Bộ đề thi tiếng Anh lớp 4 học kì 2 năm 2021 có đáp án

Với mong muốn giúp các em đạt điểm cao trong kì thi cuối học kì 2 lớp 4, VnDoc.com đã đăng tải rất nhiều bộ đề thi học kì 2 các môn học lớp 4 khác nhau. Bộ 8 đề kiểm tra tiếng Anh lớp 4 học kì 2 có đáp án tổng hợp rất nhiều dạng bài tập tiếng Anh lớp 4 khác nhau giúp các em làm quen với những dạng bài tập xuất hiện trong đề thi chính thức cũng như ôn tập các kỹ năng tiếng Anh cơ bản hiệu quả.

Bộ 8 đề thi học kì 2 lớp 4 môn Anh văn năm 2021 có đáp án bao gồm lượng kiến thức Từ vựng - Ngữ pháp tiếng Anh trọng tâm trong chương trình SGK tiếng Anh lớp 4 Unit 11 - 20 giúp các em ôn tập những chuyên đề trọng tâm hiệu quả cũng như đạt điểm cao trong kì thi cuối kì 2 môn tiếng Anh lớp 4 năm 2020 - 2021 hiệu quả.

Lưu ý: Bạn đọc nhấp vào từng đường link để tham khảo download từng tài liệu.

I. Bộ đề thi tiếng Anh lớp 4 học kì 2 năm 2020 - 2021

Tổng hợp những đề thi tiếng Anh học kì 2 lớp 4 có đáp án được biên tập dưới nhiều dạng bài tập tiếng Anh lớp 4 chương trình mới thường gặp như: Tìm từ khác loại, Chọn đáp án đúng, Đọc hiểu văn bản, Sắp xếp từ thành câu hoàn chỉnh,... giúp các em ôn tập những kỹ năng tiếng Anh cơ bản.

Bộ đề thi tiếng Anh lớp 4 học kì 2 năm 2020 - 2021

Đề thi học kì 2 môn tiếng Anh lớp 4 có file nghe số 4

Đề thi học kì 2 lớp 4 môn tiếng Anh năm 2020 - 2021

Đề thi học kì 2 lớp 4 môn tiếng Anh năm 2020 - 2021 số 2

Đề thi tiếng Anh lớp 4 học kỳ 2 năm 2019 - 2020 số 4

Đề thi tiếng Anh học kì 2 lớp 4 năm 2019 - 2020 số 4

Đề thi học kì 2 lớp 4 môn tiếng Anh năm 2019 - 2020 số 3

Đề thi cuối học kì 2 lớp 4 môn tiếng Anh năm 2019 - 2020 số 3

Đề thi tiếng Anh học kì 2 lớp 4 năm 2019 - 2020 số 3

Đề thi tiếng Anh lớp 4 học kỳ 2 năm 2019 - 2020 số 3

Đề thi học kì 2 lớp 4 môn tiếng Anh năm 2019 - 2020 số 2

Đề thi cuối học kì 2 lớp 4 môn tiếng Anh năm 2019 - 2020 số 2

II. Nội dung bộ đề thi tiếng Anh học kì 2 lớp 4 có đáp án

ĐỀ 1

Read and do the following task.

Because/ scary/ friends/ school/ funny/ beautiful/

My name is Loan. To day is Sunday. I don’t have to go to……(1)………..on Sunday. I am at the zoo with my……(2)……….: Phong, Nhung, John and Mary. Phong likes zebras very much because they are fast and………(3)……..Nhung wants to see kangaroos………(4)………she never sees them before. John likes monkeys because they are……(5)………Mary like monkeys,zebras and elephants but she doesn’t like tigers and crocodiles because they are………(6)…….We like going to the zoo very much.

Read again and decide (T)or (F):

1.Loan has to go to school today.

2.Phong doesn’t like zebras because they are fast.

3.Nhung never sees kangaroos before.

4.Johns and Mary like monkeys.

5.Mary doesn’t like tigers because they are strong.

Reorder the words to make complete sentences

1. bedroom/ pink/ My/ is/ white./ and

…………………………………………………………………………..

2. does/ go/ want/ Why/ to/ she/ the/ to/ library?

………………………………………………………………………….

