Đề kiểm tra 45 phút học kì 1 lớp 8 môn tiếng Anh có đáp án (Đề 3)

Đề kiểm tra 45 phút lớp 8 môn tiếng Anh có đáp án

VnDoc.com xin giới thiệu đến các bạn Đề kiểm tra 45 phút học kì 1 lớp 8 môn tiếng Anh có đáp án (Đề 3) do VnDoc.com sưu tầm và đăng tải dưới đây sẽ là nguồn tài liệu hữu ích cho các bạn tham khảo, chuẩn bị nguồn từ vựng và ngữ pháp tiếng Anh tốt nhất cho kì thi học kì 1 sắp tới của mình.

I. Choose the best answer: 5 marks

1. We should reuse cloth bags ................ of plastic bags .

a. instead

b. besides

c. apart

d. without

2. In the world , million of papers ......away every day .

a. thrown

b. is throwing

c. are thrown

c. threw

3. He ......... many old books for 5 years.

a. recycled

b. is recycling

c. has recycled

d. will recycle

4. They .................. mashed into small pieces last week .

a. was

b. were

c. is

d. are

5. ...............means not buying products which are overpackaged .

a. Reduce

b. Reuse

c. Recycle

c. Repeat

6. To prepare for the new year , I .................. my house again since last month .

a. paint

b. painted

c. have painted

d. has painted

7. The used plastic bottles ................... with water several times yesterday.

a. washed

b. is washed

c. are washed

d. were washed

8. It is dangerous ............. quickly in the Tet holiday .

a. driving

b. drove

c. to drive

d. driven

9. I am ............... that you passed your English exam .

a. please

b. happily

c. happy

d. friendly

10. I am looking forward to ................... you on next Sunday .

a. meeting

b. meet

c. met

d. will meet

11. The liquid ....................... into new glassware .

a. is blown

b. blew

c. is blowing

d. are blown

12. The empty bottles ............. and ............. the factories for recycling .

a. collected–sent

b. collected–are sent

c. are collected–sent

d. collect–send

13. We are ready ................. the environment .

a. clean

b. cleaned

c. cleaning

d. to clean

14. Shoes ...................... from old tires to safe money .

a. is made

b. are made

c. is making

d. will make

15. We should study English better so as ............a good job .

a. get

b. will get

c. to get

d. getting

16. Do you mind if Lan ................ that book away ?

a. take

b. taked

c. takes

d. took

17. Would you mind ................. the door ?

a. open

b. opening

c. opened

d. opens

18. It ..................... raining an hour ago .

a. start

b. started

c. has started

d. starts

19. I ..................... in Danang several years .

a. lives

b. lived

c. have lived

d. has lived

20. We .................. Tom and Mary since last TET holiday .

a. don’t see

b. didn’t see

c. hasn’t

d. haven’t seen

II. Complete the text with given words: 1.5 marks

wound ambulance accident bleeding emergency conscious

Tim was riding a motorbike when he had an (1) ............................ . He fell off his motorbike and hit his head on the road . His head was hurt and it was badly bleeding .However , he was still (2) ................... . It was an (3) ............ so Mary called an (4)............................ in order to take him to Danang hospital . While waiting for the ambulance , Mary tried to stop the (5)........................... by using a handkerchief to cover the (6) .........................

III. Combine these sentences: 1mark

1. Lan got up early yesterday. She went to the meeting on time. (in order to)

...........................................................................................................................

2. Mr Nam called an ambulance. He wanted to take Mr Luc to the hospital . (so as to)

...........................................................................................................

IV. Complete these sentences: 1.5 mark

1. Lan was happy ....... pass the English exam.

2. Hoa is pleased............ you went........school on time.

3. I promise .................. learn English better next month.

V. Make sentence: 1 mark

4. Why/ not/ old bottles/ recycled/ last/ Sunday/ ?/

....................................................................................................

5. He/ show/ me/ where/ buy/ flowers/

....................................................................................................

Đáp án Đề kiểm tra 45 phút lớp 8 môn tiếng Anh

I. Choose the best answer: 5 marks

1.a

2.c

3.c

4.b

5.a

6.c

7.d

8.c

9. c

10.c

11.a

12.c

13.d

14.b

15.c

16.c

17.c

18.b

19.c

20.d

II. Complete the text with given words: 1.5 marks

1. accident

2. conscious

3. emergency

4. ambulance

5. bleeding

6. wound

III. Combine these sentences: 1mark

1. Lan got up early yesterday in order to go to the meeting on time.

2. Mr nam called an ambulance so as to take mr luc to the hospital.

IV. Complete these sentences: 1.5 mark

1. to

2. that–to

3. I will

V. Make sentence: 1 mark

1. Why weren’t old bottles recycled last Sunday?

2. He showed me where to buy flowers.

Đánh giá bài viết
1 1.226
0 Bình luận
Sắp xếp theo
Tiếng anh phổ thông lớp 8 Xem thêm