Trắc nghiệm Ngữ pháp tiếng Anh lớp 12 Unit 2 Urbanisation

1 356

Bài tập trắc nghiệm tiếng Anh 12 mới Unit 2 có đáp án dưới đây được VnDoc.com đăng tải với mong muốn giúp các em học sinh lớp 12 kiểm tra kiến thức Ngữ pháp tiếng Anh của bản thân sau khi hoàn thành bài học Unit 2 tại Nhà trường. Tài liệu tiếng Anh gồm 15 câu trắc nghiệm kèm đáp án liên quan đến nhiều chủ đề ngữ pháp, cấu trúc tiếng Anh quan trọng có trong Unit 2 tiếng Anh lớp 12 chương trình mới của bộ GD&ĐT. Mời các em học sinh tham khảo, download.

Tiếng Anh 12 Unit 2: Urbanisation

Nằm trong bộ đề trắc nghiệm tiếng Anh 12 mới trên VnDoc.com, Bài tập tiếng Anh lớp 12 mới Unit 2 Grammar có đáp án tổng hợp những chủ đề ngữ pháp tiếng Anh quan trọng có trong bài giúp các em học sinh lớp 12 ôn tập Unit 2 Urbanisation hiệu quả.

Bài 1. Mark the letter A, B, C or D to indicate the word(s) CLOSEST in meaning to the underlined word(s) in each of the following questions.

Question 1: She's a down-to-earth woman with no pretensions.

A. ambitious B. creative

C. idealistic D. practical

Question 2: It is crucial that urban people not look down on rural areas.

A. evil

B. optional

C. unnecessary

D. vital

Question 3: Polish artist Pawel Kuzinsky creates satirical paintings filled with thought-provoking messages about the world.

A. inspirational

B. provocative

C. stimulating

D. universal

Question 4: She was brought up in the slums of Leeds.

A. downtown area

B. industrial area

C. poor area

D. rural area

Question 5: The Freephone 24 Hour National Domestic Violence Helpline is a national service for women experiencing domestic violence, their family, friends, colleagues and others calling on their behalf.

A. in the same country

B. in the same family

C. in the same office

D. in the same school

Question 6: The promise of jobs and prosperity pulls people to cities.

A. education

B. employment

C. stabilization

D. wealth

Question 7: With so many daily design resources, how do you stay up-to-date with technology without spending too much time on it?

A. connect to Internet all day

B. update new status

C. get latest information

D. use social network daily

Question 8: Online Business School also offers interest free student loans to UK students.

A. no extra fee

B. no limited time

C. no repayment

D. no interest payments

Question 9: Many illnesses in refugee camps are the result of inadequate sanitation.

A. cleanliness

B. dirtiness

C. pollution

D. uncleanliness

Question 10: There has been a hot debate among the scientists relating to the pros and cons of using robotic probes to study distant objects in space.

A. problems and solutions

B. advantages and disadvantages

C. solutions and limitations

D. causes and effects

Bài 2. Mark the letter A, B, C or D to indicate the correct answer to each of the following questions.

Question 11: It is necessary that you ____ able to come with us.

A. are

B. be

C. being

D. to be

Question 12: I suggest that Peter ____ the directions carefully before assembling the bicycle.

A. read

B. reading

C. reads

D. to read

Question 13: We request that she ____ the window.

A. not open

B. not to open

C. not opening

D. to not open

Question 14: The UK is considering the proposal that it ____ compensations for damages of the Indian embassy.

A. been paying

B. is paying

C. paid

D. pay

Question 15: Howard prefers that I ____ to his party.

A. am going

B. go

C. going

D. will go

Đáp án

1. D 2. D 3. A 4. C 5. A 6. D 7. C 8. D
9. A 10. B 11. B 12. A 13. B 14. D 15. B  

Trên đây là Bài tập trắc nghiệm tiếng Anh lớp 12 chương trình mới Unit 2 Grammar. Mời bạn đọc tham khảo thêm nhiều tài liệu ôn tập Tiếng Anh 12 khác như: Để học tốt Tiếng Anh lớp 12, Bài tập Tiếng Anh lớp 12 theo từng Unit trực tuyến, Đề thi học kì 1 lớp 12, Đề thi học kì 2 lớp 12,... được cập nhật liên tục trên VnDoc.com.

Đánh giá bài viết
1 356
Trắc nghiệm Tiếng Anh 12 mới Xem thêm