Đề cương Tiếng Anh kiểm tra học kì 2 lớp 9 năm 2019-2020

Đề trắc nghiệm Tiếng Anh lớp 9 học kì 2

Đề cương Tiếng Anh kiểm tra học kì 2 lớp 9 năm 2019-2020 do VnDoc.com tự biên soạn và đăng tải dưới đây tổng hợp các dạng bài tập trắc nghiệm phổ biến trong đề thi cuối học kì 2 lớp 9 đi kèm đáp án.

Mời các bạn tham gia nhóm Luyện thi lớp 9 lên lớp 10 để nhận thêm những tài liệu hay: Luyện thi lớp 9 lên lớp 10

Bài tập trắc nghiệm Tiếng Anh lớp 9 học kì 2 có đáp án tổng hợp các dạng bài tập phổ biến giúp học sinh lớp 9 củng cố kiến thức và chuẩn bị cho kì thi cuối kỳ sắp tới. Bên cạnh đó các em có thể tham khảo tài liệu môn Toán 9Ngữ Văn lớp 9. Mời các em thao khảo bài sau đây.

Đề cương Tiếng Anh kiểm tra học kì 2 lớp 9

Choose the word in each line that is pronounced differently in the part underlined.

1. A. accent B. factor C. anniversary D. variety
2. A. global B. operate C. erode D. openness
3. A. rusty B. stimulate C. puree D. confusion
4. A. flexible B. checkout C. tender D. explore
5. A. imitable B. simplify C. bilingual D. whisk

Find the word which has different position of the main stress in each line

6. A. fluent B. language C. explore D. massive
7. A. immersion B. dominance C. dialect D. stimulate
8. A. flexibility B. multinational C. simplicity D. inaccessible
9. A. official B. exotic C. imperial D. versatile
10. A. establishment B. stimulating C. magnificent D. affordable

Choose the best answer

11. In the world today people _________ around 2,700 different language

A. speak

B. say

C. converse

D. communicate

12. My sister enjoys travelling round different countries. She is going on a __________ of Scotland this summer.

A. journey

B. voyage

C. tour

D. travel

13. Be patient. You can’t ________ to learn a foreign language in a week.

A. believe

B. expect

C. consider

D. think

14. The main ___________ of this drink are wine, orange juice and bitters.

A. parts

B. compositions

C. components

D. ingredients

15. Your doctor, __________ advice you ought to listen to, is a clever man indeed.

A. who

B. whom

C. whose

D. which

16. The language that you learn to speak from birth is ___________ language.

A. official

B. first

C. second

D. foreign

17. There are many __________ of English all over the world such as British English, America English and Indian English.

A. speakers

B. terms

C. dialogues

D. varieties

18. It is not easy to _______ a foreign language without communicating with the native speakers regularly.

A. translate

B. simplify

C. master

D. challenge

19. The picture reminds him of the time ________ he studied in New York.

A. which

B. when

C. where

D. why

20. Mike comes from a city ________ is located in the southern part of England.

A. where

B. who

C. which

D. whom

Choose the best respond (A, B, C or D) to complete each conversation.

21. – I had a stomachache last night. It was awful

- ____________________

A. But the spaghetti was awful

B. Did you add sugar into the soup?

C. I just feel full

D. Have I told not to eat too much street food?

22. - __________________

- Just practice more and more.

A. I wish I could speak English more fluently.

B. I got a good mark in my English test.

C. I don’t know what she is talking about.

D. How can I contact with the American customer?

23. - __________________

- Nha Trang is an ideal destination for you.

A. It has been cold these days

B. Perhaps I’ll go on a holiday when I finish working

C. I’m allergic to seafood

D. This hotel is quite cheap

24. – I hope to travel into space one day.

- _______________

A. Make sure you have enough money

B. Do you know Kepler spacecraft?

C. Scientists will find a planet suitable for human life in the future.

D. America has launched a lot of satellites into space.

25. – Look! A photo of a meteorite!

- _________________

A. Is nothing cheaper than it?

B. It must have been painted years ago.

C. How weight is it?

D. You look so excited with it.

26. - _________________

- Let’s go to the universe exhibition.

A. Where can we find another planet that can support life?

B. Do you know the name of this satellite?

C. I wish I could see planets and stars

D. This meteorite looked like a piece of rock.

Mark the letter A, B, C or D to indicate the word(s) CLOSEST in meaning to the underlined word(s) in the each of following questions.

27. But for your support, our band couldn’t have won the Grand Music competition

A. show

B. quiz

C. contest

D. tour

28. If you want to become a well-known singer, you need to have an unique selling point, a way to differentiate yourself from the crowd.

A. genius

B. infamous

C. renowned

D. new

29. I got the teaching job in the Happy Child Charity Centre just by chance

A. accidentally

B. purposefully

C. easily

D. immediately

30. Every month, the volunteer group go to remote and mountainous areas to help those in need.

A. empty

B. faraway

C. crowded

D. poor

31. Our top priority is to clean and protect the environment in our neighborhood.

A. hobby

B. job

C. preference

D. idea

Mark the letter A, B, C or D to indicate the word(s) OPPOSITE in meaning to the underlined word(s) in the each of following questions.

32. Volunteering also means getting to meet people with a similar passion.

A. alike

B. identical

C. common

D. distinct

33. Stop being mean to everyone or you’ll have no friends.

A. unkind

B. cruel

C. miserable

D. kind

34. One way to protect our environment from pollution is to reduce wasteful consumption.

A. costly

B. exercise

C. safe

D. economical

35. I look up to my father for my whole life.

A. depend on

B. disapprove

C. disrespect

D. underestimate

36. Apart from being used as an ingredient in cooking, turmeric also promotes many health benefits.

A. contributes to

B. discourages

C. stimulates

D. weakens

-The end-

Đáp án đề cương ôn tập Tiếng Anh kiểm tra học kì 2 lớp 9

Choose the word in each line that is pronounced differently in the part underlined.

1-D 2-B 3-A 4-D 5-C

Find the word which has different position of the main stress in each line

6-C 7-A 8-C 9-D 10-B

Choose the best answer

11-A 12-D 13-C 14-B 15-A

16-B 17-D 18-C 19-B 20-C

Choose the best respond (A, B, C or D) to complete each conversation.

21-D 22-A 23-B

24-A 25-D 26-C

Mark the letter A, B, C or D to indicate the word(s) CLOSEST in meaning to the underlined word(s) in the each of following questions.

27-C 28-C 29-A 30-B 31-C

Mark the letter A, B, C or D to indicate the word(s) OPPOSITE in meaning to the underlined word(s) in the each of following questions.

32-D 33-D 34-D 35-C 36-B

Trên đây VnDoc.com đã giới thiệu Đề cương Tiếng Anh kiểm tra học kì 2 lớp 9 năm 2019-2020. Mời các bạn tham khảo tham khảo thêm các tài liệu học tập lớp 9 hay như Đề thi giữa kì 2 lớp 9 môn tiếng Anh năm 2019 - 2020 số 4, Đề thi tiếng Anh lớp 9 giữa học kì 2 năm 2019 - 2020 số 3, Đề thi tiếng Anh giữa kì 2 lớp 9 năm 2019 - 2020 số 3,.... được cập nhật liên tục trên VnDoc.com.

Đánh giá bài viết
1 124
0 Bình luận
Sắp xếp theo
Tiếng Anh phổ thông Xem thêm