Trắc nghiệm từ vựng Unit 2 lớp 11: Relationships

Bài tập trắc nghiệm từ vựng môn Anh Unit 2 lớp 11

Trắc nghiệm từ vựng Unit 2 lớp 11: Relationships do VnDoc.com tự biên soạn và đăng tải dưới đây tổng hợp các dạng bài tập trắc nghiệm phổ biến trong Tiếng Anh 11 mới đi kèm đáp án.

Xem thêm: Đề kiểm tra 15 phút Tiếng Anh lớp 11 Unit 2: Relationships MỚI

Mời các bạn tham gia nhóm Tài liệu học tập lớp 11 để nhận thêm những tài liệu hay: Nhóm Tài liệu học tập lớp 11

Bài tập tự luận và trắc nghiệm môn Anh lớp 11 Unit 2 tổng hợp các dạng bài tập phổ biến giúp học sinh lớp 11 củng cố kiến thức và chuẩn bị cho kì thi cuối kỳ sắp tới. Bên cạnh đó các em có thể tham khảo tài liệu môn Toán 11Ngữ Văn lớp 11. Mời các em tham khảo bài sau đây.

Trắc nghiệm từ vựng Unit 2 lớp 11: Relationship

Bản quyền thuộc về VnDoc nghiêm cấm mọi hành vi sao chép vì mục đích thương mại

Exercise 1: Choose the word which has a different sound in the part underlined

1. A. date

B. romantic

C. teenager

D. relationship

2. A. sympathetic

B. smoothly

C. without

D. together

Exercise 2: Choose the word which has a different stress pattern from the others

1. A. interact

B. concentrate

C. counsellor

D. influence

2. A. profile

B. promote

C. prefer

D. regret

Exercise 3: Choose the correct answer A, B, C or D

1. ____ is a decisive factor in giving up smoking.

A. Determined

B. Determination

C. Time management

D. Reaction

2. With the outstanding talent and skills, he is one of the most ____ candidates for the presidency.

A. flashy

B. mature

C. potential

D. trivial

3. Parents often feel they have lost any sort of _________ or influence over their child.

A. control

B. ability

C. opportunity

D. impression

4. She just needed someone who would lend a(n) __________ ear to her once in a while.

A. kind

B. understanding

C. supporting

D. sympathetic

5. Teens all over the world notice passionate feeling of __________ in romantic relationships.

A. feature

B. quality

C. worthiness

D. attraction

6. Rapid changes in personality, falling grades, constant sadness, anxiety, or sleep problems could indicate depression, bullying, or another _______ health issue.

A. emotion

B. emotional

C. feeling

D. nervous

7. With their many similar tastes, he found her a most ________ companion.

A. sympathetic

B. kind

C. approved

D. interested

8. Teenage depression is ________ problem that impacts every aspect of a teen’s life.

A. dangerous

B. serious

C. bad

D. harmful

9. Understanding the impacts of dating on ten years can help parents in their _______ with teens.

A. access

B. expression

C. communication

D. behaviour

10. To people who don’t know him he probably ________ rather unfriendly.

A. sees

B. sounds

C. appears

D. performs

-The end-

Đáp án trắc nghiệm từ vựng Unit 2 lớp 11: Relationship

Exercise 1: Choose the word which has a different sound in the part underlined

1. B

2. A

Exercise 2: Choose the word which has a different stress pattern from the others

1. A

2. A

Exercise 3: Choose the correct answer A, B, C or D

1. B

2. C

3. A

4. D

5. D

6. B

7. A

8. B

9. D

10. C

Trên đây VnDoc.com đã giới thiệu Trắc nghiệm từ vựng Unit 2 lớp 11: Relationships. Mời các bạn tham khảo tham khảo thêm các tài liệu học tập lớp 11 hay như Bài tập Tiếng Anh lớp 11 Unit 2: Relationship nâng cao, .... được cập nhật liên tục trên VnDoc.com.

Đánh giá bài viết
1 859
0 Bình luận
Sắp xếp theo
Tiếng Anh phổ thông Xem thêm