3. his/ How/ is/ / much/ T-shirt?

…………………………………………………………………………..

4. favourite/ Red/ is/ my/ colour./ mother's.

…………………………………………………………………………

5. dogs/ look/ The/ the/ can/ house./ after

…………………………………………………………………………..

Choose the correct answer.

1. I like beef .It’s my favourite …….(drink/ food/ school)

2. Linda ………chicken. It’s her favourite food (like/ likes/ liking)

3. Ba likes bread. It’s …………favourite food. (her/ my/ his)

4. What ………..their favourite food or drink? (am/ is/ are)

5. Hamburger is our ……….food.(like/ likes/ favourite)

Fill the blanks.

1. My brother lik _ s toys very much.

2. Peter _ _ from Americ _ .

3. I c _ n swim but I can't d _ nce.

4. Can you sp _ _ k English?

5. When is h _ r birthday?

6. Would you like a cand _ ? - Yes, please.

7. The we _ _ her is fine today.

8. Where _ r _ the dolls?

9. The building is very ta _ l.

10. I was b _ _ n in April.

ĐÁP ÁN

Read and do the following task.

Complete the text with the following words.

1 - school; 2 - friends; 3 - beautiful; 4 - because; 5 - funny; 6 - scary;

Read again and decide (T) or (F):

1 - F; 2 - F; 3 - T; 4 - T; 5 - T;

Reorder the words to make complete sentences

1 - My bedroom is pink and white.

2 - Why does she want to go to the library?

3 - How much is his T-shirt?

4 - Red is my mother's favorite colour.

5 - The dogs can look after the house.

Choose the correct answer.

1 - food; 2 - likes; 3 - his; 4 - are; 5 - favorite;

Fill the blanks.

1. My brother likes toys very much.

2. Peter is from America.

3. I can swim but I can't dance.

4. Can you speak English?

5. When is her birthday?

6. Would you like a candy? - Yes, please.

7. The weather is fine today.

8. Where are the dolls?

9. The building is very ta ll.

10. I was born in April.

ĐỀ 2

Read and match.

1.What animal do you want to see?

a.They’re very dangerous.

2.Why do you like kangaroos?

b.Yes, they are.

3.Are the monkeys fast?

c.Because they are cute and fast.

4.What can the bear do?

d.I want to see zebras.

5.Don’t go near crocodiles?

e.It’s peacock.

6.What’s your favourite animal?

f. It can ride a bike.

7.Why doesn’t she like lions?

g.Because they’re scary.

Choose the correct answer.

1. Would you like an ....... ?

A. banana

B. apple

C. candy

D. packet of milk

2. Can you ......... a picture?

A. draw

B. look

C. on

D. when

3. ......... do you live? - I live in Hanoi.

A. How

B. When

C. Where

D. What

4. ......... a round ball

A. Is it

B. It's

C. What is

D. They are

5. Peter can .... a bike.

A. I

B. is

C. ride

D. ride's

6. Do you like a ......... ? - Yes, I do.

A. biscuit

B. football

C. house

D. this

7. What ........ is this bag? - It's white.

A. you

B. colour

C. birthday

D. old

8. What can ...... do? - I can dance and sing

A. I

B. he

C. you

D. me

9. My father …………..to work at 7:30

a. go

b. gos

c. goes

10. We ………….. breakfast at 6:15.

a. have

b. has

c. haves

Choose the odd one out.

1. A. cloudy

B. sunny

C. rain

D. cool

2. A. schoolbag

B. crayon

C. cat

D. pencil

3. A. small

B. table

C. good

D. tall

4. A. Monday

B. June

C. December

D. August

5. A. pet

B. rabbit

C. crocodile

D. puppy

Reorder the words to make sentences.

1. her/ How/ is/ / much/ schoolbag?

…………………………………………………………………………..

2. favourite/ Black/ is/ his/ colour .

…………………………………………………………………………

3. goats/ behind/ The/ the/ house./ are

……………………………………………………………

4. elephants / because / they / I / big. / like / are /

………………………………………………………………

5. orange juice?/ like / some / Would / you

………………………………………………………………

ĐÁP ÁN

Read and match.

1 - d; 2 - c; 3 - b; 4 - f; 5 - a; 6 - e; 7 - g;

Choose the correct answer.

