Đề thi học kỳ 2 môn Tiếng Anh lớp 9 Thí điểm Phòng GD-ĐT Thái Thụy, Thái Bình có đáp án

4 13.199

Đề kiểm tra chất lượng cuối kì 2 lớp 9 môn Tiếng Anh phòng GD - ĐT Thái Thụy, Thái Bình có đáp án nằm trong bộ đề thi học kì 2 lớp 9 năm học 2018 - 2019 do VnDoc.com sưu tầm và đăng tải. Đề thi cuối năm lớp 9 môn Tiếng Anh được biên tập bám sát chương trình sách mới của bộ GD&ĐT giúp học sinh lớp 9 củng cố kiến thức đã học hiệu quả.

⇔ Tham khảo đề thi nói Tiếng Anh học kì 2 lớp 9: Đề thi nói Tiếng Anh lớp 9 học kì 2 năm học 2018 - 2019 NEW

Đề thi môn Tiếng Anh lớp 9 học kì 2 có đáp án

Đề thi học kì 2 lớp 9 môn Tiếng Anh chương trình mới

I. Find the word with the different underlined sound.

1. A. soon        B. book        C. took         D. look

2. A. pretty       B. get          C. net          D. wet

3. A. there       B. though       C. than         D. theme

II. Find the word which has a different stress pattern from the others.

4. A. imbalance    B. unable       C. unhealthy     D. impolite

5. A. opportunity   B. competitive    C. communicate  D. unfortunate

III. Choose the correct option A,B,C or D to complete the sentences.

6. The paintings . . . . . Mr. Brown has in his house are worth around $ 100,000.

A. whose        B. which         C. that           D. whom

7. . . . . . is visiting important and historic places in a city or an area as a tourist.

A. Travelling      B. Sightseeing    C. Wandering     D. Sunbathing

8. All . . . . . must complete a visa form upon arrival at Singapore airport.

A. tourists        B. departures     C. customers      D. passengers

9. " With ... do you wish to speak?"

A. what          B. whom         C. who           D. which

10. Shakespeare was not only a famous playwright ... a poet ... well.

A. but/as         B. also/as        C. but/so         D. and/too

11. The flat looks ... and ... comfortable.

A. nicely/ extremely          B. nice/extreme

C. nicely/extreme            D. nice/extremely

12. Nobody was injured in the accident, ... ?

A. was there      B. was he        C. were they      D. wasn't it

13. Can you help me? I need ... information.

A. some         B. little          C. a few         D. few

14. I am interested in ... history, especially ... history of Western of Europe.

A. the/ the        B. 0/ the         C. 0/ 0           D. a/ a

15. School is expected . . . . . good citizents for society.

A. to provide      B. provide        C. providing      D. provided

16. She doesn't mind . . . . . hard to reach her career goals.

A. work          B. to work        C. working        D. worked

17. If she . . . . . here, she would give you some advice.

A. be           B. is            C. was           D. were

18. Have you ever seen Picasso's La Guerre, . . . . . is really a masterpiece?

A. who          B. which         C. that           D. they

19. " What do you do ... a living?" Mr Brown asked the man.

A. with           B. by           C. through        D. for

20. Next week, when there ... a full moon, the ocean tides will be higher.

A. is being        B. will be        C. is             D. will have been

21. Can you help me ... in this application form?

A. fill            B. to fill         C. filling          D. A&B

22. Can you help me? I need ... information.

A. some         B. little          C. a few          D. few

IV. Read the passage and choose the correct answer (A, B, C or D).

Earth, our beautiful home planet, is the only astronomical object to accommodate life (23) . . . . . we know it. Scientists believe Earth was (24) . . . . . approximately 4.5 billion years ago. It is the fifth-largest (25) . . . . . in our solar system. Its equatorial diameter is about 12,074 kilometres. Earth is the third-closest planet to the sun. The distance from Earth to the sun is roughly 149,600,000 kilometres. It (26) . . . . 365,3 days for Earth to obit the sun, and 24 hours to rotate on its axis. The surface temperature ranges from -88 to 580C. Nearly 70 percent of Earth's surface is covered by ocean, (27) . . . . has an average depth of about 4 kilometres. In 2015 it was estimated that 7,3 billion humans are living on Earth.

