Trắc nghiệm từ vựng Unit 9 lớp 11: The post office hệ 7 năm

Bài tập trắc nghiệm môn Anh Unit 9 lớp 11

Trắc nghiệm từ vựng Unit 9 lớp 11: The post office hệ 7 năm do VnDoc.com tự biên soạn và đăng tải dưới đây tổng hợp các dạng bài tập trắc nghiệm phổ biến trong Tiếng Anh 11 đi kèm đáp án.

Mời các bạn tham gia nhóm Tài liệu học tập lớp 11 để nhận thêm những tài liệu hay: Nhóm Tài liệu học tập lớp 11

Bài tập tự luận và trắc nghiệm môn Anh lớp 11 Unit 9 tổng hợp các dạng bài tập phổ biến giúp học sinh lớp 11 củng cố kiến thức và chuẩn bị cho kì thi cuối kỳ sắp tới. Bên cạnh đó các em có thể tham khảo tài liệu môn Toán 11Ngữ Văn lớp 11. Mời các em tham khảo bài sau đây.

Trắc nghiệm từ vựng Unit 9 lớp 11: The post office

Bản quyền thuộc về VnDoc nghiêm cấm mọi hành vi sao chép vì mục đích thương mại

Exercise 1: Choose the word that has the main stress placed differently from the others

1. A. technology

B. competitive

C. facsimile

D. document

2. A. transit

B. transmit

C. transact

D. translate

3. A. installation

B. disadvantage

C. dissatisfied

D. disappointed

Exercise 2: Choose the word that has the underlined part pronounced differently from that of the others

1. A. facsimile

B. transfer

C. spacious

D. fax

2. A. ready

B. friend

C. telephone

D. speedy

Exercise 3: Choose the correct answer

1. The post office offers the ______ Mail Service which is particularly fast.

A. Secure

B. Efficient

C. Express

D. Reliable

2. We are proud of our ______ staff, who are always friendly and efficient.

A. well-done

B. well-appointed

C. well-behaved

D. well-trained

3. ______ is someone who works from home on computer and communicates with their office by telephone, fax, or e-mail.

A. Telecomputer

B. Telecommuter

C. Telephonist

D. Telemarketer

4. ______ to the magazine can take advantage of this special offer.

A. Subscribe

B. Subscription

C. Subscribing

D. Subscribers

5. I'd like to send this parcel express. What's the _____ on it?

A. cost

B. price

C. postage

D. value

6. We offer a very _____ rate for parcels of under 15 kg.

A. competing

B. competent

C. competitive

D. competition

7. If you want to send a document and do not want to lose, its original shape, our _____ service will help you.

A. express mail

B. facsimile

C. messenger call

D. postal

8. Nepal is ___________ between China and India.

A. located

B. set

C. put

D. placed

9. Though we talked him out of the project, he ___________ to do it on his own

A. attended

B. acquired

C. attempted

D. alleged

10. The historic site has _________ attraction to many visitors for the last few years.

A. missed

B. lost

C. decreased

D. reduced

-The end-

Đáp án trắc nghiệm từ vựng Unit 9 lớp 11: The post office

Exercise 1: Choose the word that has the main stress placed differently from the others

1. D

2. A

3. C

Exercise 2: Choose the word that has the underlined part pronounced differently from that of the others

1. C

2. D

Exercise 3: Choose the correct answer

1. C

2. D

3. B

4. D

5. C

6. C

7. B

8. A

9. C

10. B

Trên đây VnDoc.com đã giới thiệu Trắc nghiệm từ vựng Unit 9 lớp 11: The post office hệ 7 năm. Mời các bạn tham khảo tham khảo thêm các tài liệu học tập lớp 11 hay như Từ vựng - Ngữ pháp Tiếng Anh lớp 11 Unit 4: Volunteer Work, .... được cập nhật liên tục trên VnDoc.com.

Đánh giá bài viết
1 233
0 Bình luận
Sắp xếp theo
Tiếng Anh lớp 11 Xem thêm