Trắc nghiệm Ngữ pháp tiếng Anh lớp 9 Unit 6: Viet Nam Then and Now

Nối tiếp bộ đề trắc nghiệm tiếng Anh Unit 6 lớp 9: Viet Nam Then and Now, tài liệu bài tập ngữ pháp tiếng Anh (Grammar) Unit 6 có đáp án dưới đây nhắc lại những nội dung cấu trúc tiếng Anh quan trọng xuất hiện trong bài học. VnDoc.com hy vọng rằng đây sẽ là nguồn tài liệu ôn tập tiếng Anh lớp 9 theo từng chuyên đề hiệu quả. Mời quý thầy cô, các bậc phụ huynh và học sinh tham khảo, download tài liệu.

Tiếng Anh 9 Unit 6: Viet Nam Then and Now

Bài tập Ngữ pháp (Grammar) Tiếng Anh 9 mới Unit 6 có đáp án dưới đây nằm trong bộ đề Trắc nghiệm tiếng Anh lớp 9 mới theo Unit do VnDoc.com sưu tầm và đăng tải. Đề kiểm tra tiếng Anh 9 liên quan đến nhiều chủ điểm ngữ pháp tiếng Anh khác nhau giúp các em nhắc lại kiến thức hiệu quả.

Circle the correct answer A, B, C or D.

Question 1: Many children in our village are still_____. They can't read or write.

A. creative

B. illiterate

C. unhealthy

D. traditional

Question 2: I suggest that we _____ the number of tourists visiting them every day.

A. limited

B. should limit

C. limiting

D. limit

Question 3: I ______ a teddy bear, but I don't have one now.

A. used to having

B. used to have

C. was used to having

D. was used to have

Question 4: They ______ go on holiday when they lived in the countryside.

A. not use to

B. weren't use to

C. didn't use to

D. hadn't used to

Question 5: It _____ that the first temple was built on the current site of Thien Tru in the 15th century during the reign of Le Thanh Tong.

A. thinks

B. is thinking

C. is thought

D. thought

Question 6: The fashionable store is an attraction in the city __ the product quality is nice.

A. when

B. because

C. though

D. but

Question 7: A conical hat is a well-known handicraft, not only in Viet Nam, _____ all around the world.

A. and

B. but also

C. so

D. or

Question 8: This is called a product of Bat trang pottery __ it was made in Bat trang village.

A. but

B. so

C. as

D. because of

Question 9: My sister is looking forward to _____ you soon.

A. see

B. seeing

C. seen

D. saw

Question 10: It’s a nice place for _____ who love silk.

A. this

B. that

C. those

D. the other

Question 11: You like history, so Viet Nam National Museum of History is a _____ place.

A. must-see

B. must-be seen

C. must-be seeing

D. to see

Question 12: He invited me to join his trip , but I ______ down his invitation.

A. passed

B. sat

C. turned

D.closed

Question 13: I have to try harder so that I can keep _____ him.

A. on

B. up

C. up with

D.up down

Question 14: We can learn how ______ a lantern on the Mid- autumn .

A. make

B. to make

C. making

D. made

Question 15: Woman used ______ the housewife of the family.

A. be

B. to be

C. to being

D. to

Đáp án

1. B 2. B 3. B 4. C 5. C
6. B 7. B 8. C 9. B 10. C
11. A 12. C 13. C 14. B 15. B

Trên đây là Bài tập Ngữ pháp tiếng Anh lớp 9 Unit 6 kèm đáp án. Mời bạn đọc tham khảo thêm nhiều tài liệu ôn tập tiếng Anh 9 cả năm khác như: Để học tốt Tiếng Anh lớp 9, Bài tập Tiếng Anh lớp 9 theo từng Unit trực tuyến, Đề thi học kì 1 lớp 9, Đề thi học kì 2 lớp 9, Bài tập nâng cao Tiếng Anh 9,... được cập nhật liên tục trên VnDoc.com.

Đánh giá bài viết
1 455
0 Bình luận
Sắp xếp theo
Tiếng Anh phổ thông Xem thêm