Trắc nghiệm Writing tiếng Anh lớp 9 Unit 7 Recipes and Eating habits

Tài liệu luyện tập kỹ năng viết tiếng Anh Unit 7 lớp 9 sách mới có đáp án dưới đây tổng hợp nhiều dạng bài tập trắc nghiệm tiếng Anh lớp 9 chương trình mới khác nhau như: Dùng từ gợi ý viết thành câu hoàn chỉnh, Sắp xếp những từ dưới đây thành câu hoàn chỉnh, Viết lại câu sao cho nghĩa không thay đổi, ... giúp các em học sinh lớp 9 củng cố kỹ năng làm bài hiệu quả cũng như tích lũy thêm nhiều cấu trúc câu tiếng Anh thông dụng xuất hiện trong bài học hiệu quả.

Tiếng Anh 9 mới Unit 7: Recipes and Eating habits

Nằm trong bộ đề Trắc nghiệm tiếng Anh 9 theo Unit, đề kiểm tra tiếng Anh Unit 7 Writng skill có đáp án do VnDoc.com sưu tầm và đăng tải dưới đây gồm nhiều cấu trúc ngữ pháp tiếng Anh quan trọng xuất hiện trong bài học giúp các em học sinh lớp 9 ôn tập kiến thức hiệu quả.

Bài 1. Read the text below and decide.

Last week I went to an International Food Festival taking place in Hai Phong. Because the festival only (1)____place for one day, hundreds of people crowded into it. It was the biggest food festival I had ever seen. There (2)___thirty countries participating in the festival. They brought with them traditional food specialities which reflected their unique national (3)_____. I was really impressed (4)____the Cobb salad. It is an American garden salad made from chopped salad greens, tomato, bacon, chicken breast, hard-boiled egg, avocado, cheese, and red-wine vinaigrette, (5)___the salad requires quite a few ingredients, it is quick to make. The American chef at the festival (6)___me the way to make the salad and it took me only 15 minutes to complete. How amazing! The next day I made Cobb salad (7)____my mum for lunch, and she loved it right away. (8)____good dish is steak pie, a traditional British meat pie made from stewing steak and beef gravy, enclosed in a pastry shell. Unfortunately, I did not have (9)______time to listen to the chef give instructions on how to make this dish. However, I tried it and it was brilliant.Next year (10)______there is another food festival, I will definitely join in.

Question 1: A. ran B. took C. went D. found
Question 2: A. are B. is C was D. were
Question 3: A. cooking B. food C. foods D. cuisine
Question 4: A. by B. at C. in D. on
Question 5: A. But B. Although C. Because D. So
Question 6: A. said B. asked C. gave D. showed
Question 7: A. for B. with C. together D. like
Question 8: A. One B. Another C. Second D. Next
Question 9: A. little B. many C. enough D. few
Question 10: A. while B. as C. if D. because

Bài 2. Choose the right answer.

Question 11: She can drink ………………… water, but she cannot drink much coffee.

A. much

B. many

C. a lot

Question 12: She does not eat ………………… meat, but she eats a lot of vegetables.

A. much

B. many

C. a lot of

Question 13: She has got a lot of dresses, but she has not got ………………… skirts.

A. much

B. many

C. a lot of

Question 14: She does not buy much perfume, but she buys ………………… clothes.

A. much

B. many

C. a lot

Question 15: Every morning she buys a lot of newspapers, but she does not buy ………… magazines.

A. much

B. many

C. lot of

Đáp án:

1 - B 2 - D 3 - D 4 - A 5 - C
6 - D 7 - A 8 - B 9 - C 10 - C
11 - A 12 - B 13 - B 14 - B 15 - B

Trên đây là Bài tập Tiếng Anh 9 mới Unit 7 Writing có đáp án. Mời bạn đọc tham khảo thêm nhiều tài liệu ôn tập tiếng Anh 9 cả năm khác như: Để học tốt Tiếng Anh lớp 9, Bài tập Tiếng Anh lớp 9 theo từng Unit trực tuyến, Đề thi học kì 1 lớp 9, Đề thi học kì 2 lớp 9, Bài tập nâng cao Tiếng Anh 9,... được cập nhật liên tục trên VnDoc.com.

Đánh giá bài viết
1 721
0 Bình luận
Sắp xếp theo
Tiếng Anh phổ thông Xem thêm