Đề thi thử giữa học kì 1 lớp 6 môn tiếng Anh năm 2019 - 2020

1 340

Đề thi môn tiếng Anh lớp 6 giữa kì 1

Đề thi giữa hoc kì 1 môn tiếng Anh lớp 6 có đáp án dưới đây nằm trong bộ đề thi giữa kì 1 lớp 6 năm 2019 do VnDoc.com sưu tầm và đăng tải. Đề kiểm tra tiếng Anh gồm nhiều dạng bài tập trắc nghiệm tiếng Anh 6 khác nhau giúp các em học sinh cải thiện kỹ năng làm bài thi hiệu quả. 

I. Find which word does not belong to each group.

1. A. toilet  B. library  C. kitchen  D. bedrooms
2. A. sofa  B. dishwasher  C. cupboard  D. sink
3. A. apartment  B. villa  C. silt house  D. hotel
4. A. attic  B. apartment  C. kitchen  D. living room
5. A. television  B. cook  C. fridge  D. cooker

Đáp án

1. B

2. A

3. A

4. B

5. B

II. Find the word which has a different sound in the underlined part.

1. A. books  B. walls  C. rooms  D. pillows
2. A. finge B. le C. neck  D. elbow
3. A. writes  B. makes  C. takes  D. drives
4. A. request  B. project  C. neck  D. exciting
5. A. Thursday  B. thanks  C. these  D. birthday

Đáp án

1. A

2. A

3. D

4. D

5. C

III. Choose the best answer (A, B, C or D).

1. There are two lights _____ the ceiling.

A. in

B. at

C. on

D. between

2. There _____ four chairs and a table _____ the middle of the room.

A. are – in

B. are – at

C. is – on

D. is – in

3. They are moving _____ a new apartment _____ the city centre soon.

A. at – at

B. from – in

C. to – in

D. to – from

4. There are some dirty dishes _____ the floor.

A. on

B. with

C. in

D. for

5. My bedroom is _____ the bathroom.

A. under

B. in

C. on

D. next to

6. There aren’t any pillows _____ the bed.

A. from

B. on

C. behind

D. in front of

7. Can you _____ me the book, please?

A. move

B. pass

C. have

D. turn

8. Nga is _____the phone, chatting _____ friends.

A. on – to

B. on – on

C. to – with

D. to – to

9. My best friend is kind and _____. He often makes me laugh.

A. funny

B. nice

C. shy

D. boring

10. The film is very _____and we can’t see all of it.

A. Wonderful

B. easy

C. exciting

D. boring

Đáp án

1. C

2. A

3. C

4. A

5. D

1. B

7. B

8. A

9. A

10. D

IV. Reorder the words and write the meaning sentences.

1. city / beautiful / a / Ho Chi Minh / is.

...................................................................................

2. green fields / there / are.

...................................................................................

3. dog / it’s / friendly / a

...................................................................................

4. student / Minh / new / a/ is.

................................................................................…

Đáp án:

1. Ho Chi Minh is a beautiful city.

2. There are green fields.

3. It’s a friendly dog.

4. Minh is a new student.

Trên đây là Đề thi giữa kì 1 lớp 6 môn tiếng Anh. Mời bạn đọc tham khảo thêm nhiều tài liệu ôn tập Tiếng Anh 6 khác nhau như Để học tốt Tiếng Anh 6, Trắc nghiệm trực tuyến Tiếng Anh 6, Đề thi học kì 1 lớp 6, Đề thi học kì 2 lớp 6,.... được cập nhật liên tục trên VnDoc.com.

Đánh giá bài viết
1 340
Tiếng Anh 6 mới Xem thêm