Kiểm tra 1 tiết Tiếng Anh lớp 11 chương trình mới lần 2 năm học 2018 - 2019

1 204

Đề kiểm tra 1 tiết Anh 11 lần 2 năm học 2018 - 2019

Đề kiểm tra định kỳ số 2 môn Tiếng Anh lớp 11 chương trình mới nằm trong bộ đề thi Tiếng Anh lớp 11 cả năm mới nhất trên VnDoc.com. Đề kiểm tra Tiếng Anh được biên tập bám sát chương trình học tại Nhà trường giúp học sinh lớp 11 ôn tập Từ vựng - Ngữ pháp Tiếng Anh Unit 4 - 5 hiệu quả. Mời bạn đọc tham khảo!

PART I: MULTIPLE CHOICE

Circle the letter A, B, C or D to indicate the word whose underlined part differs from the other three in pronunciation in each of the following questions.

1: A. watch B. went C. way D. use

2: A. handicapped B. disadvantaged C. explained D. sponsored

Circle the letter A, B, C or D to indicate the word that differs from the other three in the position of primary stress in each of the following questions.

3: A. marathon B. energy C. vacation D. company

4: A. donate B. announce C. complete D. practise

Circle the letter A, B, C or D to indicate the sentence that best completes each of the following exchanges.

5: Jenifer and Maria are talking about competitions.

Jenifer: “What do you think of the Quiz: “Road to Mount Olympia?

Maria: “ Oh, ______.”

A. It’s wonderful

B. I’m bored

C. You make me laugh

D. It’s my knowledge

6: Hung is talking to Quang about volunteer work.

Hung: “What kind of volunteer work do you like doing?”

Quang: “______.”

A. I live in the mountainous area

B. I like helping the poor

C. I work in a big company

D. I like going on holiday

Circle the letter A, B, C or D to indicate the word(s) CLOSEST in meaning to the underlined word(s) in each of the following questions.

7: Athletes from many countries compete in the Olympic Games.

A. people playing sports well

B. people speaking English well

C. people doing the shopping

D. people doing volunteer work

8: At first everything went smoothly, but later there was something wrong.

A. with problems

B. without problems

C. with help

D. without help

Circle the letter A, B, C or D to indicate the word(s) OPPOSITE in meaning to the underlined word(s) in each of the following questions.

9: Hung could not remember the last sentence of the poem.

A. write

B. complete

C. stimulate

D. forget

10: Mr. Brown is a very generous old man. He has given most of his wealth to the charity organization.

A. hospitable

B. honest

C. mean

D. kind

Circle the letter A, B, C or D to indicate the underlined part that needs correction in each of the following questions.

11: The judges will observe and score your perform in the contest.

    A            B                    C   D

12: Mr. and Mrs. Smith looked forward to meet their children soon.

                           A       B   C          D

Circle the letter A, B, C or D to indicate the correct answer to each of the following questions.

13: Bill was not fired. He left the company ______.

A. voluntary

B. volunteer

C. voluntarily

D. volunteered

14: Many students have difficulty ______ English nowadays.

A. learning

B. to learn

C. learn

D. learned

15: If she catches you ______ her diary, she’ll be furious.

A. to read

B. reading

C. being read

D. read

16: The accused man denies ______ the money from the bank last month.

A. robbing

B. to rob

C. robbed

D. having robbed

17: My friends congratulated me on ______ the final examination.

A. pass

B. having passed

C. to pass

D. passed

18: Many people have badly suffered from natural ______ in the Philippines.

A. disasters

B. landscapes

C. lawns

D. roles

19: They warned him ______ driving too fast in the big city.

A. for

B. of

C. on

D. against

20: My brother wasted an hour ______ with his colleagues.

A. chat

B. chatting

C. to chat

D. chatted

21: Women were officially allowed to ______ the Boston Marathon in 1967.

A. take part in

B. organize

C. direct

D. succeed in

22: We hope to get more assistance and ______ from your company in the future.

A. co-operate

B. co-operation

C. co-operative

D. co-operatively

Read the following passage and circle the letter A, B, C or D to indicate the correct word or phrase that best fits each of the numbered blanks from 23 to 27.

