Đề thi giữa kì 1 lớp 6 môn Tiếng Anh năm 2020 - Đề 3

Bài kiểm tra giữa kì 1 môn Tiếng Anh lớp 6

Đề thi giữa học kì 1 lớp 6 môn Tiếng Anh năm 2020 - Đề 3 do VnDoc.com tự biên soạn và đăng tải dưới đây tổng hợp các dạng bài tập bám sát đề thi, là tài liệu luyện tập hữu ích giúp học sinh lớp 6 học tập Tiếng Anh 6 hơn. Mời các em tham khảo bài sau đây.

Xem thêm: Đề thi giữa học kì 1 lớp 6 môn Tiếng Anh năm 2020 - Đề 2 MỚI

Mời các bạn tham gia nhóm Tài liệu học tập lớp 6 để nhận thêm những tài liệu hay: Tài liệu học tập lớp 6

Bài tập tự luận và trắc nghiệm môn Anh lớp 6 Unit 1, 2, 3 tổng hợp các dạng bài tập phổ biến giúp học sinh lớp 6 củng cố kiến thức và chuẩn bị cho kì thi cuối kỳ sắp tới. Bên cạnh đó các em có thể tham khảo tài liệu môn Toán 6 và môn Ngữ văn 6.

Đề thi giữa kì 1 lớp 6 môn Tiếng Anh năm 2020 - Đề 3

Bản quyền thuộc về VnDoc nghiêm cấm mọi hành vi sao chép vì mục đích thương mại

Exercise 1: Find the word which has a different sound in the part underlined.

1. A. finger

B. leg

C. neck

D. elbow

2. A. creative

B. think

C. idea

D. big

3. A. Thursday

B. thanks

C. these

D. birthday

4. A. books

B. walls

C. rooms

D. pillows

5. A. request

B. project

C. neck

D. exciting

Exercise 2: Choose the correct answer

1. Mai is ________ the phone, chatting _________ friends.

A. on - to

B. on - on

C. to - with

D. to – to

2. My best friend is kind and __________. He often makes me laugh.

A. funny

B. nice

C. shy

D. boring

3. The Summer Camp is for students __________ between 10 and 15.

A. age

B. aged

C. aging

D. ages

4. Our class is going to _________ a picnic at the zoo on Saturday. Would you like to come with us?

A. have

B. take

C. pass

D. go

5. She is always__________ at school, and helps other students with their homework.

A. hard

B. hardly

C. hard-working

D. work hard

6. There are many chairs in the kitchen, _________ there is only one in my bedroom.

A. so

B. because

C. but

D. in

7. There are clothes on the floor – it’s ___________.

A. interesting

B. mess

C. messes

D. messy

8. Where __________ the books? Are they _______ the bookshelf?

A. is - on

B. is - in

C. are - in

D. are - on

9. I’d ____________ study hard for the exam.

A. better

B. like

C. be

D. do

10. There are a lot of things ____________in Da Lat .

A. see

B. to see

C. seeing

D. to seeing

Exercise 3: Choose the word which best fits each gap.

Wickedly Wonderful is a small summer (1) ______ in the UK for children aged 6 to 13 years old. The children (2) ______ a week outdoors at the camp, making new friends andlearning new activities (3) ______ having a lot of fun. (4) ______ the summer camp, they sail, horse ride, kayak, enjoy games on the beach and the beach (5)______, swim, surf, go crabbing and ride bikes. Children will enjoy holidays with Wickedly Wonderful, and (6) ______ are holidays that they will remember forever!

1. A. term

B. course

C. camp

D. holiday

2. A. take

B. spend

C. use

D. pass

3. A. which

B. what

C. where

D. while

4. A. At

B. In

C. On

D. During

5. A. firingcamp

B. campfire

C. firecamp

D. firingcamp

6. A. this

B. that

C. these

D. those

Exercise 4: Underline the correct words.

1. This week, he is learning/ learns how to speak in public.

2. In the summer, I am swimming/ swim at the swimming pool.

3. What is she doing/ does she do at the moment?

Exercise 5: Rearrange the words to make correct sentences.

1. near/ house/ is/ your/ there/ post office/ a?

_______________________________________

2. school/ go/ your/ do/ to/ how/ students/ country/ in?

_______________________________________

3. go/ by/ to/ they/ bicycle/ school.

_______________________________________

4. work/ to/ city/ your/ in/ how/ people/ do/ travel?

_______________________________________

5. motorbike/ by/ people/ travel/ work/ to.

_______________________________________

Exercise 6: Complete each sentence so that it means the same as the sentence above.

1. My sister goes to school on foot.

My sister ________________________________

2. Ba lives in town.

Ba doesn't _______________________________

Exercise 7: Read the passage and then decide if the statements are true (T) or false (F).

I live in a house near the sea. It’s an old house, about 100 years old, and it’s very small. There are two bedrooms upstairs but no bathroom. The bathroom is downstairs next to the kitchen and there’s a living room where there’s a lovely old fireplace. There’s a garden in front of the house. The garden goes down to the beach and in spring and summer there are flowers everywhere. I live with my parents, and we have a lot of visitors. My city friends often stay with me. I love my house for many reasons: the garden, the flowers in summer, the fire in winter, but the best thing is the view from my bedroom window.

1. The author lives in the seaside.

2. There is no bathroom in her house.

3. The house has got two floors and four rooms.

4. There are flowers in the garden in front of the house.

5. Her family rarely has visitors.

6. The author likes her bedroom’s window view best.

-The end-

Đề thi giữa kì 1 lớp 6 môn Tiếng Anh năm 2020 - Đề 3

Exercise 1: Find the word which has a different sound in the part underlined.

1. A

2. C

3. C

4. A

5. D

Exercise 2: Choose the correct answer

1. A

2. A

3. B

4. A

5. C

6. C

7. D

8. D

9. A

10. B

Exercise 3: Choose the word which best fits each gap.

1. C

2. B

3. D

4. A

5. B

6. C

Exercise 4: Underline the correct words.

1. This week, he learns how to speak in public.

2. In the summer, I swim at the swimming pool.

3. What is she doing at the moment?

Exercise 5: Rearrange the words to make correct sentences.

1. Is there a post office near your house?

2. How do students go to school in your country?

3. They go to school by bicycle

4. How do people in your city travel to work?

5. People travel to work by motorbike

Exercise 6: Complete each sentence so that it means the same as the sentence above.

1. My sister walks to school

2. Ba doesn’t live in the countryside

Exercise 7: Read the passage and then decide if the statements are true (T) or false (F).

1. T

2. F

3. F

4. T

5. F

6. T

Trên đây VnDoc.com đã giới thiệu Đề thi giữa học kì 1 lớp 6 môn Tiếng Anh năm 2020 - Đề 3. Mời các bạn tham khảo tham khảo thêm các tài liệu học tập lớp 6 hay như Đề thi giữa học kì 1 lớp 6 môn Tiếng Anh năm 2020 - Đề 2, .... được cập nhật liên tục trên VnDoc.com.

Đánh giá bài viết
1 461
0 Bình luận
Sắp xếp theo
Đề thi giữa kì 1 Xem thêm