Đề thi tiếng Anh lớp 6 học kì 2 năm 2019 - 2020 số 4

Đề thi học kì 2 tiếng Anh lớp 6 có đáp án

Đề thi tiếng Anh học kì 2 lớp 6 chương trình mới có đáp án dưới đây nằm trong bộ đề thi cuối học kì 2 lớp 6 môn tiếng Anh năm 2019 - 2020 do VnDoc.com sưu tầm và đăng tải. Đề kiểm tra học kì 2 môn tiếng Anh lớp 6 mới bao gồm nhiều dạng bài tập tiếng Anh 6 thường xuất hiện trong đề thi chính thức giúp các em làm quen với các dạng bài hiệu quả.

Choose the correct answer to each of the following.

1.At the weekend we can play a …… of badminton or join in a football match.

A. sport

B. game

C. match

2.Football is an …………. game.

A. outdoor

B. indoor

C. individual

3. Kien is not very………….. . He never plays games.

A. sport

B. sporting

C. sporty

4. Thanh likes ………. weather because he can go swimming.

A. hot

B. cold

C. rainy

5. Vietnamese students play different sports and games…… the break time.

A. in

B. on

C. during

6. As it doesn’t snow in Viet Nam, we can not ……….. skiing.

A. play

B. go

C. do

7. Many girls and women …… aerobics to keep fit.

A. play

B. go

C. do

8. It’s very …………… to swim there. The water is polluted

A. safe

B. unsafe

C. unpopular

9. ……………do you to the gym? - By bus.

A. What

B. How

C. Why

10. What is your favorite …………? I like swimming.

A. subject

B. game

C. sport

Choose the word which has the underlined part is pronounced differently.

1. A. neededB. likedC. washedD. hoped
2. A. worksB. playsC. wantsD. stops
3. A. stayedB. listenedC. cookedD. played
4.A. brotherB. openC. soD. cold
5. A. worksB. playsC. staysD. studies

Read the passage then answer the questions

Lam and Nghia are going on vacation this summer. First, they are going to visit Ha Long for 2 days. They are going to stay with their cousins there. Next, they are going to visit their friends in Ha Noi for 3 days. They are going to visit Hoan Kiem Lake and Ho Chi Minh museum. Then they are going to visit Hue for 4 days. They are going to see the Citadel.

After that, they are going to stay at a friend's house in Da Nang for 3 days. Finally, they are going to visit Nghia's grandparents in Ho Chi Minh City for a week.

1. Are Lam and Nghia going on vacation this summer?

2. Where are they going to visit first?

3. How long are they going to stay in Ho Chi Minh City?

4. Are they going to visit Ca Mau?

5. What are they going to do in Hue?

Rearrange the words to make sentences.

1. the / spring / in / what / weather / is / like / the?

2. building / tallest / the / is / this / city / the / in / world.

3. Lan’s house / smaller / is / house / my / than.

4.she / never / with / camping / goes / her / friends.

5. often / she / go / does / how / cinema / to / the?

Find the mistake.

1/ He (A) is going (B) to visits (C) Ngoc Son temple (D).

2/ Are (A) there some (B) books on (C) the table (D)?

They go camping (A) sometimes (B) when it (C) is warm (D)

3/ We are (A) burning too many (B) coal, oil and (C) gas (D).

4/ Sears Tower in (A) Chicago, the USA is (B) 442 meters (C) tall (D).

5/Long is (A) tall and (B) thin. His hair are (C) short and black (D).

ĐÁP ÁN

Choose the correct answer to each of the following.

1 - C; 2 - A; 3 - C; 4 - A; 5 - C;

6 - B; 7 - C; 8 - B; 9 - B; 10 - C;

Choose the word which has the underlined part is pronounced differently.

1 - A; 2 - B; 3 - C; 4 - A; 5 - A;

Read the passage then answer the questions

1 - Yes, they are.

2 - They are going to visit Ha Long first.

3 - They are going to stay there for a week.

4 - No, they aren't.

5 - They are going to see the Citadel.

Rearrange the words to make sentences.

1 - What is the weather like in the spring?

2 - This city building is the tallest in the world.

3 - My house is smaller than Lan's house.

4 - She never goes camping with her friends.

5 - How often does she go to the cinema?

Find the mistake.

1 - C; 2 - B; 3 - B; 4 - D; 5 - C;

Download đề thi và đáp án tại: Đề kiểm tra tiếng Anh lớp 6 cuối học kì 2 có đáp án. Mời bạn đọc tham khảo thêm nhiều tài liệu ôn tập Tiếng Anh 6 khác nhau như Để học tốt Tiếng Anh 6, Trắc nghiệm trực tuyến Tiếng Anh 6, Đề thi học kì 1 lớp 6, Đề thi học kì 2 lớp 6, ... được cập nhật liên tục trên VnDoc.com.

Bên cạnh việc tương tác với VnDoc qua fanpage VnDoc.com, mời bạn đọc tham gia nhóm học tập tiếng Anh lớp 6 cũng như tiếng Anh lớp 7 - 8 - 9 tại group trên facebook: Tiếng Anh THCS.

Đánh giá bài viết
24 5.089
0 Bình luận
Sắp xếp theo
Tiếng Anh phổ thông Xem thêm