Trắc nghiệm từ vựng Unit 5 lớp 11: Illiteracy hệ 7 năm

Bài tập trắc nghiệm môn Anh Unit 5 lớp 11

Trắc nghiệm từ vựng Unit 5 lớp 11: Illiteracy hệ 7 năm do VnDoc.com tự biên soạn và đăng tải dưới đây tổng hợp các dạng bài tập trắc nghiệm phổ biến trong Tiếng Anh 11 đi kèm đáp án.

Mời các bạn tham gia nhóm Tài liệu học tập lớp 11 để nhận thêm những tài liệu hay: Nhóm Tài liệu học tập lớp 11

Bài tập tự luận và trắc nghiệm môn Anh lớp 11 Unit 5 tổng hợp các dạng bài tập phổ biến giúp học sinh lớp 11 củng cố kiến thức và chuẩn bị cho kì thi cuối kỳ sắp tới. Bên cạnh đó các em có thể tham khảo tài liệu môn Toán 11Ngữ Văn lớp 11. Mời các em tham khảo bài sau đây.

Trắc nghiệm từ vựng Unit 5 lớp 11: Illiteracy

Bản quyền thuộc về VnDoc nghiêm cấm mọi hành vi sao chép vì mục đích thương mại

Exercise 1: Choose the word that has the underlined part pronounced differently from the others

1. A. straggle

B. maturity

C. student

D. education

2. A. ethnic

B. northern

C. healthy

D. south

3. A. minority

B. literacy

C. primary

D. library

Exercise 2: Choose the word that has main stress placed differently from the others.

1. A. combat

B. ethnic

C. province

D. campaign

2. A. education

B. universal

C. eradication

D. population

Exercise 3: Choose the correct answer

1. I'm not surprised Margaret's ill. With all the voluntary work she's ______, she's really been doing too much.

A. taken off

B. taken on

C. taken in

D. taken to

2. Most students who were asked felt that _______ respect in the classroom was essential.

A. mutual

B. annual

C. actual

D. continuous

3. The proposal has not met with _______ agreement.

A. voluntary

B. universal

C. Informal

D. effective

4. Only highly _______ people are capable of discussing these subjects.

A. interesting

B. common

C. literate

D. business

5. The government has launched a ______ aimed at educating young people about the dangers of drugs.

A. struggle

B. program

C. combat

D. campaign

6. The students were asked to ______ reading and writing skills to the villagers.

A. deliver

B. express

C. provide

D. support

7. At present, more and more people are taking part in the struggle ______ illiteracy

A. for

B. with

C. against

D. to

8. Children living in remote and mountainous areas may be _______ disadvantaged.

A. educated

B. education

C. educational

D. educationally

9. We are having the _________ of welcoming the most famous guitarist of the country

A. attitude

B. honor

C. ceremony

D. behalf

10. Television provides _________ entertainment

A. overall

B. universal

C. numerous

D. major

11. During the ________ of Bonaparte, the Parisians were forced to travel on the right hand side of the street.

A. time

B. reign

C. monarch

D. government

12. The athlete was ________ at the second round. He must have been very disappointed.

A. expelled

B. disqualified

C. dissatisfied

D. excluded

-The end-

Đáp án trắc nghiệm từ vựng Unit 5 lớp 11: Illiteracy

Exercise 1: Choose the word that has the underlined part pronounced differently from the others

1. A

2. B

3. B

Exercise 2: Choose the word that has main stress placed differently from the others.

1. D

2. C

Exercise 3: Choose the correct answer

1. B

2. A

3. B

4. C

5. D

6. C

7. C

8. D

9. B

10. B

11. B

12. B

Trên đây VnDoc.com đã giới thiệu Trắc nghiệm từ vựng Unit 5 lớp 11: Illiteracy hệ 7 năm. Mời các bạn tham khảo tham khảo thêm các tài liệu học tập lớp 11 hay như Đề kiểm tra 15 phút Tiếng Anh 11 Unit 5 hệ 7 năm, .... được cập nhật liên tục trên VnDoc.com.

Đánh giá bài viết
1 32
0 Bình luận
Sắp xếp theo
Tiếng Anh lớp 11 Xem thêm