Đề ôn tập hè môn Tiếng Anh lớp 4 lên lớp 5 số 6

Bên cạnh nhóm học tập:Tài liệu tiếng Anh Tiểu học - nơi cung cấp rất nhiều tài liệu ôn tập tiếng Anh miễn phí dành cho học sinh tiểu học (7 - 11 tuổi), mời bạn đọc tham gia nhóm Tài liệu ôn tập lớp 5 để tham khảo chi tiết các tài liệu học tập lớp 5 các môn năm 2020 - 2021.

Đề cương ôn tập hè Tiếng Anh lớp 4 chương trình mới

Tài liệu bài tập ôn hè môn Tiếng Anh 4 có đáp án dưới đây nằm trong bộ đề ôn tập Tiếng Anh 4 cả năm do VnDoc.com sưu tầm và đăng tải. Đề luyện tập Tiếng Anh được xây dựng bám sát chương trình Tiếng Anh 4 mới của bộ GD&ĐT giúp học sinh lớp 4 củng cố kiến thức đã học hiệu quả.

Xem thêm: Bài tập ôn hè tiếng Anh lớp 4 lên lớp 5 có đáp án

I. Choose the correct answer.

1. Bears can ........... on two legs and move around.

A. to stand

B. stand

C. stands

D. standing

2. Lets’ go to the ............ . I want some books.

A. bookshop

B. post office

C. cinema

D. supermarket

3. ........ do you want to the post office? – Because I want some stamps.

A. When

B. What time

C. Why

D. Who

4. .......... is she wearing? – She’s wearing a pink dress.

A. Where

B. What

C. Who

D. How

5. She ......... got brown hair.

A. have

B. has

C. having

D. to have

6. ........... are Peter and Mary? – They are at the school party.

A. Who

B. What

C. Where

D. What time

7. What .......... are Linda’s shoes? – They are white.

A. clothes

B. jeans

C. weather

D. color

8. ........... is the T-shirt over there? – It’s 150.000 dong.

A. Why

B. How much

C. How

D. What

9. What are you ........... ? – I am reading.

A. reading

B. drawing

C. doing

D. singing

10. They are going to ......... some sports and games.

A. read

B. dance

C. walk

D. play

11. ......... do you prefer, badminton or football?

A. Where

B. How

C. What

D. Which

12. Where ....... you go last summer? – I went to Nha Trang with my aunt.

A. do

B. does

C. did

D. are

13. ....... did you come back from Singapore? – I came back last weekend.

A. Who

B. When

C. How

D. Why

14. My brother goes .......... in the summer.

A. fishing

B. fish

C. to fish

D. fishes

15. I often do my homework ........ the evening.

A. from

B. at

C. in

D. on

16. This weekend we are going ....... a picnic with our new friends.

A. from

B. for

C. of

D. with

17. Can I have a look at the shirt?

A. I don’t know.

B. Don’t look.

C. Sure. Here you are.

D. Fine, thanks.

II. Reorder the words to make sentences.

1. elephants / because / they / I / bulky. / like / are / don’t

........................................................................

2. apple juice?/ like / some / Would / you

........................................................................

3. join / School / the / I’m / going to / Lantern Parade.

........................................................................

4. you/ Ho Chi Minh city? / When / come / back / did / from

.....................................................................…

5. with my / play football / friends / on Sunday. / I often

................................................................................................

6. my uncle / weekend / my house. / Last / stayed at

.....................................................................................................................

7. T-shirt/wearing/and/He’s/jeans./a

.....................................................................................................................

8. and mountains / country. / in my / a lot of rivers / There are

.....................................................................................................................

9. usually stay / Do they / by the sea? / in a small house / or flat

.....................................................................................................................

10. their friends / What do / like to / talk / about?

.....................................................................................................................

III. Odd one out.

1. A. Speak B. Song C. Play D. Swim

2. A. Countryside B. City C. Street D. Map

3. A. Milk B. Chicken C. Bread D. Fish

4. A. August B. November C. May D. Match

5. A. Maths B. English C. Science D. Vietnam

IV. Read and write YES or NO. 

Hi, my name is Quan. I wear different kinds of clothes for schooldays. On hot days at school, I often wear a cap, a T-shirt, a pair of shorts, a red scarf and a pair of sandals. On cold days, I usually wear a cap, a jacket over a jumper, a pair of trousers, a red scarf, a pair of socks and shoes. I like hot days because I can wear light clothes to school.

1. Quan wears different kinds of clothes for schooldays.

2. He wears wear a cap, a T-shirt, a pair of shorts on hot days.

3. He also wears a pair of socks and shoes on hot days.

4. He wears a jacket over a jumper, a pair of trousers on cold days.

5 He usually wears a pair of sandals on cold days, too.

V. Choose the best answer

1. How ………are the books ? 25.000 dong

A.old

B. much

C. many

D. often

2. What ………….is the board? Green

A.subject

B. animal

C. colour

D.time

3. The jeans …………….250.000 dong.

A.am

B. is

C.are

D. do

4. His brother likes bears …………..they can climb.

A. because

B. but

C.and

D. so

5………….does your friends want to go to the foodstall?

A. what

B. when

C. how

D. Why

ĐÁP ÁN

I. Choose the correct answer.

1 - B; 2 - A; 3 - C; 4 - B; 5 - B;

6 - C; 7 - D; 8 - B; 9 - C; 10 - D;

11 - D; 12 - C; 13 - B; 14 - A; 15 - C:

16 - B; 17 - C;

II. Reorder the words to make sentences.

1 - I don't like the elephants because they are bulky.

2 - Would you like some apple juice?

3 - I'm going to join the School Lantern Parade.

4 - When did you come back from Ho Chi Minh city?

5 - I often play football with my friends on Sunday.

6 - Last weekend my uncle stayed at my house.

7 - He's wearing a T-shirt and jeans.

8 - There are a lot of rivers and mountains in my country.

9 - Do they usually stay in a small house or a flat by the sea?

10 - What do their friends like to talk about?

III. Odd one out.

1 - B; 2 - D; 3 - A; 4 - D; 5 - D;

IV. Read and write YES or NO.

1 - Yes; 2 - Yes; 3 - No; 4 - Yes; 5 - No;

V. Choose the best answer

1 - B; 2 - C; 3 - B; 4 - A; 5 - D;

Tải nội dung đề ôn tập tại: Đề ôn tập hè môn Tiếng Anh lớp 4 lên lớp 5 số 6. Ngoài ra VnDoc.com đã đăng tải nhiều tài liệu ôn tập Tiếng Anh lớp 4 khác như: Giải bài tập Tiếng Anh 4 cả năm, Trắc nghiệm Tiếng Anh lớp 4 online, Đề thi học kì 2 lớp 4, Đề thi học kì 1 lớp 4, ... Mời thầy cô, quý phụ huynh tham khảo, download tài liệu.

Đánh giá bài viết
7 8.179
0 Bình luận
Sắp xếp theo
Tiếng Anh cho học sinh tiểu học (7-11 tuổi) Xem thêm