Phiếu bài tập ở nhà tiếng Anh lớp 4 trong thời gian nghỉ dịch - Ngày 29/04

Bài luyện tập tiếng Anh 4 mới ngày 29/04

Đề ôn tập môn tiếng Anh lớp 4 trong thời gian nghỉ dịch Covid-19 có đáp án dưới đây nằm trong bộ đề bài tập tiếng Anh lớp 4 có đáp án năm 2019 - 2020 do VnDoc.com sưu tầm và đăng tải. Đề kiểm tra môn tiếng Anh lớp 4 có đáp án tổng hợp nhiều hình thức trắc nghiệm + tự luận tiếng Anh lớp 4 khác nhau giúp các em ôn tập các kỹ năng tiếng Anh cơ bản hiệu quả.

Lưu ý: Bạn đọc kéo xuống cuối trang nhấp chọn Tải về để download tài liệu.

Task 1.Circle the odd one out.

1. A one B. first C. two D. three
2. A. a teacher B. a cooker C. a doctor D. a chef
3. A. athlete B. football C. basketball D. baseball
4. A. police officer B. lawyer C. staff D. office
5. A. what B. there C. how D. when
6. A. sing B. draw C. jump D. dancer

Task 2. Circle the best answer A, B or C.

1. A person who gives legal advice is ______________.

A. a judge

B. a lawyer

C. a counsellor

2. A person who takes care of sick or injured animals is ____________.

A. a zookeeper

B. a vet

C. a farmer

3. A person who cleans the house for you is __________.

A. a maid

B. a mermaid

C. a landlady

4. A person who loads and unloads ships is ____________.

A. a sailor

B. a fisherman

C. a policeman

5. A person who receives and pays out money in a shop or supermarket is _____________.

A. an economist

B. a salesperson

C. a cashier

6. A person who studies ancient civilization is a _____________.

A. a student

B. an archaeologist

C. a history teacher

7. A person who takes care of sick people is _______________.

A. a nurse

B. a vet

C. a nanny

8. A person who is responsible for organizing a school or college is _____________.

A. a student

B. a teacher

C. a headmaster

9. A person who gives advice on healthy eating is _______________.

A. a nurse

B. a dietician

C. a teacher

10. A person who makes thing from iron is ___________.

A. a blacksmith

B. a carpenter

C. a bricklayer

Task 3. Read and circle A, B or C.

My name is Mike. I live in a small town. I would like to be an architect in the future because I want to design big houses for my town. I think it is an interesting job. On my holiday, I would like to visit different cities in the world. I would like to see beautiful buildings in these cities. At school, I like studying Art. I want to be good at Art because it is important for my future job.

1. What would Mike like to be in the future? – He would like to be ____________.

A. a nurse

B. a teacher

C. an architect

2. He would like to be an architect because ____________________.

A. he wants to visit beautiful buildings in the world.

B. he wants to design houses for his town

C. he wants to be good at Art

3. What would he like to do on his holiday? – He would like _________________.

A. to visit cities in the world

B. to visit his small town

C. to study Art

4. He wants to be good at ____________.

A. Maths

B. Music

C. Art

5. He thinks that Art is ____________ for his future job.

A. important

B. exciting

C. interesting

Task 4. Rearrange the words to make the right sentences.

1. my / This / brother / is / . /

______________________________________

2. don’t / an / I / astronaut / want / be / to / . /

______________________________________

3. wants / so / She / a / teacher / children / she / loves / be / to / . /

______________________________________

4. a movie star/ acting / want/ the camera/ in front of/ scared of/ is/ because/ He/ to be/ doesn’t/ he/ . /

_______________________________________

5. likes / wants / so / She / a / to / taking / people / be / care / she / nurse / . /

_______________________________________

ĐÁP ÁN

Task 1.Circle the odd one out.

1 - B; 2 - B; 3 - A; 4 - D; 5 - B; 6 - D;

Task 2. Circle the best answer A, B or C.

1 - B; 2 - B; 3 - A; 4 - A; 5 - C;

6 - B; 7 - A; 8 - C; 9 - B; 10 - A;

Task 3. Read and circle A, B or C.

1 - C; 2 - B; 3 - A; 4 - C; 5 - A;

Task 4. Rearrange the words to make the right sentences.

1 - This is my brother.

2 - I don't want to be an astronaut.

3 - She loves children so she wants to be a teacher.

4 - He doesn't want to be a movie start because he is scared of acting in front of the camera.

5 - She likes talking to people so she wants to be a nurse.

Bên cạnh nhóm Tài liệu học tập lớp 4, mời quý thầy cô, bậc phụ huynh tham gia nhóm học tập:Tài liệu tiếng Anh Tiểu học - nơi cung cấp rất nhiều tài liệu ôn tập tiếng Anh miễn phí dành cho học sinh tiểu học (7 - 11 tuổi).

Trên đây là Bài tập ở nhà môn tiếng Anh 4 ngày 29-04. Mời bạn đọc tham khảo thêm nhiều tài liệu ôn tập Tiếng Anh lớp 4 khác như: Để học tốt Tiếng Anh lớp 4, Bài tập trắc nghiệm Tiếng Anh lớp 4 theo từng Unit, Đề thi học kì 1 lớp 4, Đề thi học kỳ 2 lớp 4,... được cập nhật liên tục trên VnDoc.com.

Đánh giá bài viết
2 395
0 Bình luận
Sắp xếp theo
Tiếng Anh cho học sinh tiểu học (7-11 tuổi) Xem thêm