1 - B; 2 - A; 3 - C; 4 - B; 5 - C;

6 - A; 7 - B; 8 - C; 9 - C; 10 - A;

Choose the odd one out.

1 - C; 2 - C; 3 - B; 4 - A; 5 - A;

Reorder the words to make sentences.

1 - How much is her schoolbag?

2 - Black is his favorite colour.

3 - The goats are behind the house.

4 - I like elephants because they are big.

5 - Would you like some orange juice?

ĐỀ 3

Reorder the word to make meaningful sentence.

1. I/TV/watching/like/don’t.

____________________________________________________

2. do/want/What/you/do/to?

______________________________________________________

3. go/want/Do/the park/you/to/to?

______________________________________________________

4. trash/I/the/picked /up.

______________________________________________________

5. do/go/Where/to/you/want?

______________________________________________________

6. to/soccer/be/I/a/want/player.

______________________________________________________

Choose the correct answer.

1. My uncle is a ………… - He drives a taxi.

A. driver

B. farmer

C. worker

2. ………… does a worker work?

A. What

B.where

C.when

3. A farmer………… in a …………

A. Work/ field

B. works/ field

C. field/ works

4. My sister is a clerk. She work in………… .

A hospital

B. a school

C. an office

5. ………… your favourite food?

A. Would

B. what

C. what’s

6. What’s your favourite drink?

A. It’s beef.

B. It’s apple juice.

C. It milk.

7. When is………… ? –It’s on the first of June.

A. Christmas

B. Children’s Day

C. New Year

8. Teacher’s Day is on ………… .

A. The twentieth of November.

B. The first of January.

C. The twenty- fifth of December.

9. We …………banh chung and…………the house at Tet.

A. Make/ decorate

B. decorate/ make

C. makes/ decorates

10. Nam and his family watch ………… at Tet.

A. Firework display

B. display firework

C. firework displays

Read and match

1. What time do you go to school?a. He is a driver.
2. When’s Christmas?b. It’s milk.
3. What does your father do?c. In the field.
4. Where does a farmer work?d. It is December, 24th.
5. What’s your favourite drink?e. It’s 6:30.

Write the question for each answer below.

1. Yes, I’d like some milk. ____________________________________________

2. He has Maths and Art on Monday. ____________________________________________

3. Because I like to sing songs. ____________________________________________

4. There are four books on my desk. ____________________________________________

5. My pen friend is from America. ____________________________________________

ĐÁP ÁN

Reorder the word to make meaningful sentence.

1 - I don't like watching TV.

2 - What do you want to do?

3 - Do you want to go to the park?

4 - I picked up the trash.

5 - Where do you want to go?

6 - I want to be a soccer player.

Choose the correct answer.

1 - A; 2 - B; 3 - B; 4 - C; 5 - B;

6 - B; 7 - B; 8 - A; 9 - A; 10 - C;

Read and match

1 - e; 2 - d; 3 - a; 4 - c; 5 - b;

Write the question for each answer below.

1 - Would you like any drinks?

2 - What subjects does he have on Monday?

3 - Why do you like music?

4 - How many books are there on your desk?

5 - Where is your pen friend from?

Download đề thi và đáp án tại: 8 Đề thi tiếng Anh học kì 2 lớp 4 có đáp án. Mời bạn đọc tham khảo thêm nhiều tài liệu Ôn tập Tiếng Anh 4 hiệu quả khác như Để học tốt Tiếng Anh lớp 4, Bài tập trắc nghiệm Tiếng Anh lớp 4 theo từng Unit, Đề thi học kì 1 lớp 4, Đề thi học kỳ 2 lớp 4,... được cập nhật liên tục trên VnDoc.com.

Bên cạnh nhóm Tài liệu học tập lớp 4, mời quý thầy cô, bậc phụ huynh tham gia nhóm học tập:Tài liệu tiếng Anh Tiểu học - nơi cung cấp rất nhiều tài liệu ôn tập tiếng Anh miễn phí dành cho học sinh tiểu học (7 - 11 tuổi).

Đánh giá bài viết
30 7.858
0 Bình luận
Sắp xếp theo
Tiếng Anh cho học sinh tiểu học (7-11 tuổi) Xem thêm