Trắc nghiệm từ vựng Unit 1 lớp 11: Friendship hệ 7 năm

Bài tập trắc nghiệm môn Anh Unit 1 lớp 11

Trắc nghiệm từ vựng Unit 1 lớp 11: Friendship hệ 7 năm do VnDoc.com tự biên soạn và đăng tải dưới đây tổng hợp các dạng bài tập trắc nghiệm phổ biến trong Tiếng Anh 11 đi kèm đáp án.

Xem thêm: Đề kiểm tra 15 phút Tiếng Anh lớp 11 Unit 1: Friendship hệ 7 năm CÓ ĐÁP ÁN

Mời các bạn tham gia nhóm Tài liệu học tập lớp 11 để nhận thêm những tài liệu hay: Nhóm Tài liệu học tập lớp 11

Bài tập tự luận và trắc nghiệm môn Anh lớp 11 Unit 1 tổng hợp các dạng bài tập phổ biến giúp học sinh lớp 11 củng cố kiến thức và chuẩn bị cho kì thi cuối kỳ sắp tới. Bên cạnh đó các em có thể tham khảo tài liệu môn Toán 11Ngữ Văn lớp 11. Mời các em tham khảo bài sau đây.

Trắc nghiệm từ vựng Unit 1 lớp 11: Friendship

Bản quyền thuộc về VnDoc nghiêm cấm mọi hành vi sao chép vì mục đích thương mại

Exercise 1: Choose the correct answer A, B, C or D

1. They _______ a close friendship at university

A. created

B. became

C. promoted

D. formed

2. The company expects ________ from its employees.

A. constancy

B. quality

C. interest

D. loyalty

3. Your friendship should be based on _______ trust.

A. basic

B. fragile

C. mutual

D. blind

4. Unselfishness is the very essence of friendship.

A. romantic part

B. important part

C. difficult part

D. interesting part

5. Friendship is a two-sided ______, it lives by give-and-take.

A. affair

B. event

C. aspect

D. feature

6. Linda had confided her secret to Mark, but he betrayed her _________.

A. loyalty

B. trust

C. constancy

D. sympathy

7. Business leaders gave an ________ welcome to the proposal

A. official

B. exciting

C. enthusiastic

D. warmly

8. Does he tell you how he is getting _____ his new friends?

A. on with

B. on of

C. away with

D. out of

9. She is so _______ to her children that she has decided to quit her job to stay at home and look after them.

A. responsible

B. kind

C. devoted

D. persistent

10. That was not a formal meeting so they went there in their _________ dresses.

A. casual

B. formal

C. normal

D. beautiful

Exercise 2: Complete of the following sentences with one of the words provided in the box

persistent

punctual

shy

vicious

conservative

1. The ________ scientist refused to give up his experiments and he finally came up with a new theory.

2. He was too _______ to speak to her. So he decided to write her a letter.

3. The ______ rumor has depressed him so far

4. She hates those who are not __________ for appointment. She doesn’t want to wait.

5. Old people, who prefer the old traditional values, are more ___________ than young people.

Exercise 3: Give the correct forms of the given words

1. No one wants to make friends with you if you go on being _________. (society)

2. Look at that __________ child! Do not think she has enough food to eat? (skin)

3. The two girls sat in a corner exchanging some __________. (confide)

-The end-

Đáp án trắc nghiệm từ vựng Unit 1 lớp 11: Friendship

Exercise 1: Choose the correct answer A, B, C or D

1. D

2. D

3. C

4. B

5. A

6. B

7. C

8. A

9. C

10. A

Exercise 2: Complete of the following sentences with one of the words provided in the box

1. The ___persistent_____ scientist refused to give up his experiments and he finally came up with a new theory.

2. He was too ___shy____ to speak to her. So he decided to write her a letter.

3. The __vicious____ rumor has depressed him so far

4. She hates those who are not ____punctual______ for appointment. She doesn’t want to wait.

5. Old people, who prefer the old traditional values, are more _____conservative______ than young people.

Exercise 3: Give the correct forms of the given words

1. No one wants to make friends with you if you go on being ____unsociable_____. (society)

2. Look at that ____skinny______ child! Do not think she has enough food to eat? (skin)

3. The two girls sat in a corner exchanging some ____confidences______. (confide)

Trên đây VnDoc.com đã giới thiệu Trắc nghiệm từ vựng Unit 1 lớp 11: Friendship hệ 7 năm. Mời các bạn tham khảo tham khảo thêm các tài liệu học tập lớp 11 hay như Từ vựng Unit 1 lớp 11: Friendship hệ 7 năm, .... được cập nhật liên tục trên VnDoc.com.

Đánh giá bài viết
1 543
0 Bình luận
Sắp xếp theo
Tiếng Anh phổ thông Xem thêm