Bộ đề thi học kì 1 lớp 11 môn tiếng Anh (Ban cơ bản) trường THPT Tán Kế, Bến Tre năm học 2016-2017 có đáp án

1 1.518

Bộ đề thi học kì 1 lớp 11 môn tiếng Anh 

Bộ đề thi học kì 1 lớp 11 môn tiếng Anh (Ban cơ bản) trường THPT Tán Kế, Bến Tre năm học 2016-2017 có đáp án do VnDoc.com sưu tầm và đăng tải với cấu trúc ra đề bao gồm trắc nghiệm và tự luận theo chương trình hàng năm của Bộ giáo dục sẽ giúp bạn bao quát lại kiến thức từ vựng cũng như ngữ pháp tiếng Anh quan trọng, chuẩn bị tốt nhất cho kì thi học kì 1 sắp tới. 

Trường THPT Tán Kế

Họ tên: …………………………

SBD: ….……., Lớp: ………

Đề kiểm tra học kì I

Năm học 2015-2016

Môn: Tiếng Anh 11 (Ban cơ bản)

CODE 111

Thời gian: 45 phút (Không tính thời gian phát đề)

 

 

 

Điểm

Nhận xét

 

 

 

I. MULTIPLE CHOICE QUESTIONS (4 pts)

Choose the word that has the underlined part pronounced differently from others.

1. A. twelve         B. twin        C. two           D. twist

Choose the word that is stressed differently from others.

2. A. inhabit        B. embarrass     C. participant     D. orphanage

Choose the correct answer from the options A, B, c or D.

3. Do you like taking part in the competitionslike these?

A. participations     B. contests       C. races         D. rivals

4. Their friendship was based on________ respect, trust and understanding.

A. attractive        B. loyal          C. mutual         D. suspicious

5. Thank you very much for your gift on my birthday

A. flower           B. present        C. plant          D. candy

6. A ___________is a number representing a particular amount, especially one given in official information.

A. image          B. digit           C. key           D. figure

7. ____________, he went home.

A. After he had done all his work        B. After he did all his work

C. After he has done all his work        D. After he does all his work

8. I know you are too busy to stay, but I look forward to see you again.                                                             A       B            C       D

9. He hoped ___________ to the party but he wasn’t.

A. to invite         B. inviting         C. to be invited    D. being invited

10. __________the museum, we decided to have lunch in the park.

A. Visited          B. Having visited    C. Have visited     D. Visit

11. A: “What type of contestdo you like taking part in best?” – B: “____________”.

A. It is wonderful                      B. It makes me happy

C. I participate in all the contest          D. Dancing contest

12. Tom apologised to being late for class.                                                                            A      B   C       D

13. The competitive of the 24th Sea Games took place at many different places in Thailand.                                     A                                     B           C    D

14. If you had taken the map with you, we________ our way.

A. will not lose       B. would not lose     C. would not have lost      D. would lost

15. “It is very nice of you to help me. Thank you.” Miss White said to John.

A. Miss White thanked John for helping her.              B. Miss White told John to help her.

C. Miss White wanted John to help her and said thanks.    D. Miss White asked John to help her.

16. “Hello Jessica”, said Scott

A. Scott said hello                           B. Scott greeted Jessica

C. Scott wanted to say hello to Jessica          D. Scott stopped Jessica

* Read the passage carefully then choose the best answer for the following questions

A Friend of Liberality

When I was in high school, there was a girl whom I disliked. I don’t know why I dislike her. She had always been friendly towards me, and had never done anything to cause me to feel the same way I did about her. I was continually saying unpleasant things to her, making fun of her, snubbing her.

One day as I was going home from school, the girl caught up with me and told me that our teacher wanted me to come back for a while. I did not believe her and walked on down the street, leaving the girl standing alone.

The next day when I got to school, our teacher asked me: “Why didn’t you come back to the school as I asked you to?” I said: “I didn’t know you wanted me?”. The teacher sent for the girl and asked her: “Did you tell Rose to come back?” The girl answered, “I’m sorry, but I didn’t tell her; I couldn’t catch up with her”. I was surprised and suddenly realized how pretty she was. I felt I ought to be ashamed of myself and I found out all my faults in comparison with her liberality.

17. What was the writer’s attitude toward the girl?

A. liked           B. disliked          C. no care            D. disappointed

18. Why did the writer dislike the girl?

A. Because the girl dislike her.                        B. Because the girl was not friendly to her.

C. Because the writer didn’t feel comfortable with her.     D. The writer didn’t know why.

19. How did the writer react when the girl told her that the teacher wanted to see her?

A. She got very angry.                              B. She went to meet the teacher.

C. She thought the girl was telling a lie                 D. She believed the girl.

20. We can infer from the passage that__________.

A. The writer always did the best to help the girl.         B. The writer didn’t behave well towards the girl.

C. The girl didn’t behave well towards the writer.         D. The writer liked the girl very much.

II. WRITING (2 pts)

* Rewrite the sentences as directed

21. The man began to build his house 2 months ago (Using Verb tense)

__________________________________________________________________

22. The boy can’t go to school on time because he is late for the bus.

If____________________________________________________________________

23. The young man was dancing very beautifully in the street (Using To V/ V-ing/ V)

We saw __________________________________________________

24. “Don’t forget to read the letters, Venus”, said Peter(Rewrite the sentence using Reported Speech)

Peter ____________________________________________________________

25. “ Oh no. It wasn’t me who took away your coat, Cindy”, said the man. (Rewrite the sentence using Reported Speech)

The man denied_________________________________________________________

* Topic writing:

You have just recieved one million dong from a sponsor to support your study.

Write a letter to express your gratitude.

............................................................................................................................................................................

............................................................................................................................................................................

............................................................................................................................................................................

..........................................................................................................................................................................

The end

Đáp án Đề thi học kì 1 lớp 11 môn tiếng Anh (Code 111)

1. C       2. D       3. B      4. C        5. B       6. D      7. A       8. D

9. C       10. B     11. D      12. B      13. A    14. C      15. A      16. B

17. B      18. D     19. C      20. B

21. The man HAS BUIL this house FOR 2 MONTHS.                                                                      0.1                   0.1

22. If the boy weren’t late for the bus, he could go to school on time.                                                      0.1                            0.1

23. We saw the young man dancing/ dance very beautifully in the street.                                                       0.1           0.1

24. Peter reminded Venus to read the letters.                                                                             0.1        0.1

25. The man denied taking away Cindy’s (her) coat.                                                                           0.1             0.1

* Viết đúng format, nội dung hợp lí, có thể hiện sự biết ơn, nói rõ cách dùng tiền (1đ)

* Lỗi ngữ pháp, từ vựng (trừ 0,1 mỗi lỗi)

 Mời các bạn vào tham khảo Đề cương ôn tập Tiếng Anh lớp 11 để chuẩn bị tốt nhất cho kì thi học kì 1 quan trọng sắp tới.

Đánh giá bài viết
1 1.518
Đề thi học kì 1 lớp 11 Xem thêm