Đề thi thử THPT Quốc gia 2018 môn tiếng Anh trường THPT Nông Cống 1, Thanh Hóa lần 1 có đáp án

Đề ôn thi THPT Quốc gia môn tiếng Anh

VnDoc.com xin giới thiệu đến các bạn Đề thi thử THPT Quốc gia 2018 môn tiếng Anh trường THPT Nông Cống 1, Thanh Hóa lần 1 có đáp án được sưu tầm và đăng tải dưới đây là nguồn tài liệu hữu ích dành cho các bạn ôn thi kì thi THPT Quốc gia đang đến rất gần. Sau đây mời các bạn vào tham khảo.

Mark the letter A, B, C or D on your answer sheet to indicate the word whose underlined part differs from the other three in pronunciation in each of the following questions.

Question 1.

A. bats

B. dates

C. days

D. speaks

Question 2.

A. confide

B. install

C. kidding

D. rim

Mark the letter A, B, C or D on your answer sheet to indicate the word whose underlined part differs from the other three in pronunciation in each of the following questions.

Question 3.

A. romantic

B. attitude

C. important

D. attractive

Question 4.

A. attract

B. polite

D. promise

D. approach

Mark the letter A, B, C or D on your answer sheet to indicate the underlined part that needs correction in each of the following questions.

Question 5. The world is becoming more industrialized (A) and the number of animal species (B) that have becoming extinct (C) have (D) increased.

Question 6. Caroline refuse taking (A) the job given (B) to her because (C) the salary was (D) not good.

Question 7. The General Certificate of Secondary Education (GCSE) is the name (A) of a set of (B) English qualifications, generally taking (C) by secondary students at the age (D) of 15-16 in England.

Mark the letter A, B, C or D on your answer sheet to indicate the correct answer to each of the following questions.

Question 8. The old woman accused the boy_____________ window.

A. in breaking

B. on breaking

C. at breaking

D. of breaking

Question 9. The more you study during semester,____________ the week before the exam.

A. you have to study the less

B. the less you have to study

C. the least you have to study

D. the study less you have

Question 10. Neither the students nor their lecturer_________ English in the classroom.

A. have used

B. use

C. are using

D. uses

Question 11. In order to make the house more beautiful and newer, the Browns had it____________ yesterday.

A. to be repainted

B. repaint

C. repainted

D. to repaint

Question 12. Last summer he__________ to Ha Long Bay.

A. went

B. has been going

C. has gone

D. was going

Question 13. Universities send letters of____________ to successful candidates by post.

A. accept

B. acceptance

C. acceptably

D. acceptabe

Question 14. Many people lost their homes in the earthquake. The government needs to establish more shelters to care for those __________have homes.

A. which doesn’t

B.who doesn’t

C. which don’t

D. who don’t

Question 15. I love_____________ films but I seldom find time to go to the cinema.

A. seeing

B. see

C. saw

D. seen

Question 16. We’re going to freeze out here if you don’t let us__________ the bus.

A. come up

B. go into

C. take off

D. go on

Question 17. I saw him hiding something in a____________ bag.

A. black small plastic

B. plastic small black

C. small plastic black

D. small black plastic

Question 18. George won five medals at the competition. His parents__________ very proud of him.

A. could have been

B. can’t have

C. can’t be

D. must have been

Question 19. She spent________________ her free time watching TV.

A. a few

B. most of

C. a lot

D. most

Mark the letter A, B, C or D on your answer sheet to indicate the most suitable respone to complete each of the following exchanges.

Question 20. Carol is wearing a new dress and Helen loves it.

- Helen: “__________________”

- Carol: “Thanks. I’m glad you like it. My sister give it to me yesterday.”

A. What a fashionable dress you are wearing!

B. Oh! I like your fashionable dress.

C. I think you have a fashionable dress.

D. Your fashionable must be expensive.

Question 21. Harry and Mai are talking about their plan for the weekend.

Harry: “Do you feel like going to the cinema this weekend?” Mai: “_____________”

A. You’re welcome

B. That would be great

C. I don’t agree, I’m afraid

D. I feel very bored

Mark the letter A, B, C or D on your answer sheet to indicate the word(s) CLOSEST in meaning to the underlined word(s) in each of the following questions.

