Đề kiểm tra 1 tiết môn Tiếng Anh lớp 7 Chương trình mới Trường THCS Cẩm Văn, Hải Dương năm học 2016 - 2017 (Lần 2)

11 15.975

Kiểm tra 1 tiết môn Tiếng Anh lớp 7

Đề kiểm tra 1 tiết môn Tiếng Anh lớp 7 Chương trình mới Trường THCS Cẩm Văn, Hải Dương năm học 2016 - 2017 (Lần 2). Đề kiểm tra 1 tiết lớp 7 này là tài liệu hay, hữu ích giúp các em ôn tập lại các kiến thức của Tiếng Anh lớp 7 để chuẩn bị thật tốt cho các bài kiểm tra, các bài thi Tiếng Anh lớp 7 sắp tới. Mời thầy cô và các em tham khảo.

Bộ đề kiểm tra 1 tiết môn Tiếng Anh lớp 7

Đề thi học kì 1 môn Tiếng Anh lớp 7 huyện Bình Giang, Hải Dương năm 2014 - 2015 (Chương trình mới)

Đề thi học kì 1 môn Tiếng Anh lớp 7 tỉnh Thái Nguyên năm 2013 - 2014 (Chương trình thí điểm)

Đề cương ôn thi học kỳ 1 môn Tiếng Anh lớp 7

A) LISTENING (2 points)

I. Listen and tick (√) the box. There is one example (1.0pt)

II. You will hear a student telephoning a school. Listen and write the answer to the questions given on your test paper (1.0pt).

B) GRAMMAR - VOCABULARY - LANGUAGE FUNCTION (2 points)

III. Choose the best options

11. They ............... having a party at the moment.

A. are            B. do             C. will

12. He ................... TV in his free time.

A. is watches       B. is watching      C. watches

13. They should ....................their homework every day.

A. doing             B. do             C. to do

14. What about .................... swimming ?

A. go                 B. to go             C. going

15. Would you like .................... some drink ?

A. have               B. to having         C. to have

16. The students enjoy .........................on the weekends.

A. to camp              B. camping         C. camp

17. They take ...................... of the house and look after the children..

A. care                  B. homework        C. notice

18. Ba is good at reparing ...................... appliances.

A. house                B. house hold              C. home

19. In ............. class, we often sing a song.

A. History                 B. Math                C. Music

20. Library of Congress in the USA is very large because it receives ...................... of all American books.

A. breaks                 B. clubs                 C. copies

C) READING (3 points)

V. Decide which image (A - G) means what is said in the statements (0, 21- 25) (1.5pts)

IV. Read the passage and complete these sentences (1.5 points)

This is the library in Ba's school. It is not very large, but it is very nice. In the library, there are a lot of books, novels, readers, magazines, newspapers and pictures. There is also a study area. The libarary opens at seven o'clock in the morning and closes at 4.15 in the afternoon. Ba usually goes there. He likes reading books in the library.

26. The library in Ba's school is........................

A. very small          B. very large            C. not very large

27. You can sit in the ...................... to read or study.

A. teacher's desk        B. window          C. study area

28. The library opens at.......................in the afternoon.

A. 7.00                 B. 8.00            C. 9.00

29. The library...................... at a quarter past four in the afternoon.

A. closes               B. paints            C. rings

30. Ba usually goes the library because he........................

A. likes shopping        B. loves chatting          C. loves reading books

D. WRITING (3 points)

VI. Rewrite the following sentences in such way that they stay the same meaning (1.5 pts)

31. What an expensive house? => How .................................................................!

32. We have 3 breaks last 5 minutes each morning => We have...........................................

33. Let's have a cold drink => How about.........................................................

34. What about going to the zoo. => Why ................................................................?

35. I walk to school every morning => I go ..................................................................

VII. Write a short passage about yourself, using these questions (1.5pts).

Personal information:

What is your name?

How old are you?

Which school do you go to?
.....

Subject at school:

What subjects are you good at?

What is your favorite subject?

What do you study in your favorite class?

......

Leisure time:

What do you like doing in your free time?
.......

My name is ..........................................................................................................

......................................................................................................................................

....................................................................................................................................

......................................................................................................................................

....................................................................................................................................

.....................................................................................................................................

.......................................................................................................................................

-----The end----

ĐÁP ÁN ĐỀ KIỂM TRA 45' SỐ 2

NĂM HỌC 2016 - 2017

Môn: Tiếng Anh 7

A) LISTENING (2 points)

I. Listen and tick (√) the box. There is one example (1.0pt)

1.C

2.A

3.B

4.A

5.C

II. You will hear a student telephoning a school.

Listen and write the answer to the questions given on your test paper (1.0pt).

6. Monday

9. 57

7. January

10. (the) station

8. 9.15/ nine fifteen/ a quarter past nine.

B) GRAMMAR - VOCABULARY - LANGUAGE FUNCTION (2 points)

III. Choose the best options

11. A

16. B

12. C

17. A

13. B

18. B

14. C

19. C

15. C

20. C

C) READING (3 points)

IV. Read the following passage and answer the questions. (1.5 points)

0. E

21. F

22. A

23. D

24. C

25. B

V. Read the passage and complete these sentences (1.5 points)

26. C

27. B

28.  A

29.  A

30. C

D) WRITING (3 points)

VI. Rewrite the following sentences in such way that they stay the same meaning (1.5 pts)

31. What an expensive house?

=> How an expensive house is!

32. We have 3 breaks last 5 minutes each morning

=> We have 3 5-minute breaks each morning.

33. Let's have a cold drink

=> How about having a cold drink

34. What about going to the zoo.

=> Why don't you go to the zoo?

35. I walk to school every morning

=> I go to school on foot every morning.

VII. Write a short passage about yourself, using these questions (1.5pts).

(The detail is up to students as long as correct the grammar, vocabulary and coherent,

but must contains:

+ Part 1: the personal information.

+ Part 2: the subjects at school.

+ Part 3: the leisure time.

The end

Đánh giá bài viết
11 15.975

Video đang được xem nhiều

Tiếng Anh lớp 7 Xem thêm