Đề thi tiếng Anh lớp 6 giữa học kì 2 năm 2019 - 2020

Đề thi giữa học kì 2 lớp 6 môn Anh có đáp án

Nằm trong bộ đề thi giữa kì 2 tiếng Anh 6 thí điểm, đề kiểm tra tiếng Anh lớp 6 giữa kì 2 chương trình mới có đáp án dưới đây do VnDoc.com sưu tầm và đăng tải. Đề thi tiếng Anh giữa kì 2 lớp 6 có đáp án được biên tập bám sát nội dung SGK tiếng Anh Unit 7 - 9 lớp 6 mới giúp các em ôn tập kiến thức trọng tâm hiệu quả.

Lưu ý: Nếu không tìm thấy nút Tải về bài viết này, bạn vui lòng kéo xuống cuối bài viết để tải về.

I. Give the correct form or tense of the verbs in brackets.

1. There (be) some milk in the fridge.

2. My sister (be) a doctor. She (work) in Song Lo hospital now.

3. I (not like) orange juice very much.

4. We (not visit) Ha Noi every summer vacation.

II. Choose a word whose underlined part pronounced differently from the others.

1. A. be B. temple C. between D. behind
2. A. musician B. hospital C. opposite D. museum
3. A. start B. past C. walk D. half
4. A. this B. these C. that D. think

III. Put the words given into correct order to make meaningful sentences.

1. is / milk / There / the / bottle / not / in / any/

…………………………………………………………………………..

2. flower / there / a / in/ Is / of / garden / front/ house/ the/?

…………………………………………………………………………..

IV. Choose the best answer to complete each of the following sentences

1. There is a hotel …….to my house.

A. in front

B. next

C. near

D. between

2. What’s her …………… name? - ………… name’s Peter.

A. brother’s / Her

B. brother’s/ His

C. brother / His

D. brothers/ Her

3. Phong and Nam…..ten years old.

A. am

B. is

C. are

D. have

4. They live in a house …….. 65 Tran Phu street.

A. on

B. at

C. in

D. of

5. The book store is ………….. the police station.

A. near

B. next

C. left of

D. between

6. ……….. is our friend, her name is Hoa.

A. There

B. It

C. This

D. These

7. Bill’s house ………… a vegetable garden.

A. has

B. have

C. are

D. is

8. How …… you go to school? I go by bike.

A. do

B. does

C. are

D. is

9. Are there …… trees behind your house? Yes, there are.

A. some

B. a

C. an

D. any

10. ……….. does your father go to work? – By motorbike.

A. Where

B. Who

C. What

D. How

V. Read the following passage and answer the questions below.

My name is Nga. I live in an old house in Yen Thach village. My house has two bedrooms, a living room and a kitchen. There is a big yard in front of the house. We have a beautiful garden behind the house. There are many flowers and vegetable in the garden. Near my house there is a rice paddy and a river. It’s very quiet. I love my house very much.

Questions:

1. Where does Nga live?

………………………………..…………………………………………..

2. What is there near her house?

………………………………...………………………………………….

3. Are there any flowers in her garden?

…………………………………………………………………………….

4. How many rooms does Hoa’s house have?

…………………………….…………………………………………….

ĐÁP ÁN

I. Give the correct form or tense of the verbs in brackets.

1 - is;

2 - is - is working;

3 - don't like;

4 - don't visit;

II. Choose a word whose underlined part pronounced differently from the others.

1 - B; 2 - B; 3 - C; 4 - D;

III. Put the words given into correct order to make meaningful sentences.

1 - There is not any milk in the bottle.

2 - Is there a flower garden in front of the house?

IV. Choose the best answer to complete each of the following sentences

1 - B; 2 - B; 3 - C; 4 - B; 5 - A;

6 - C; 7 - A; 8 - A; 9 - D; 10 - D;

V. Read the following passage and answer the questions below.

1 - She lives in an old house in Yen Thach village.

2 - There is a rice paddy and a river near her house.

3 - Yes, there are.

4 - There are four rooms.

Download đề thi & đáp án tại Đề thi giữa kì 2 lớp 6 môn tiếng Anh có đáp án. Mời bạn đọc tham khảo thêm nhiều tài liệu ôn tập Tiếng Anh 6 khác nhau như Để học tốt Tiếng Anh 6, Trắc nghiệm trực tuyến Tiếng Anh 6, Đề thi học kì 1 lớp 6, Đề thi học kì 2 lớp 6, ... được cập nhật liên tục trên VnDoc.com.

Bên cạnh việc tương tác với VnDoc qua fanpage VnDoc.com, mời bạn đọc tham gia nhóm học tập tiếng Anh lớp 6 cũng như tiếng Anh lớp 7 - 8 - 9 tại group trên facebook: Tiếng Anh THCS.

Ngoài ra, VnDoc.com đã thành lập group chia sẻ tài liệu tiếng Anh THCS miễn phí trên Zalo, mời bạn đọc click đường link: https://zalo.me/g/fdpusx941 hoặc quét mã QR dưới đây để tham gia vào nhóm:

Mã QR nhóm tài liệu THCS miễn phí

Đánh giá bài viết
3 792
0 Bình luận
Sắp xếp theo
Tiếng Anh phổ thông Xem thêm