello! My name is Peter and this is my house.

My house is quite big. It has got two floors – a ground floor and a first floor. It has also got an attic and a basement. On the ground floor, there is a kitchen, a living room, a big dining room and a bathroom. On the first floor, there are three bedrooms, one bathroom and a big corridor. My bedroom is between my parents’ bedroom and the bathroom. My sister’s bedroom is in front of mine.

I love my bedroom, but I also like the attic. In the attic I keep some of my books and my old toys. I like to spend my time there because it is very spacious and there is a big sofa there where I sometimes take a nap.

At the back of the house, there is a garage where my parents park the family car, and a lovely garden with many green spaces, flowers, two swings and a small swimming pool.

I love my house! It’s very comfortable and cozy.

1. Is Peter’s house big or small?

______________________________________________

2. How many rooms are there on the ground floor? What are they?

______________________________________________

3. Where is Peter’s bedroom?

______________________________________________

4. Why does Peter like to be in the attic?

______________________________________________

5. Where is the garage?

______________________________________________

6. Is the swimming pool in the garden?

______________________________________________

7. Does Peter like his room?

______________________________________________

Exercise 5: Make questions for the underlined words.

1. His telephone number is 8 259 640.

______________________________________________

2. It’s about two kilometers from my house to the movie theater.

______________________________________________

3. My father is an engineer.

______________________________________________

Exercise 6: Reorder the words and write the meaning sentences

1. student/ Minh/ new/ a/ is

______________________________________________

2. green fields/ There/ are

______________________________________________

3. ten/ are/ desks/ small/ There

______________________________________________

-The end-

Đáp án đề thi giữa học kì 1 lớp 6 môn Tiếng Anh năm 2020

Exercise 1: Choose the word whose underlined part is pronounced differently from the others

1. A

2. D

3. B

Exercise 2: Choose the correct answer

1. D

2. C

3. C

4. B

5. C

6. D

7. D

8. D

9. A

10. B

Exercise 3: Give the correct form of verbs

1. We (speak) ____are speaking_____ French at the moment.

2. I (watch) _____watch_______ TV about 3 hours a day.

3. We (play) _____are playing_______tennis now.

4. My family usually (go) ______goes_____ to the movies on Sunday.

5. ____Do_____you (like) ____like____chocolate ice cream?

Exercise 4: Read the text and answer the following questions

1. His house is big.

2.There are four rooms. They are the kitchen, the living room, the dining room and the bathroom.

3.Peter’s bedroom is on the first floor, between his parents’ bedroom and the bathroom.

4.Because the attic is very spacious and there is a big sofa in it.

5.The garage is at the back of the house.

6.Yes, it is.

Exercise 5: Make questions for the underlined words.

1. What is his telephone number?

2. How far is it from your house to the movie theater

3. What does your father do?

Exercise 6: Reorder the words and write the meaning sentences

1. Minh is a new student

2. There are green fields

3. There are ten small desks

Trên đây VnDoc.com đã giới thiệu Đề thi giữa học kì 1 lớp 6 môn Tiếng Anh năm 2020. Mời các bạn tham khảo tham khảo thêm các tài liệu học tập lớp 6 hay như Đề kiểm tra 1 tiết Tiếng Anh lớp 6 lần 1 năm 2020 - 2021, .... được cập nhật liên tục trên VnDoc.com.

Đánh giá bài viết
1 420
0 Bình luận
Sắp xếp theo
Đề thi giữa kì 1 Xem thêm