Nowadays, more and more people are contributing (23)______ volunteer work. Volunteering not only offers vital help to people in need and the community (24) ______ makes more benefits for volunteers. One of the best-known benefits of volunteering is that it allows people to connect others and make it a better place. Doing volunteer work provides many benefits for both mental and (25) ______ health like reducing stress and (26) ______ a sense of purpose. Besides, volunteering can help youngsters get more (27) ______ in life. It is also an easy way to explore one’s interests and passion.

23: A. for B. to C. about D. on

24: A. and B. either C. neither D. but also

25: A. physical B. natural C. traditional D. regular

26: A. provide B. to provide C. providing D. provision

27: A. experience B. money C. assistance D. advice

Read the passage and circle the letter A, B, C or D to indicate the correct answer to each of the following questions from 28 to 32.

Sumo wrestling is a national sport in Japan. Every year there are six tournaments and millions of Japanese watch them on television. A tournament is a series of matches. Often athletes are thin and can move very quickly. It’s beautiful to watch them play. However, sumo wrestlers weigh from 100 to 160 kilos. One famous wrestler weighed 195 kilos. Sumo wrestlers do not look beautiful, and sumo wrestling is a very slow sport. Sumo wrestlers start training when they are boys. They exercise to make their bodies strong. They also eat and eat.

They wrestle in a round ring with a sand floor. A wrestler loses the match if he leaves the ring. He is also the loser if any part of his body except his feet touches the floor. Each wrestler tries to push the other down on the floor or out of the ring. Sometimes one wrestler just steps aside when the other wrestler rushes toward him. Then that wrestler falls down or falls out of the ring.

Sumo is not very popular in other countries, but the Japanese love it. Even young people find this traditional sport exciting.

28: Sumo wrestling is a(n) ______ sport in Japan.

A. international

B. national

C. regional

D. personal

29: The word “them” in paragraph 1 refers to ______.

A. sumo wrestlers

B. sports

C. Japanese people

D. athletes

30: Sumo wrestlers play in a round ring with a______ floor.

A. sand

B. wooden

C. smooth

D. plastic

31: The wrestler loses the match if ______.

A. he tries to push the other

B. his feet touch the floor

C. he leaves the ring

D. he stands inside the ring

32: The word “rushes” in paragraph 2 is closest in meaning to ______.

A. goes slowly

B. hits heavily

C. takes a quick look

D. goes with great speed

PART II: WRITING

Finish each of the following sentences in such a way that it means the same as the sentence printed before it.

33: A lot of people are in favor of raising money to support charities.

→ A lot of people have no…………………………………………………………………..

34: “It was kind of you to help me repair my motorbike. Thank you,” Helen said to Peter.

→ Helen thanked ……………………………………………………………………………

Combine each pair of sentences into one as directed in brackets.

35: Daisy had saved enough money. Then she bought a new computer. (Use Perfect participle)

→ ……………………………………………………………………………………………

36: They saw me. They stopped to talk to me. (Use Present participle)

→ ……………………………………………………………………………………………

ANSWER KEY:

1. D

2. A

3. C

4. D

5. A

6. B

7. A

8. B

9. D

10. C

11. C

12. B

13. C

14. A

15. B

16. D

17. B

18. A

19. D

20. B

21. A

22. B

23. B

24. D

25. A

26. C

27. A

28. B

29. D

30. A

31. C

32. D

33. A lot of people have no objection to raising/ the raising of money to support charities.

34. Helen thanked Peter for helping/ having helped her (to) repair her motorbike.

35. Having saved enough money, Daisy bought a new computer.

36. Seeing me, they stopped to talk to me.

Trên đây là toàn bộ Đề thi + Đáp án của Đề kiểm tra 1 tiết Tiếng Anh lớp 11 chương trình mới lần 2 năm học 2018 - 2019. Mời bạn đọc tham khảo thêm nhiều tài liệu Tiếng Anh nâng cao lớp 11, Bài tập Tiếng Anh lớp 11 online, Đề thi học kì 1 lớp 11, Đề thi học kì 2 lớp 11 mới cập nhật trên VnDoc.com. 

1 204