Trắc nghiệm từ vựng Unit 3 lớp 11: A party hệ 7 năm

Bài tập trắc nghiệm môn Anh Unit 3 lớp 11

Trắc nghiệm từ vựng Unit 3 lớp 11: A party hệ 7 năm do VnDoc.com tự biên soạn và đăng tải dưới đây tổng hợp các dạng bài tập trắc nghiệm phổ biến trong Tiếng Anh 11 đi kèm đáp án.

Mời các bạn tham gia nhóm Tài liệu học tập lớp 11 để nhận thêm những tài liệu hay: Nhóm Tài liệu học tập lớp 11

Bài tập tự luận và trắc nghiệm môn Anh lớp 11 Unit 3 tổng hợp các dạng bài tập phổ biến giúp học sinh lớp 11 củng cố kiến thức và chuẩn bị cho kì thi cuối kỳ sắp tới. Bên cạnh đó các em có thể tham khảo tài liệu môn Toán 11Ngữ Văn lớp 11. Mời các em tham khảo bài sau đây.

Trắc nghiệm từ vựng Unit 3 lớp 11: A party

Bản quyền thuộc về VnDoc nghiêm cấm mọi hành vi sao chép vì mục đích thương mại

Exercise 1: Choose the word whose underlined part is pronounced differently from that of the others

1. A. birthday

B. although

C. together

D. clothing

2. A. hour

B. honest

C. vehicle

D. happy

3. A. weather

B. cream

C. friend

D. wedding

Exercise 2: Choose the word whose main stress pattern is not the same as that of the others

1. A. understanding

B. anniversary

C. experience

D. celebration

2. A. invite

B. intimate

C. divorce

D. imagine

Exercise 3: Choose the correct answer A, B, C or D

1. They held a concert to mark the _______ of Mozart's death.

A. occasion

B. anniversary

C. situation

D. remembrance

2. They're having a party in _______ of his 84th birthday.

A. ceremony

B. honor

C. memory

D. celebration

3. When they finished singing, Lisa _______ the candles on the cake.

A. turned off

B. blew out

C. cleared up

D. brought out

4. We moved to the countryside for some ________.

A. peace and quiet

B. comfort and advance

C. freedom and pleasure

D. happiness and enjoyment

5. Jane is going to go abroad next month and she's having a ________ party on Sunday.

A. birthday

B. farewell

C. wedding

D. anniversary

6. ________ from Bill, all the students said they would go to the party.

A. Apart

B. Only

C. Except

D. Separate

7. Rosa and Luis are happy to be ________ for their golden anniversary.

A. about

B. around

C. thorough

D. together

8. Today the Wilsons are having a party to _________ the success of their eldest daughter.

A. merry

B. congratulate

C. celebrate

D. hold

9. After every three units, students have to do some exercises to __________ the knowledge.

A. solidify

B. force

C. reinforce

D. confide

10. It is _________ to prepare the next mouthful while you are still eating the one before.

A. unattractive

B. impossible

C. incomplete

D. unacceptable

11. In Western countries, you have to ________ from belching at the table.

A. regain

B. protect

C. prevent

D. refrain

12. The organizer was familiar with the ___________ of the royal visits.

A. diplomat

B. position

C. case

D. protocol

-The end-

Đáp án trắc nghiệm từ vựng Unit 3 lớp 11: A party

Exercise 1: Choose the word whose underlined part is pronounced differently from that of the others

1. A

2. D

3. B

Exercise 2: Choose the word whose main stress pattern is not the same as that of the others

1. C

2. B

Exercise 3: Choose the correct answer A, B, C or D

1. B

2. D

3. B

4. A

5. B

6. A

7. D

8. C

9. C

10. D

11. D

12. D

Trên đây VnDoc.com đã giới thiệu Trắc nghiệm từ vựng Unit 3 lớp 11: A party hệ 7 năm. Mời các bạn tham khảo tham khảo thêm các tài liệu học tập lớp 11 hay như Từ vựng tiếng Anh Unit 3 lớp 11 A party, .... được cập nhật liên tục trên VnDoc.com.

Đánh giá bài viết
1 221
0 Bình luận
Sắp xếp theo
Tiếng Anh phổ thông Xem thêm