Đề thi giữa học kì 1 môn Tiếng Anh lớp 11 trường THPT Nguyễn Trãi, Thái Bình năm 2015 - 2016

Đề thi giữa học kì 1 môn Tiếng Anh lớp 11

Đề thi giữa học kì 1 môn Tiếng Anh lớp 11 trường THPT Nguyễn Trãi, Thái Bình năm 2015 - 2016 được làm trong thời gian 60 phút, gồm 50 câu hỏi trắc nghiệm, đây là tài liệu ôn tập hữu ích dành cho các bạn học sinh muốn củng cố kiến thức Tiếng Anh lớp 11. Mời các bạn tham khảo.

Đề thi môn Tiếng Anh học kì I lớp 11 trường THPT số 1 Tuy Phước, Sở GD - ĐT Bình Định online

Đề kiểm tra Tiếng Anh lớp 11 học kì I trường THPT chuyên Huỳnh Mẫn Đạt - Kiên Giang online

Đề thi học kì 1 môn Tiếng Anh lớp 11 trường THPT Châu Thành 1, Đồng Tháp năm 2014 - 2015

SỞ GD & ĐT THÁI BÌNH

TRƯỜNG THPT NGUYỄN TRÃI

ĐỀ KIỂM TRA GIỮA HỌC KỲ I

NĂM HỌC 2015 - 2016

MÔN: ANH 11

Thời gian làm bài: 60 phút

Họ, tên thí sinh:..........................................................................

Số báo danh:...............................................................................

Part I: Choose the word whose underlined part is pronounced differently from the rest in each group (mark A, B, C or D). Mark your choice on the answer sheet.

Câu 1: A. honour B. him C. hunter D. ham

Câu 2: A. get B. guy C. goggle D. gymnast

Câu 3: A. chemical B. cheap C. cheese D. cheat

Câu 4: A. autumn B. canteen C. then D. nine

Câu 5: A. head B. bean C. heal D. ease

Part II: Choose from the four options given (mark A, B, C or D) one best answer to complete each sentence. Mark your choice on the answer sheet.

Câu 6: I'll give you a lift to the station if in a hurry.

A. you were B. you'd be C. you'll be D. you're

Câu 7: Their childen are used to up after school every day.

A. be picked B. pick C. picking D. being picked

Câu 8: __________ two hours having lunch, they left the restaurant.

A. Spending B. After spend C. Having spent D. Spent

Câu 9: I've got lots of but only a few really good friends.

A. neighbors B. best friends C. acquaintances D. partners

Câu 10: We arrived the station just in time to catch the train.

A. in B. to C. at D. for

Câu 11: He has been my idol I was a child.

A. as B. since C. when D. for

Câu 12: I had the film yesterday.

A. pressed B. printed C. photocopied D. developed

Câu 13: I don't believe a word he says. I think he .

A. is lying B. is laying C. is telling lie D. lied

Câu 14: I nearly died of when he said that.

A. embarrassing B. embarrassment C. embarrassed D. embarrass

Câu 15: When it to rain, they through the forest.

A. starting/ walked B. started/ were walking
C. start/ walked D. starts/ walked

Câu 16: It's a pleasure you again after so long.

A. see B. to see C. seeing D. being seen

Câu 17: They asked me I had seen John the day before.

A. what B. if C. that D. why

Câu 18: I avoid the car whenever possible, especially in big cities.

A. took B. taking C. is taken D. take

Câu 19: Sally warned me not to tell anyone the secret.

A. about B. by C. in D. of

Câu 20: Harry in an army camp before.

A. would never be B. would be never C. has never been D. had been never

Câu 21: He spends most of his time __________ computer games.

A. playing B. played C. having played D. to play

Câu 22: The man wanted to avoid __________ on security cameras.

A. seeing B. to be seen C. to see D. being seen

Câu 23: It was difficult to ________ a date which was convenient for everyone.

A. agree B. provide C. arrange D. organize

Câu 24: They use a lot of high school students ______ volunteers in the campaign.

A. like B. alike C. as D. such as

Câu 25: Would you mind _____________ your phone ?

A. me use B. my using C. me to use D. I use

Câu 26: Helen expected _______ to the university, but she wasn't.

A. being admitted B. to admit C. to be admitted D. admitting

Câu 27: The cake was _________ decorated with pink and white icing.

A. beautifully B. beauty C. beautiful D. beautify

Câu 28: True friendship should be based ______ understanding each other and faithfulness.

