Đề kiểm tra giữa kì 1 lớp 5 môn Tiếng Anh năm 2020

Đề kiểm tra giữa học kì 1 môn Tiếng Anh lớp 5

Xin giới thiệu đến quý độc giả Đề kiểm tra giữa kì 1 lớp 5 môn Tiếng Anh năm 2020 nằm trong chuyên mục Tài liệu học tập lớp 5 được biên soạn và đăng tải dưới đây bởi VnDoc.com; đây là nguồn tài liệu hay và hữu ích với nội dung bài giải chi tiết giúp các em chuẩn bị cho kì thi sắp tới.

Mời các bạn tham gia nhóm Tài liệu học tập lớp 5 để tham khảo thêm nhiều tài liệu hay: Tài liệu học tập lớp 5

Bên cạnh Tiếng Anh lớp 5, các bạn có thể tham khảo tài liệu môn Toán 5 và môn Tiếng Việt 5. Mời các em tham khảo bài sau đây.

Đề kiểm tra giữa kì 1 lớp 5 môn Tiếng Anh năm 2020

Bản quyền thuộc về VnDoc nghiêm cấm mọi hành vi sao chép vì mục đích thương mại

Exercise 1: Choose the odd one out

1. A. breakfast

B. lunch

C. meal

D. dinner

2. A. see

B. online

C. hear

D. watch

3. A. homework

B. often

C. always

D. usually

Exercise 2: Choose the word whose underlined part is pronounced differently from the rest

1. A. always

B. wants

C. apples

D. bananas

2. A. spring

B. winter

C. ride

D. fish

Exercise 3: Choose the best answer

1. They played ______________.

A. hides-and-seeks

B. seeks-and-hides

C. hide-and-seek

D. seek-and-hide

2. I ate a lot of ________________.

A. food

B. foot

C. candy

D. cake

3. ________ was it? - It was great

A. When

B. What

C. How

D. Why

4. They went to ________ places

A. sports

B. enjoy

C. weekend

D. different

5. The boy will be _______ the countryside next month

A. at

B. on

C. in

D. out

6. See you _______ 10 a.m tomorrow morning. Don’t be late

A. on

B. at

C. in

D. about

7. They may _______ many caves

A. explore

B. build

C. do

D. make

8. I go to school on _________ every day

A. car

B. motorbike

C. bus

D. foot

9. The weather is so beautiful today. Let’s _______ for a picnic

A. go

B. goes

C. going

D. went

10. The guests danced ___________.

A. happy

B. happily

C. once

D. nice

Exercise 4: Give the correct form of the verbs in brackets

1. He (visit) her uncle and aunt tomorrow

_________________________________________________

2. What you (do) last night? - I (watch) TV

_________________________________________________

3. He (like) coffee so he (drink) two cups of coffee every day

_________________________________________________

Exercise 5: Correct the mistakes

1. I thinks my family will go to Hermosa beach this summer

_________________________________________________

2. Who go to your birthday party last night?

_________________________________________________

3. I like walk to school every day

_________________________________________________

Exercise 6: Read the text and answer the questions

My name is Tony. Last weekend, my classmates and I went to the countryside. We went there by coach. In the morning, we put up our tents in the woods. In the afternoon, we played badminton. After that, we cooked delicious meals. We were tired, so we slept soundly. In the middle of the night, I woke up because there was a lot of water in the tent. I shouted and everybody woke up. We rushed outside the tents and saw a stream of rain water running into our tents. We really had a terrible weekend!

1. Where did Tony and his classmates go last weekend?

_________________________________________________

2. How did they get there?

_________________________________________________

3. What did they do in the afternoon?

_________________________________________________

4. Why did Tony wake up in the middle of the night?

_________________________________________________

5. Did they have a nice weekend?

_________________________________________________

Exercise 7: Reorder these words to have correct sentences

1. and/ my/ badminton/ I/ brother/ will/ tomorrow/ play/./

_________________________________________________

2. the/ apple/ drank/ children/ juice/ ./

_________________________________________________

3. Sunday/ they/ seaside/ will/ be/ at/ the/ on/ ./

_________________________________________________

-The end-

Đáp án đề kiểm tra giữa kì 1 lớp 5 môn Tiếng Anh

Exercise 1: Choose the odd one out

1. C

2. B

3. A

Exercise 2: Choose the word whose underlined part is pronounced differently from the rest

1. B

2. C

Exercise 3: Choose the best answer

1. C

2. A

3. C

4. D

5. C

6. B

7. A

8. D

9. A

10. B

Exercise 4: Give the correct form of the verbs in brackets

1. He will visit her uncle and aunt tomorrow

2. What did you do last night? - I watched TV

3. He likes coffee so he drinks two cups of coffee every day

Exercise 5: Correct the mistakes

1. I think my family will go to Hermosa beach this summer

2. Who went to your birthday party last night?

3. I like walking/ to walk to school every day

Exercise 6: Read the text and answer the questions

1. They went to the countryside

2. They went by coach

3. They played badminton

4. Because there was a lot of water in the tent

5. No, they didn’t

Exercise 7: Reorder these words to have correct sentences

1. My brother and I will play badminton tomorrow

2. The children drank apple juice

3. They will be at the seaside on Sunday

Trên đây VnDoc.com đã giới thiệu Đề kiểm tra giữa kì 1 lớp 5 môn Tiếng Anh năm 2020. Mời các bạn tham khảo thêm các tài liệu học tập lớp 5 hay như Đề thi giữa kì 1 môn Anh lớp 5 năm học 2020 - 2021 - Đề 1, .... được cập nhật liên tục trên VnDoc.com.

Đánh giá bài viết
1 549
0 Bình luận
Sắp xếp theo
Tiếng Anh cho học sinh tiểu học (7-11 tuổi) Xem thêm