Đề thi tiếng Anh giữa kì 2 lớp 6 năm 2019 - 2020 số 2

Đề thi giữa kì 2 lớp 6 môn tiếng Anh có đáp án

Đề thi giữa học kì 2 lớp 6 môn Anh có đáp án dưới đây nằm trong bộ đề thi giữa kì 2 tiếng Anh 6 thí điểm năm 2019 - 2020 do VnDoc.com sưu tầm và đăng tải. Đề kiểm tra ôn tập giữa kì 2 Anh 6 có đáp án được biên tập bám sát nội dung SGK tiếng Anh 6 mới giúp các em nhắc lại kiến thức Từ vựng - Ngữ pháp tiếng Anh trọng tâm Unit 7 - 9 hiệu quả.

Lưu ý: Nếu không tìm thấy nút Tải về bài viết này, bạn vui lòng kéo xuống cuối bài viết để tải về.

A. PHONETICS

Choose the word in each group that has the underlined part pronounced differently from the rest.

1. A. washes B. beaches C. watches D. goes
2. A. bear B. bread C. tea D. head
3. A. cook B. country C. city D. vacation
4. A. rice B. fine C. drive D. capital

B. GRAMMAR – VOCABULARY – LANGUAGE FUNCTIONS

I. Choose the word or phrase marked A, B, C or D that best fits the blank space in each
sentence.

1. ___________ color are her eyes?

A. How

B. Which

C. What

D. Where

2. How do you feel? – I feel _____________.

A. black

B. green

C. tall

D. tired

3. How ___________ oranges does she want?

A. much

B. many

C. far

D. often

4. How ___________ are two cakes? – They’re 10.000 dong.

A. many

B. heavy

C. much

D. tall

5. Would you like some rice and chicken? – No, thanks. We are ___________.

A. strong

B. full

C. thirsty

D. hungry

6. There aren’t ___________ people in the room.

A. some

B. any

C. a

D. A & B are correct

7. We are hungry. We would like some ___________.

A. orange juice

B. bread

C. soda

D. water

8. Do you help your parents ___________ the housework?

A. with

B. about

C. for

D. at

9. She ___________ table tennis now.

A. plays

B. playing

C. is playing

D. is going to play

10. There are ten fingers in two hands and also ten ___________ in two feet.

A. knees

B. legs

C. teeth

D. toes

II. Match each question in column A with its suitable answer in B

A B
1. How often does she go to the zoo?
2. What is the weather like in the winter?
3. What does she do in her free time?
4. What is she going to do this afternoon?
5. Which sports does she play?
6. What is there to drink?
A. She does aerobics.
B. She reads books.
C. There is some apple juice.
D. It’s often cold.
E. She is going swimming.
F. She often does.
G. She goes there by bus.

C. READING

Read the passage, then answer the questions below

I’m Manh. I’m a student at Ly Tu Trong Secondary School. There are four seasons in a year. I like the fall best because it is the season of fruits and the weather is not cold or hot. It’s cool. I like cool weather. The sky is always blue and very high. I usually go jogging in the morning and fly kites in the afternoon. The weather is very nice and I never feel tired.

Questions:

1. What is his name?

2. Which school does he go to?

3. Why does Manh like the fall best?

4. What is the sky like in the fall?

5. Does he usually go jogging in the morning?

D. WRITING

Use the words or phrases given below to complete a passage about Miss Hoa. An example (0) is done for you.

0. Miss Hoa / my teacher.

=> Miss Hoa is my teacher.

1. She / twenty-six years old.

2. She / very beautiful.

3. She / oval face / round eyes/ full lips / long black hair / small nose.

4. Her favorite sports / badminton and aerobics.

5. She/ like / fish / orange juice.

Make question for the underlined part in each sentence.

1. What...........................................................?- I’d like some milk.

2. How.....................................................................................?- A dozen eggs is 25,000 dong.

3. How.....................................................................................? - Binh feels hot and thirsty.

4. How………………………………………………....... ….?- She wants two kilos of beef.

5. How ………………………………………………….........?- They want a dozen oranges.

ĐÁP ÁN

A. PHONETICS

Choose the word in each group that has the underlined part pronounced differently from the rest.

1 - D; 2 - C; 3 - C; 4 - D;

B. GRAMMAR – VOCABULARY – LANGUAGE FUNCTIONS

I. Choose the word or phrase marked A, B, C or D that best fits the blank space in each
sentence.

1 - C; 2 - D; 3 - B; 4 - C; 5 - B;

6 - B; 7 - B; 8 - A; 9 - C; 10 - D;

II. Match each question in column A with its suitable answer in B

1 - F; 2 - D; 3 - B; 4 - E; 5 - A; 6 - C;

C. READING

Read the passage, then answer the questions below

1 - His name is Manh.

2 - He goes to Ly Tu Trong Secondary School.

3 - Because it is the season of fruits and the weather is not cold or hot.

4 - It s always blue and very high.

5 - Yes he does.

D. WRITING

Use the words or phrases given below to complete a passage about Miss Hoa. An example (0) is done for you.

1 - She is twenty-six years old.

2 - She is very beautiful.

3 - She has an oval face, round eyes, full lips, long black hair and small nose.

4 - Her favorite sports are badminton and aeronics.

5 - She likes fish and orange juice.

Make question for the underlined part in each sentence.

1 - What would you like to drink?

2 - How much is a dozen eggs?

3 - How does Binh feel?

4 - How much beef does she want?

5 - How many oranges do they want?

Download đề thi & đáp án tại Đề kiểm tra tiếng Anh lớp 6 giữa kì 2 chương trình mới có đáp án. Mời bạn đọc tham khảo thêm nhiều tài liệu ôn tập Tiếng Anh 6 khác nhau như Để học tốt Tiếng Anh 6, Trắc nghiệm trực tuyến Tiếng Anh 6, Đề thi học kì 1 lớp 6, Đề thi học kì 2 lớp 6, ... được cập nhật liên tục trên VnDoc.com.

Bên cạnh việc tương tác với VnDoc qua fanpage VnDoc.com, mời bạn đọc tham gia nhóm học tập tiếng Anh lớp 6 cũng như tiếng Anh lớp 7 - 8 - 9 tại group trên facebook: Tiếng Anh THCS.

Ngoài ra, VnDoc.com đã thành lập group chia sẻ tài liệu tiếng Anh THCS miễn phí trên Zalo, mời bạn đọc click đường link: https://zalo.me/g/fdpusx941 hoặc quét mã QR dưới đây để tham gia vào nhóm:

Mã QR nhóm tài liệu THCS miễn phí

Đánh giá bài viết
1 115
0 Bình luận
Sắp xếp theo
Tiếng Anh phổ thông Xem thêm