A. on B. at C. out D. over

Câu 29: The police let him ______ after they had asked him some questions.

A. leave B. leaving C. to leave D. left

Câu 30: When we ______ to see him last night, he ______ to music.

A. come / is listening B. had come / listened
C. were coming / had listened D. came / was listening

Part III: Complete each sentence using the most appropriate ending by circling the corresponding letter A, B, C or D . Mark your choice on the answer sheet.

Câu 31: He didn't know.

A. to go or to stay at home B. if that he should go or to stay at home
C. if to go or to stay at home D. whether to go or to stay at home

Câu 32: It usually to do her homework everyday.

A. take her two hours B. will take her two hours
C. takes her two hours D. has taken her two hours

Câu 33: He asked me how long.

A. time was I going to stay B. I was going to stay
C. was I going to stay D. time I was going to stay

Câu 34: Last week, John.

A. felt and broken his leg B. fell and breaks his leg
C. fell and broke his leg D. fallen and broken his leg

Câu 35: This test of multiple – choice questions.

A. consists of a number B. consists in a number
C. consist to a number D. consist on a number

Part IV: Circle A, B, C or D to find a mistake in the four underlined parts of each sentence. Mark your choice on the answer sheet.

Câu 36: Don't let the children to stay up late.

A. to stay up B. Don't C. let D. late

Câu 37: I was phoning you yesterday evening but you were out to a party.

A. were B. to a party C. was phoning D. yesterday evening

Câu 38: Young people go and work in the homes of people who is sick or old.

A. homes B. is C. or D. in

Câu 39: I warned my friend in staying at a hotel near airport.

A. near B. in C. airport D. staying

Câu 40: She tried to warn him, but he wouldn't hear.

A. wouldn't B. to warn C. but D. hear

Part V: Read the passage again then choose the correct answer to answer the following questions by marking the corresponding letter: A, B, C, or D. Mark your choice on the answer sheet.

Australia is the world's smallest continent, but it is one of the most fascinating. Australia has rainforests, and mountains. Seventy percent of the people in Australia live in cities near coasts. The middle of the country is nearly deserted.

Australia has 175 million sheep, about a sixth of the world's total. It produces a third of the world's wool. It exports ninety – seven percent of its wool to Japan, Europe, and China. Australia also has about 24 million cattle. It exports beef to more than 100 countries. Two million tourists visit this beautiful country each year.

Câu 41: How much of the world's wool is produced in Australia, according to the passage?

A. 33 Percent B. 66 percent C. 75 percent D. 25 percent

Câu 42: How many Australians don't live in cities the coast?

A. 50 percent B. 20 percent C. 30 percent D. 70 percent

Câu 43: The word "deserted" in paragraph 1 is closest in meaning to .

A. old and falling down B. dangerous
C. dry D. empty

Câu 44: Australia exports wool to .

A. China B. Japan
C. Europe D. Japan, Europe and China

Câu 45: How many tourists do visit Australia each year ?

A. 2 million B. 100 million C. 175 million D. 24 million

Part VI: Read the passage then complete it by marking the corresponding letter A, B, C, or D. Mark your choice on the answer sheet.

While I was in prison, I spent a lot of time (46) about what had gone wrong. Obviously, Contessa and I had (47) a mistake somewhere, but we had taken a lot trouble to (48) to it that no one would catch us. I (49) a bad time in prison, but I was there, I (50) a decision that I would find Pilar again when I got out and we would spend the rest of our lives together.

Câu 46: A. inquiring B. demanding C. wondering D. regarding

Câu 47: A. done B. made C. had D. taken

Câu 48: A. see B. watch C. notice D. look

Câu 49: A. did B. passed C. had D. spent

Câu 50: A. held B. made C. did D. found

Đáp án đề thi giữa học kì 1 môn Tiếng Anh lớp 11

1. A

2. D

3. A

4. A

5. A

6. D

7. D

8. C

9. C

10. C

11. B

12. D

13. A

14. B

15. B

16. B

17. B

18. B

19. A

20. C

21. A

22. D

23. C

24. C

25. B

26. C

27. A

28. A

29. A

30. D

31. D

32. C

33. B

34. C

35. A

36. A

37. C

38. B

39. B

40. A

41. A

42. C

43. D

44. D

45. A

46. C

47. B

48. D

49. D

50. B

Đánh giá bài viết
1 9.356
0 Bình luận
Sắp xếp theo
Tiếng anh phổ thông lớp 7 Xem thêm