Đề kiểm tra 1 tiết lần 2 lớp 6 môn tiếng Anh năm 2019 - 2020

1 1.498

Đề kiểm tra 1 tiết lần 2 tiếng Anh lớp 6

Đề kiểm tra 45 phút môn tiếng Anh lần 2 học kì 1 lớp 6 có đáp án dưới đây nằm trong bộ đề kiểm tra 1 tiết lớp 6 môn tiếng Anh năm 2019 - 2020 do VnDoc.com sưu tầm và đăng tải. Đề kiểm tra tiếng Anh 6 được biên tập bám sát nội dung bài học tiếng Anh Unit 4 lớp 6, tiếng Anh Unit 5 lớp 6 giúp các em học sinh củng cố kiến thức trọng tâm hiệu quả. 

I/ Read and answer the questions.

Hello! I am Quan. I am 13 years old. I live a country house . There are 4 people in my family: my father, my mother, my elder sister and I. My father is 42 years old and he is an engineer. My mother is 40 years old. She is a farmer. My sister is seventeen. She is a student .And I am a student in grade 6 in Duc Chanh secondary school.My school is small but it is very nice. There are 23 students in my classroom: 15 boys and 8 girls. Every day I get up at six o’clock. Then I go to school at seven o’clock.

Questions:

1. Is Quan a student? ..........................................................

2. How old is his father? ........................................................................

3. What does his mother do?...........................................................................

4. Where do they live?................................

5. How many students are there in his classroom?.....................................

II/ Choose the best answer to complete each sentence by circle the correct words, phrases or sentences:

1. Which word has a different sound in the part underlined?

A. homework

B. brother

C. judo

D. open

2. Which word is different from the others?

A. rubber

B. ruler

C. compass

D. bicycle

3. They are healthy. They do ........................... everyday.

A. football

B. physics

C. judo

D. breakfast

4. Look! The boys ......................... football in the school yard.

A. playing

B. is playing

C. are playing

D. play

5. My sister ......................... TV every night.

A. watch

B. watches

C. watching

D. is watching

6. My uncle lives ..................................

A. in Ha noi

B. in Ha Noi

C. in ha Noi

D. in haNoi

7. ...................... Lan often ....................... homework after school?

A. Does-do

B. Is-do

C. Does-doing

D. Is-does

8. Minh: ..................................................?

Mai: It is English.

A. What is my favourite subject at school?

B. What is your favourite subject at school?

C. Do you like learning English?

D. Are you doing your homework?

9. Our school ........................................... by green fields.

A. is surrounded

B. is surround

C. surrounds

D. surround

10. My friends want to study in a/an ............................ school because they want to learn English with English speaking teachers there.

A. national

B. international

C. creative

D. boarding

III Write the sentences in the negative form and question (Viết các câu sau ở dạng phủ định và nghi vấn)

a. There are 23 students in my class.

(-)........................................................................

(?)........................................................................

b. My sister works in a school.

(-)........................................................................

(?).....................................................................…

ĐÁP ÁN

I/ Read and answer the questions.

1. Yes, he is.

2. He is 42 years old.

3. She is a farmer.

4. They live in a country house.

5. There are 23 students in his classroom.

II/ Choose the best answer to complete each sentence by circle the correct words, phrases or sentences:

1 - B; 2 - D; 3 - C; 4 - C; 5 - B; 6 - B; 7 - A; 8 - B; 9 - A; 10 - B

III/ Write the sentences in the negative form and question (Viết các câu sau ở dạng phủ định và nghi vấn)

a. There aren’t 23 students in my class.

Are there 23 students in your class?

b. My sister doesn’t work in a school.

Does your sister work in a school?

Trên đây là Đề kiểm tra môn tiếng Anh 1 tiết lớp 6 kèm đáp án. Mời bạn đọc tham khảo thêm nhiều tài liệu ôn tập Tiếng Anh 6 khác nhau như Để học tốt Tiếng Anh 6, Trắc nghiệm trực tuyến Tiếng Anh 6, Đề thi học kì 1 lớp 6, Đề thi học kì 2 lớp 6,.... được cập nhật liên tục trên VnDoc.com.

Đánh giá bài viết
1 1.498
Tiếng Anh 6 mới Xem thêm