Đề thi học kì 1 lớp 6 môn Tiếng Anh trường THCS Chu Văn An

Đề kiểm tra tiếng Anh học kì 1 lớp 6

Đề thi tiếng Anh lớp 6 chương trình mới học kì 1 có đáp án dưới đây nằm trong bộ đề thi học kì 1 tiếng Anh lớp 6 do VnDoc.com sưu tầm và đăng tải. Đề luyện thi môn Tiếng Anh gồm nhiều dạng bài tập Tiếng Anh khác nhau giúp học sinh lớp 6 ôn tập kiến thức đã học hiệu quả và đạt điểm cao trong kì thi học kì 1 sắp tới.

QUESTION 1: Choose the word that has the underlined part is pronounced differently from the others.

1. A. eating B. reading C. teacher D. breakfast
2. A. Thursday B. thanks C. these D. birthday

QUESTION 2: Pick out the word whose stress pattern is different from that of the others in each group.

3. A. hospital B. bakery C. pagoda D. stadium
4. A. river B. hotel C. flower D. mountain

QUESTION 3: Choose the correct word or phrase to complete each sentence.

5. Which sentence is correct?

A. Do your brother watches TV in the evening?

B. Is your brother watches TV in the evening?

C. Does your brother watches TV in the evening?

D. Does your brother watch TV in the evening?

6. ……..does he work? In the museum .

A. What

B. Which

C. How many

D. Where

7. How does she go home? – …………..

A. On bus

B. Walk

C. On foot

D. In car

8. Which sentence is correct?

A. There is a flower garden to the left of the house.

B. There is a flowers garden to the left of the house.

C. There is a flower garden the left of the house.

D. There is a flower gardens to the left of the house.

9. forty + sixty = ......................

A. hundred

B. ninety

C. eighty

D. seventy

10. Mai’s mother teaches History. She is a … .

A. nurse

B. doctor

C. teacher

D. Engineer

11. Where is the cat? It's ........the table and the bookshelf.

A. on

B. behind

C. between

D. under

12. My mother is a nurse. She works in a ......

A. house

B. home

C. store

D. hospital

QUESTION 4: Read the passage and fill in the gaps with suitable words.

Khoa and Luan go to (13) …… five days a week. Their classes (14) ……… at 7a.m every day. On the (15) …… they often go to the zoo. They (16) …………go to school on Sundays because their school closes then. Sometimes they have a (17) ………at the park. They also like walking or (18) …… in the park.

13. A. the movies B. the park C. school D. hospital

14. A. end B. start C. close D. finish

15. A. weekend B. Monday C. days D. years

16. A. usually B. always C. often D. don’t

17. A. sailing B. fishing C. swimming D. picnic

18. A. swimming B. jogging C. watching D. listening

QUESTION 5: Match the questions in column A with the answers in column B.

A

B

19. What is behind your house?

A.Yes, there is.

20. Do boys watch television?

B. L-A-N

21. Does Nam listen to music?

C. There are nine.

22. How many classes are there in your school?

D. No, they don’t.

23. Is there a book on the table?

E. Yes, he does.

24. How do you spell your name?

F. The river.

G. Yes, he is.

QUESTION 6: Give the right form of the verbs in brackets.

25. Where’s Tuan? He (do) judo in Room2A.

.............................................................................

26. Why we (not, go) to the cinema?

...............................................................................................

QUESTION 7: Make questions with the underlined words.

27. I often read books after school.

........................................................... ...........................................................

28. Nga has Math on Tuesday, Wednesday and Saturday.

........................................................... ...........................................................

QUESTION 8: Write a passage to talk about your after school activities.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….......................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

ĐÁP ÁN

1.D

2.C

3.C

4.B

5.D

6.D

7. C

8.A

9.A

10.C

11.C

12.D

13.C

14.B

15.A

16.D

17.D

18.B

19.F

20.D

21.E

22.C

23.A

24.B

25.is doing

26. ....don't......go...?

27.What do you often do after school?

28. When does Nga have Math?

QUESTION 8: Write a passage to talk about your after school activities. According to the outline:

+ Introduction

+ Body : Firstly,.....

Secondly,......

+ Conclusion

Trên đây là toàn bộ nội dung của Đề thi học kì 1 lớp 6 môn Tiếng Anh trường THCS Chu Văn An. Mời bạn đọc tham khảo thêm nhiều tài liệu ôn tập Tiếng Anh 6 khác như Để học tốt Tiếng Anh lớp 6, Bài tập trắc nghiệm Tiếng Anh lớp 6, Đề thi học kì 1 lớp 6, Đề thi học kì 2 lớp 6,.... được cập nhật liên tục trên VnDoc.com.

Đánh giá bài viết
21 6.116
0 Bình luận
Sắp xếp theo
Tiếng Anh phổ thông Xem thêm