Trắc nghiệm Writing tiếng Anh lớp 9 Unit 5 Wonders Of Viet Nam

Tài liệu luyện kỹ năng viết (Writing) tiếng Anh Unit 5 lớp 9 sách mới có đáp án dưới đây tổng hợp nhiều dạng bài tập trắc nghiệm tiếng Anh lớp 9 chương trình mới khác nhau giúp các em học sinh lớp 9 củng cố kỹ năng làm bài hiệu quả cũng như tích lũy thêm nhiều cấu trúc câu tiếng Anh thông dụng xuất hiện trong bài học hiệu quả.

Tiếng Anh 9 Unit 5: Wonders Of Viet Nam

Nằm trong bộ đề Trắc nghiệm tiếng Anh 9 theo Unit, đề kiểm tra tiếng Anh Unit 5 Writng skill có đáp án do VnDoc.com sưu tầm và đăng tải dưới đây gồm nhiều cấu trúc ngữ pháp tiếng Anh quan trọng xuất hiện trong bài học giúp các em học sinh lớp 9 ôn tập kiến thức hiệu quả.

Bài 1. Choose the word or phrase among A, B, C or D that best fits the blank space in the following passage.

(1)……on the vast delta of the river mouths of Dong Nai, Sai Gon and Vam Co, Can Gio Mangrove Forest in Ho Chi Minh City is an ecosystem (2)…….aquatic ecosystem and land ecosystem, freshwater ecosystem and marine ecosystem. (3)…….150 flora species,744 fauna species, 130 species of birds and 130 species offish. In the core zone of Can Gio Mangrove Forest, Ho Chi Minh City invested to build Vam Sat Ecological Tourist Site with many tourist (4)……. such as: a crocodile farm, a hat lagoon, a bird yard. Tang Bong lower, a (5)………..garden and many games of fishing crocodile, sailing boats, rowing boats...

Can Gio is the green (6)…….. of Ho Chi Minh City and is assessed as the best restored, care and (7)……… place in Viet Nam and worldwide. This is also the ideal place for eco-tourism and (8)……….. research. On 21 January 2000, UNESCO (9)………….Can Gio (10)…………… a world biosphere reserve.

Question 1:

A.Forming

B.Formed

C.Having formed

D.Being forming

Question 2:

A.between

B.either

C.neither

D.not only

Question 3:

A.include

B.includes

C.included

D.including

Question 4:

A.features

B.characteristics

C.attractions

D.qualities

Question 5:

A.botany

B.botanical

C.botanist

D.flora

Question 6:

A.surface

B.development

C.lake

D.lung

Question 7:

A.protect

B.protecting

C.protected

D.protective

Question 8:

A.science

B.scientific

C.environment

D.conservative

Question 9:

A.recognized

B.knew

C.believed

D.approved

Question 10:

A. with

B. for

C. of

D. as

Bài 2. Choose the best option to complete the sentence.

Question 11: My teacher suggested I ............... harder to pass the exam.

A. studies

B. study

C. studying

Question 12: The professor suggested he ............... the research before March.

A. summit

B. summiting

C. summits

Question 13: Her leader suggested ............... on time.

A. being

B. be

C. is

Question 14: Linh suggests they ............... a meeting every week.

A. should have

B. have

C. Both are correct

Question 15: The coacher suggested that they ............... a Facebook group.

A. have

B. has

C. having

Đáp án:

1. B 2. A 3. D 4. C 5. B 6. D 7. C 8. B
9. A 10. D 11. B 12. A 13. A 14. C 15. A

Trên đây là Bài tập tiếng Anh lớp 9 Unit 5 kèm đáp án. Mời bạn đọc tham khảo thêm nhiều tài liệu ôn tập tiếng Anh 9 cả năm khác như: Để học tốt Tiếng Anh lớp 9, Bài tập Tiếng Anh lớp 9 theo từng Unit trực tuyến, Đề thi học kì 1 lớp 9, Đề thi học kì 2 lớp 9, Bài tập nâng cao Tiếng Anh 9,... được cập nhật liên tục trên VnDoc.com.

Đánh giá bài viết
1 620
0 Bình luận
Sắp xếp theo
Tiếng Anh phổ thông Xem thêm