25 đề thi học kì 1 môn Tiếng Anh lớp 12 có đáp án

61 150.009

Bộ đề thi học kì 1 tiếng Anh lớp 12 có đáp án với nhiều dạng bài tập trắc nghiệm tiếng Anh 12 mới khác nhau thường xuất hiện đề thi chính thức của bộ GD&ĐT như: Chọn từ có cách phát âm khác, Chọn đáp án đúng, Đọc đoạn văn trả lời câu hỏi, Sắp xếp những từ đã cho thành câu hoàn chỉnh, Viết lại câu sao cho nghĩa không thay đổi,... VnDoc.com hy vọng rằng đây sẽ là nguồn tài liệu tiếng Anh hữu ích dành cho các em học sinh ôn thi tiếng Anh 12 cuối kì 1 hiệu quả và đạt kết quả như mong muốn.

Đề thi tiếng Anh lớp 12 học kì 

Bộ 25 đề thi học kì 1 lớp 12 môn Tiếng Anh có đáp án là tài liệu tham khảo hữu ích dành cho các bạn học sinh lớp 12, giúp các bạn ôn tập và củng cố kiến thức Tiếng Anh lớp 12, từ đó chuẩn bị thi học kì 1 năm 2019 - 2020 tốt nhất. Mời thầy cô và các em tham khảo, download tài liệu.

Đề thi học kì 1 môn Tiếng Anh lớp 12 (Đề 1)

Pick out the word whose underlined part is pronounced differently from that of the others.

1. A. any  B. daddy  C. ca D. chat
2. A. talked  B. passed  C. called  D. washed
3. A. come  B. something  C. comb  D. grow

Choose the word that has the stress differently from that of the other words.

4. A. company  B. official  C. Australia D. encounter
5. A. knowledge  B. bracket  C. although  D. neighbor
6. A. hopelessness  B. athletics  C. resident  D. tolerance

Choose the best answer to complete the blank in each of the following sentences.

7. This room__________since I was born.

A. has been painted   

B. was painted       

C. painted         

D. has painted

8. What__________ you__________if you __________a billionaire? –I would take a trip into space.

A. will/do / are       

B. would/do / were    

C. can/do/was      

D. shall/do / are

9. Have you seen the Titanic yet? _ No, I haven't. I__________it next Saturday.

A. would see        

B. will see           

C. am going to see   

D. see

10. After__________dinner, I often watch TV.

A. ate              

B. eat              

C. eaten           

D. eating

11. Tom said that he __________his motorbike the day before.

A. had lost          

B. lost             

C. has lost          

D. lose

12. Do you believe__________God?

A. at               

B. of               

C. about            

D. in

13. Air and water are necessary__________us.

A. of               

B. for              

C. with             

D. to

14. The beautiful woman has a busy__________life.

A. society           

B. socialize         

C. social            

D. socializing

15. English has become the main language of__________.

A. communication    

B. communicate      

C. communicant      

D. communicative

16. Do you think doing the household chores is the__________of the women only?

A. responsibly       

B. responsible       

C. responsibility      

D. responsive

17. He did some odd jobs at home__________.

A. disappointment    

B. disappointedly     

C. disappointed       

D. disappoint

18. "I have bought you a toy. Happy birthday to you!" –"__________"

A. What a lovely toy! Thanks.             

B. Have a nice day!

C. The same to you!                    

D. What a pity!

19. " Your hairstyle is terrific, Cindy" – "__________"

A. It's nice          

B. You're welcome    

C. Not at all          

D. Thanks, Peter

20. When students finish the secondary education, they have to take a(n)__________called GCSE.

A. check            

B. examination       

C. interview          

D. test

21. I spoke very slowly __________he didn't understand English very well.

A. to               

B. so that           

C. because          

D. so

22. When being interviewed, you should concentrate on what the interviewer is saying or asking you.

A. be related to       

B. express interest in  

C. be interested in     

D. pay attention to

23. "I'm going away tomorrow, mother."_ Leo told his mother that__________away the__________.

