Trắc nghiệm Writing tiếng Anh lớp 9 Unit 9 English In The World

Tiếng Anh Unit 9 lớp 9: English In The World

Đề thi trắc nghiệm tiếng Anh 9 mới Unit 9 phần Writing có đáp án dưới đây nằm trong bộ đề trắc nghiệm tiếng Anh 9 mới theo từng Unit do VnDoc.com sưu tầm và đăng tải. Đề kiểm tra tiếng Anh lớp 9 có đáp án gồm nhiều dạng bài tập tiếng Anh khác nhau như: Điền từ thich hợp hoàn thành đoạn văn; Chọn đáp án đúng giúp các em học sinh lớp 9 củng cố kiến thức Từ vựng - Ngữ pháp tiếng Anh đã học trong Unit 9: English In The World hiệu quả.

Bài 1. Read the text below and fill in the blank.

Tet Nguyen Dan, more commonly known by its shortened name Tet, is the most important and popular holiday and (1)……………. in Vietnam. Tet (2)…….from the first day of the first month of the Lunar (3)…... until at least the third day. Many Vietnamese prepare for Tet by (4)…....special holiday foods and cleaning the house. There are a lot of customs (5)…….during Tet, like visiting a person’s house (6)……..the first day of the new year, ancestral (7)………, wishing New Year’s greetings, and giving lucky money to children and elderly people. Tet is also an occasion for pilgrims and family reunions. During Tet, Vietnamese visit their relatives and temples, forgetting about the troubles of the past year and hoping for better (8)….…year.

Question 1: A. festival B. activity C. occasion D. parade
Question 2: A. takes part B. takes care of C. takes place D. takes turn
Question 3: A. calendar B. paper C. year D. decade
Question 4: A. taking B. eating C. baking D. cooking
Question 5: A. prepared B. practiced C. performed D. done
Question 6: A. on B. at C. in D. by
Question 7: A. celebrating B. meeting C. worshipping D. decorating
Question 8: A. coming up B. upcoming C. come up D. upcome

Bài 2. Choose the best answer to complete each other.

Question 9: The boys …………….. came in time to save the boy were at the age of 10.

A. whom

B. who

C. which

D. where

Question 10: The book …………….. my father bought yesterday is very interesting

A. who

B. whom

C. which

D. where

Question 11: The men …………….. I met yesterday evening are my father’s friends.

A. whose

B. who

C. which

D. whom

Question 12: This is the book …………….. I like best.

A. who

B. whom

C. why

D. which

Question 13: The boy …………….. we are looking for is Nam.

A. whose

B. whom

C. which

D. where

Question 14: The stereo …………….. I bought yesterday is very interesting

A. who

B. whom

C. which

D. where

Question 15: She is the girl …………….. I met at the party last night.

A. whose

B. where

C. which

D. whom

Đáp án

1 - A 2 - C 3 - A 4 - D 5 - B 6 - A 7 - C 8 - B
9 - B 10 - C 11 - D 12 - D 13 - B 14 - C 15 - D

Trên đây là Bài tập Tiếng Anh 9 mới Unit 9 Writing có đáp án. Mời bạn đọc tham khảo thêm nhiều tài liệu ôn tập tiếng Anh 9 cả năm khác như: Để học tốt Tiếng Anh lớp 9, Bài tập Tiếng Anh lớp 9 theo từng Unit trực tuyến, Đề thi học kì 1 lớp 9, Đề thi học kì 2 lớp 9, Bài tập nâng cao Tiếng Anh 9,... được cập nhật liên tục trên VnDoc.com.

Đánh giá bài viết
1 374
0 Bình luận
Sắp xếp theo
Tiếng Anh phổ thông Xem thêm