Bài tập cuối tuần tiếng Anh lớp 6 Tuần 7

Bài tập cuối tuần lớp 6 môn tiếng Anh tuần 7

Bài tập cuối tuần 7 môn tiếng Anh lớp 6 có đáp án dưới đây nằm trong bộ đề Bài tập tiếng Anh lớp 6 cả năm theo tuần do VnDoc.com sưu tầm và đăng tải. Phiếu bài tập cuối tuần 7 lớp 6 môn tiếng Anh có đáp án tổng hợp những kiến thức tiếng Anh 6 mới quan trọng giúp các em ôn tập hiệu quả.

Find one odd word A, B, C or D.

1. A. orange  B. yellow  C. apple  D. blue
2. A. arm  B. elbow  C. chubby  D. knee
3. A. in  B. but  C. of  D. under
4. A. calculator  B. compass  C. bicycle  D. pencil case
5. A. black  B. tail  C. blonde  D. straight
6. A. English  B. physics  C. music D. homework
7. A. study  B. play  C. have  D. piano
8. A. cheek  B. patient  C. leg  D. shoulders
9. A. apartment  B. villa  C. stilt house  D. fridge
10. A. ceiling fan  B. living room  C. bedroom  D. attic

Put the verbs in brackets in the correct tense form.

Look! A man is running after the train. He (want) ___________to catch it.

Where are Peter and Sam?

They (do) _________ the homework in their room.

My brother (watch) __________ TV in the living room at present. He always (watch)_______ TV in his free time.

We can’t go out now. It (rain) __________.

There (be) __________ a sofa in front of the window.

Complete the sentences so its meaning doesn’t change.

1. The woman is tall and thin.

→ She’s _________________________________

2. The man is old.

→ He’s _________________________________

3. The pencil is short.

→ It’s _________________________________

4. Hip hop is my favourite kind of music.

→ I _________________________________

5. The house is small.

→ It’s _________________________________

6. Her hair is long.

→ She _________________________________

7. Her eyes are brown.

→She _________________________________

8. Our school has 20 classrooms.

→ There _________________________________

9. The book is on the table.

→ There _________________________________

10. Is there a lake in the park?

→ Does _________________________________

ĐÁP ÁN

Find one odd word A, B, C or D.

1 - C; 2 - C; 3 - B; 4 - C; 5 - B;

6 - D; 7 - D; 8 - B; 9 - D; 10 - A;

Put the verbs in brackets in the correct tense form.

1 - wants - are doing;

2 - is waching - watches;

3 - is raining;

4 - is;

Complete the sentences so its meaning doesn’t change.

1 - She’s a tall thin woman.

2 - He’s an old man.

3 - It’s a short pencil.

4 - I like hip hop.

5 - It’s a small house.

6 - She has a long hair.

7 - She has brown eyes.

8 - There are 20 classrooms.

9 - There is a book on the table.

10 - Does the park have a lake.

Download đề thi & đáp án tại: Bài tập cuối tuần tiếng Anh 6 mới tuần 7 có đáp án. Mời bạn đọc tham khảo thêm nhiều tài liệu ôn tập Tiếng Anh 6 cả năm khác như: Để học tốt Tiếng Anh 6, Trắc nghiệm trực tuyến Tiếng Anh 6, Đề thi học kì 1 lớp 6, Đề thi học kì 2 lớp 6,.... được cập nhật liên tục trên VnDoc.com.

Bên cạnh việc tương tác với VnDoc qua fanpage VnDoc.com, mời bạn đọc tham gia nhóm học tập tiếng Anh lớp 6 cũng như tiếng Anh lớp 7 - 8 - 9 tại group trên facebook: Tiếng Anh THCS.

Đánh giá bài viết
1 121
0 Bình luận
Sắp xếp theo
Tiếng Anh phổ thông Xem thêm