A. he was going / following day   

B. I'm going / day after          

C. I was going / day after

D. he's going / following day

24. " It was nice of you to give me the present. Thank you" Ben said to Mary.
   Ben thanked Mary__________the present.

A. of giving him                         

B. it had been nice of her to give him   

C. for giving him     

D. that she had been nice to give him

25. Shakespeare wrote " Romeo and Juliet" in 1605.

A. "Romeo and Juliet" were written by Shakespeare in1605

B. "Romeo and Juliet" was written by Shakespeare in 1605.

C. "Romeo and Juliet" was written in 1605 by Shakespeare.

D. "Romeo and Juliet" were written in 1605 by Shakespeare

26. The hurricane has totally destroyed the villages._ The villages__________by the hurricane.

A. have been totally destroyed              

B. has been totally destroyed  

C. have totally been destroyed              

D. has totally been destroyed

27. If you don't work much harder, you won't pass the exam.

   Unless you__________much harder, you__________the exam.

A. work/ will pass                         

B. don't work/ will pass

C. don't work/ won't pass                   

D. work/ won't pass

28. My sister is often sick because she doesn't do physical exercise.

A. If my sister does physical exercise, she won't often be sick.

B. If my sister isn't physical exercise, she does sick.

C. If my sister did physical exercise, she wouldn't often be sick.

D. If my sister wasn't physical exercise, she would do sick.

29. The river from__________we get our water- supply is nearly empty.

A. whose             

B. that              

C. where             

D. which

30. My father wants to speak to you. You met him yesterday.

   My father__________you met yesterday, wants to speak to you.

A. whose            

B. whom             

C. whom             

D. that

31. In spite of his poorness, he is honest.

A. Although he is poor, he is honest.           C. Despite he is poor, he is honest.

B. Although he is poor, but he is honest.        D. In spite of he is poor, he is honest.

32. He only accepted the job__________the high salary.

A. though             

B. because           

C. because of        

D. in spite of

33. Did you read__________novel I lent you__________last week?

A. ф/ in              

B. a/ ф              

C. ф/ on             

D. the/ ф

34. __________rich should help__________poor and__________disabled.

A. a/ a/ a             

B. the/ the/ the       

C. ф/ ф/ ф          

D. the/ the/ ф

35. The man who is speaking to John is my brother.

A. The man spoke to John is my brother.

C. The man spoken to John is my brother.

B. The man is speaking to John is my brother.

D. The man speaking to John is my brother.

36. He read The Old Man and The Sea, a novel__________by Ernest Hemingway.

A. written              

B. writing            

C. which written       

D. that wrote

(Còn tiếp)

Đáp án đề thi học kì 1 môn Tiếng Anh lớp 12

1. A

2. C

3. D

4. A

5. C

6. B

7. A

8. B

9. C

10. D

11. A

12. D

13. B

14. C

15. A

16. C

17. B

18. A

19. D

20. B

21. C

22. D

23. A

24. C

25. B

26. A

27. D

28. C

29. D

30. B

31. A

32. C

33. D

34. B

35. D

36. A

37. B

38. C

39. B

40. C

41. A

42. B

43. A

44. C

45. D

46. D

47. C

48. B

49. A

50. B

Trên đây là Bộ đề kiểm tra tiếng Anh lớp 12 học kì 1 có đáp án. Mời bạn đọc tham khảo thêm nhiều tài liệu ôn tập Tiếng Anh 12 khác như: Để học tốt Tiếng Anh lớp 12, Bài tập Tiếng Anh lớp 12 theo từng Unit trực tuyến, Đề thi học kì 1 lớp 12, Đề thi học kì 2 lớp 12,... được cập nhật liên tục trên VnDoc.com.

Và sau những giờ học tập và làm việc căng thẳng, mời các em học sinh, thầy cô giải lao với các bài trắc nghiệm IQ, trắc nghiệm cảm xúc EQ của VnDoc. Hy vọng rằng, các bạn sẽ có những giây phút giải lao thoải mái và nhiều niềm vui.

Đánh giá bài viết
61 150.009
Đề thi học kì 1 lớp 12 Xem thêm