23. A. as          B. so            C. because         D. that

24. A. find         B. formed        C. found           D. built

25. A. system      B. planet         C. star            D. sun

26. A. has         B. takes          C. gets            D. begins

27. A. what        B. that           C. which           D. where

V. Rewrite the sentences so that it stays the same meaning.

28. "You'd better not lend that man any more money, Mary" - said John.

John advised...............................................................................................................

29. Although he took a taxis, Bill still arrived late for the concert .

Despite ........................................................................................................................

30. It is ages since Alan visited his parents.

Alan ............................................................................................................................

31. They manage to finish the project in time for the presentation.

They succeeded ............................................................................................................

VI. Choose the underlined word/ phrase which is incorrect.

32. (A) Could you mind (B) telling me the way (C) to the (D) nearest restaurant?

33. (A) Many people believe that New York is (B) the (C) most great city (D) in America.

34. (A) The food that Mark (B) is cooking in the kitchen (C) is smelling (D) delicious.

35. Jane is the (A) only one of (B) our students who (C) have received national recognition for (D) her musical ability.

V. Listen carefully and choose the best answer (A, B or C) to complete each sentence.

36. What is the purpose of the woman's visit?

A. business          B. pleasure          C. business and pleasure

37. Where will the woman stay during her trip?

A. at a friend's home   B. at a hotel          C. at a university dormitory3.

38. About how long will the woman be in the country?

A. one or two days     B. three or four days   C. more than four days

39. What things are in the woman's luggage?

A. clothing, computer, and books

B. CD player, clothing, and books

C. books, gifts and computer

40. What other piece of information do we learn about the woman?

A. Her parents are on the same trip.

B. She enjoys traveling to different countries.

C. She was born in that country

⇔ Xem thêm bộ đề thi kiểm tra Tiếng Anh 9 học kì 2: Bộ 10 đề thi học kì 2 lớp 9 môn Tiếng Anh năm học 2018 - 2019 HOT

Đáp án

I. Find the word with the different underlined sound.

1. A 2. A 3. D

II. Find the word which has a different stress pattern

4. D 5. A

III. Choose the correct option A, B, C or D

6. B 7. B 8. D 9. B 10. A 11. D 12. C

13. A 14. C 15. A 16. B 17. D 18. B

19. D 20. C 21. D 22. A

IV. Read the passage and choose the correct answer

23. A 24. B 25. B 26. B 27. C

V. Rewrite the sentences

28. John advised Mary not to lend that man any more money.

29. Despite taking a taxi, Bill still arrived late for the concert.

30. Alan hasn’t visited his parents for ages/ a long time.

31. They succeeded in finishing the project in time for the presentation.

VI. Choose the underlined work/ phrase which is incorrect.

32. A 33. C 34. C 35. B

Tải trọn bộ nội dung đề thi và đáp án tại đây: Đề thi học kỳ 2 môn Tiếng Anh lớp 9 Thí điểm Phòng GD-ĐT Thái Thụy, Thái Bình có đáp án. Mời bạn đọc tham khảo thêm tài liệu ôn tập Tiếng Anh 9 cả năm khác như: Để học tốt Tiếng Anh lớp 9, Bài tập Tiếng Anh lớp 9 theo từng Unit trực tuyến, Đề thi học kì 1 lớp 9, Đề thi học kì 2 lớp 9, Bài tập nâng cao Tiếng Anh 9,... được cập nhật liên tục trên VnDoc.com.

Đánh giá bài viết
4 13.199
Đề thi học kì 2 lớp 9 môn Tiếng Anh Xem thêm