Question 22. That is the instance where big, obvious non-verbal signals are appropriate.

A. matter

B. place

C. attention

D. situation

Question 23. My close friend, Lan, helps me when I am in need.

A. sends money

B. gives a hand

C. buys a book

D. gives care

Mark the letter A, B, C or D on your answer sheet to indicate the word(s) OPPOSITE in meaning to the underlined word(s) in each of the following questions.

Question 24. The Vietnamese consider it rude to interrupt a person while he is talking.

A. bad mannered

B. polite

C. uneducated

D. ignorant

Question 25. Differently from English taught to all Vietnamese students, Chinese and Russian have been made optional languages taught at secondary schools in Vietnam.

A. compulsory

B. important

C. comfortable

D. necessary

Mark the letter A,B, C or D on your answer sheet to indicate the sentence that is closest in meaning to each of the following questions.

Question 26. People say that he was born in London.

A. That is said he was born in London.

B. He was said to be born in London.

C. He is said to have been born in London.

D. It was said that he was born in London.

Question 27. We started working here three years ago.

A. We have worked here for three years.

B. We worked here for three years.

C. We will work here for three years.

D. We have no longer worked here for three years.

Question 28. Kevin put a fence so that people didn’t walk on his garden.

A. Kevin put a fence because he wants to remind people to walk on his garden.

B. Kevin put a fence to prevent people from walking in his garden.

C. In order to tell people to walk on his garden, Kevin put a fence.

D. So as to encourage people to walk on his garden, Kevin put a fence.

Mark the letter A, B, C or D on your answer sheet to indicate the sentence that best combines each pair of sentence in the following questions.

Question 29. The old man is working in this factory. I borrowed his bicycle yesterday.

A. The old man whom is working in this factory, I borrowed his bicycle yesterday.

B. The old man whom I borrowed his bicycle yesterday is working in this factory.

C. The old man whose I borrowed his bicycle yesterday is working in this factory.

D. The old man is working in this factory which I borrowed his bicycle yesterday.

Question 30. The film was not interesting. However he tried to watch the whole film.

A. In spite of the film uninteresting, he tried to watch the whole film.

B. Uninteresting as the film was, he tried to watch the whole film.

C. Despite of uninteresting film, he tried to watch the whole film.

D. Uninteresting as was the film, he tried to watch the whole film.

Đáp án Đề thi thử THPT Quốc gia môn tiếng Anh năm 2018

1

C

11

C

21

B

31

C

41

D

2

A

12

A

22

D

32

B

42

C

3

B

13

B

23

B

33

A

43

D

4

C

14

D

24

B

34

A

44

C

5

D

15

A

25

A

35

B

45

C

6

A

16

D

26

C

36

B

46

A

7

C

17

D

27

A

37

A

47

A

8

D

18

D

28

B

38

D

48

C

9

B

19

B

29

C

39

A

49

C

10

D

20

A

30

B

40

A

50

C

Đề thi thử THPT Quốc gia 2018 môn tiếng Anh trường THPT Tân Trào, Tuyên Quang lần 1 có đáp án

Đề thi thử THPT Quốc gia 2018 môn tiếng Anh trường THPT Thuận Thành 3, Bắc Ninh lần 1 có đáp án

15 đề thi thử THPT Quốc gia năm 2018 môn Tiếng Anh có đáp án + giải thích chi tiết

Đề thi thử THPT Quốc gia môn Tiếng Anh năm 2018 có đáp án

Đề thi thử THPT Quốc gia môn Tiếng Anh năm 2018 - cô Phan Điệu

----------

Trong ngữ pháp tiếng Anh, chuyên đề các Thì là ngữ pháp quan trọng nhất bởi nó xuyên suốt trong quá trình học của các bạn và yêu cầu cần có sự ôn tập, thực hành nhiều lần. Bài tập chuyên đề Các thì trong Tiếng Anh được VnDoc.com sưu tầm và đăng tải sẽ giúp các bạn bao quát lại toàn bộ nội dung ngữ pháp trọng điểm này.

Đánh giá bài viết
1 1.932
0 Bình luận
Sắp xếp theo
Tiếng Anh phổ thông Xem thêm