Mẫu đề thi TOEFL Junior phần Nghe hiểu

1 738

The TOEFL Junior Tests Listening Comprehension Sample Questions

Để chuẩn bị cho kì thi TOEFL Junior, mời các bạn luyện thử Mẫu đề thi TOEFL Junior phần Nghe hiểu do VnDoc.com sưu tầm và đăng tải sau đây để tìm hiểu về dạng cấu trúc đề thi TOEFL Junior phần Listening, qua đó chủ động về mặt kiến thức cũng như các kĩ năng cần thiết cho bài thi. Sau đây mời các bạn tải về để xem đầy đủ đề thi, file nghe, đáp án và phần Transcrip để có tài liệu ôn tập tốt nhất.

Sample: Listening Comprehension Questions

Listen to a teacher or school staff member talking to students. Then answer the question.

Sample Item A

1. What is the subject of the announcement?

A. The school will be adding new classes.

B. Three new teachers will be working at the school.

C. Some students have received an award.

D. The school is getting its own newspaper.

Sample Item B

2. What does the teacher want the students to do?

A. Take everything out of their desks

B. Put the painting supplies in plastic bags

C. Bring paints with them to school on Monday

D. Put covers on their desks to keep the paint off

Now you will hear a longer conversation and a teacher talking to a class. Each is followed by four questions.

Sample Set A

Conversation

Questions

3. What are the speakers mainly discussing?

A. A new art project in the city

B. An assignment for their art class

C. An art display inside the public library

D. A painting that the girl saw downtown

4. Why is the boy excited?

A. A famous artist is going to visit his class.

B. His artwork might be seen by many people.

C. His class might visit an art museum.

D. He is getting a good grade in his art class.

5. Where does the boy say he may go this weekend?

A. To the zoo

B. To an art store

C. To Main Street

D. To the public library

6. Why does the girl suggest that the boy go to the art room?

A. So that he can hand in his homework

B. So that he can sign up for a class trip

C. So that he can see a new painting

D. So that he can talk to the teacher

Sample Set B

Teacher Talk

Questions

7. What is the main topic of the talk?

A. A newly discovered type of ant

B. A type of ant with unusual skills

C. An increase in the population of one type of ant

D. A type of ant that could be dangerous to humans

8. According to the teacher, what is one activity that both leafcutter ants and people do?

A. Clean their food

B. Grow their own food

C. Eat several times a day

D. Feed their young special food

9. What does the teacher say many people think must be true about leafcutter ants?

A. They eat leaves.

B. They live in plants.

C. They have sharp teeth.

D. They are especially large.

10. What did the experiments show about leafcutter ants?

A. How fast they grow

B. Which plants they eat

C. Where they look for leaves

D. How much weight they can carry

Đáp án Mẫu đề thi TOEFL Junior phần Listening

1. C

2. D

3. A

4. B

5. A

6. D

7. B

8. B

9. A

10. D

Mời các bạn tải trọn bộ đề thi, đáp án, file nghe và phần TEXT TRANSCRIP tại đây: Mẫu đề thi TOEFL Junior phần Nghe hiểu. Ngoài ra, để nâng cao kỹ năng nghe của mình, mời các bạn luyện tập thêm Kỹ năng nghe trên VnDoc.com. Bên cạnh đó, các bạn cũng nên ôn luyện thêm về Ngữ pháp tiếng AnhTừ vựng tiếng Anh để có kiến thức tổng quát, chuẩn bị tốt nhất cho kỳ thi của mình. 

Đánh giá bài viết
1 738

Video đang được xem nhiều

Luyện thi TOEFL Xem thêm