Bài tập cuối tuần tiếng Anh lớp 6 Tuần 9

Bài tập cuối tuần lớp 6 môn tiếng Anh tuần 9 có đáp án

Bài tập cuối tuần 9 lớp 6 môn tiếng Anh có đáp án dưới đây nằm trong bộ đề Bài tập tiếng Anh lớp 6 theo tuần năm 2020 - 2021 do VnDoc.com sưu tầm và đăng tải. Phiếu bài tập cuối tuần 9 môn tiếng Anh lớp 6 có đáp án bao gồm nhiều dạng bài tập trắc nghiệm + tự luận tiếng Anh 6 mới thường gặp giúp các em ôn tập kỹ năng tiếng Anh cơ bản.

Choose A, B, C or D for each gap in the following sentences. 

1. We _________ in a house in the countryside.

A live

B. living

C. lives

D. are live

2. It’s hot today. I don’t want to stay at home. I want _________ swimming.

A. go

B. to go

C. going

D. goes

3. Listen! _________ he singing in the bathroom?

A. Does

B. Is

C. Do

D. Are

4. My mother likes _________ our summer holiday at the seaside.

A. spend

B. spends

C. spending

D. is spending

5. Where are you, Hoa?

- I’m downstairs. I _________ to music.

A. to listen

B. listen

C. am listening

D. listens

6. What do you usually_________ for breakfast?

A. to have

B. have

C. having

D. has

7. My close friend is ready _________ things with her classmates.

A. to share

B. share

C. sharing

D. shares

8. Last year, I _________ with my family in a big house in Tuyen Quang.

A. to live

B. live

C. living

D. lived

9. My friend, Nga is very hard-working. She _________ most of her time studying last year.

A. to spend

B. spends

C. spending

D. spent

10. This Saturday we _________ to the Art Museum.

A. go

B. is going

C. are going

D. went

Match the first halves in column A with the second ones in column B to make sentences.

A

B

1. Minh has a round face

a. but the garden in front of my house is large

2. My sister is very good at English and Maths

b. and he travels everywhere by bus too

3. My house is small

c. and I am helping her

4. My father goes to work by bus

d. but his sister has an oval face

5. My mother is preparing for my birthday’s party

e. but she doesn’t like Literature much

Write full sentences to make a paragraph, using the suggested words and phrases given.

1. Quang/ my/ new/ friend.

_______________________________________________________

2. He/ 11 years old/ and/ he/ be/ class/ 6A.

_______________________________________________________

3. He/ live/ Hai Ba Trung Street.

_______________________________________________________

4. He/ have/ younger sister/ name/ Lan.

_______________________________________________________

5. He/ like/ sports/ music.

_______________________________________________________

6. He/ have/ short black hair/ round eyes.

_______________________________________________________

7. We/ first/ meet/ first day/ at school.

_______________________________________________________

8. We/ often/ ride/ bicycles/ school/ together.

_______________________________________________________

9. This Sunday/ we/ going/ judo club.

_______________________________________________________

10. I/ hope/ we/ will/ have/ a good time/ then.

_______________________________________________________

ĐÁP ÁN

Choose A, B, C or D for each gap in the following sentences.

1 - A; 2 - B; 3 - B; 4 - C; 5 - C; 6 - B; 7 - A; 8 - D; 9 - B; 10 - C;

Match the first halves in column A with the second ones in column B to make sentences.

1 - d; 2 - e; 3 - a; 4 - b; 5 - c;

Write full sentences to make a paragraph, using the suggested words and phrases given.

1 - Quang is my new friend.

2 - He is 11 years old and he is in class 6A.

3 - He live on Hai Ba Trung street.

4 - He has a younger sister. Her name is Lan.

5 - He likes sports and music.

6 - He has short black hair an round eyes.

7 - We first met him at the first day of school.

8 - We often ride the bicycle to the school together.

9 - This Sunday we are going to the judo club.

10 - I hope we will have a good time then.

Download đề thi & đáp án tại: Bài tập cuối tuần tiếng Anh 6 mới tuần 9 có đáp án. Mời bạn đọc tham khảo thêm nhiều tài liệu ôn tập Tiếng Anh 6 cả năm khác như: Để học tốt Tiếng Anh 6, Trắc nghiệm trực tuyến Tiếng Anh 6, Đề thi học kì 1 lớp 6, Đề thi học kì 2 lớp 6,.... được cập nhật liên tục trên VnDoc.com.

Bên cạnh việc tương tác với VnDoc qua fanpage VnDoc.com, mời bạn đọc tham gia nhóm học tập tiếng Anh lớp 6 cũng như tiếng Anh lớp 7 - 8 - 9 tại group trên facebook: Tiếng Anh THCS.

Đánh giá bài viết
1 103
0 Bình luận
Sắp xếp theo
Tiếng anh 6 Xem thêm