Đề thi giữa học kì 1 môn Tiếng Anh lớp 11 trường THPT Nguyễn Trãi, Thái Bình năm 2020

2 Đề thi giữa học kì 1 môn Tiếng Anh lớp 11 trường THPT Nguyễn Trãi, Thái Bình năm 2020 có đáp án được làm trong thời gian 60 phút, gồm nhiều dạng bài tập trắc nghiệm tiếng Anh 11 mới, đây là tài liệu ôn tập hữu ích dành cho các bạn học sinh muốn củng cố kiến thức Tiếng Anh lớp 11. Mời các bạn tham khảo.

Đề thi giữa kì 1 môn tiếng Anh lớp 11 năm 2020 - 2021 - Đề 1

I. Choose the word which has the underlined part pronounced differently from the rest.

1. A. architect  B. cheese  C. church D. chat
2. A. change B. mango C. again D. forget
3. A. house  B. hot  C. honest D. holiday
4. A. bank  B. any  C. now  D. money
5. A. around  B. sound  C. only  D. mouse

II. Use the right form of the verbs below.

1. When I (walk) ___________ to work I saw him.

2. Why did you avoid (meet) ________ him at the party last night?

3. By the time I arrived at the station the train (leave) ________ already.

4. James (not attend) ________ our wedding party last year.

5. We hoped (help) __________ by the teacher.

III. Choose the best answer to complete the following sentences.

1. The teacher made them __________ silent.

A. to keep

B. keeping

C. keep

D. kept

2. She was able __________ English when she was very young.

A. to sing

B. sing

C. singing

D. sang

3. Please let me __________ my result as soon as possible.

A. to know

B. know

C. knew

D. knowing

4. I want __________ the film that you told me yesterday.

A. see

B. seeing

C. saw

D. to see

5. Could you please stop __________ so much noise?

A. make

B. to make

C. made

D. making

6. Have you finished __________ on this project?

A. working

B. work

C. worked

D. to work

7. Remember__________ the letter for me tomorrow.

A. posting

B. to post

C. post

D. will post

8. She said that she had talked to me but I didn’t remember __________ her before.

A. seeing

B. to see

C. not seeing

D. see

9. Let your name__________ in the sheet of paper.

A. write

B. be written

C. written

D. to write

10. I think the old woman was very angry because she _____ when she saw the rubbish in front of her house.

A. made a fuss

B. made a decision

C. made a choice

D. made a move

IV. Choose the underlined part among A, B, C or D that needs correcting.

1. After (A) their children had grown up (B), they decided moving (C) to HCM city (D).

2. My lawyer advised (A) me to not say (B) anything (C) further about the (D) accident.

3. Most (A) people enjoy travel (B) to different (C) parts of (D) the world.

4. He said (A) he was accused (B) of have deserted (C) his ship two months before (D).

5. They wasted (A) a whole (B) afternoon try to repair (C) the old (D) bicycle.

V. Read the passage carefully and choose the correct answer.

VOLUNTEERS ABROAD

More and more young people are ... (1) ... voluntary work abroad. The wild variety of jobs and destinations available is making it an increasingly attractive option for those who have just left school and have a year free before university. Many choose to spend these twelve months working in poor countries. There they will earn little ... (2) ... no money. But they will be doing something useful – and enjoying the experience.

The work may ... (3) ... of helping the local communities, for example by helping to build new road or provide water supplies to isolated rural villages. Other projects may concentrate more on conservation or environmental protection. ... (4) ... kind of job it is, it is certain to be challenging and worthwhile, and an experience that will never be forgotten.

1. A. doing B. making C. taking  D. getting
2. A. with  B. but  C. or  D. and
3. A. consist  B. include C. contain D. involve
4. A. any  B. what C. however D. whatever

ĐÁP ÁN

I. 

1 - A; 2 - A; 3 - C; 4 - A; 5 - C;

II. 

1 - was walking; 2 - meeting; 3 - had left;

4 - didn't attend; 5 - to be helped;

III. 

1 - C; 2 - A; 3 - B; 4 - D; 5 - D; 

6 - A; 7 - B; 8 - A; 9 - B; 10 - A; 

IV. 

1 - C; 2 - B; 3 - B; 4 - C; 5 - C; 

V. 

1 - A; 2 - C; 3 - A; 4 - D

Đề kiểm giữa học kì 1 lớp 11 môn Anh có đáp án - Đề 2

SỞ GD & ĐT THÁI BÌNH

TRƯỜNG THPT NGUYỄN TRÃI

ĐỀ KIỂM TRA GIỮA HỌC KỲ I

MÔN: ANH 11

Thời gian làm bài: 60 phút

Họ, tên thí sinh:..........................................................................

Số báo danh:...............................................................................

Part I: Choose the word whose underlined part is pronounced differently from the rest in each group (mark A, B, C or D). Mark your choice on the answer sheet.

Câu 1: A. honour B. him C. hunter D. ham

Câu 2: A. get B. guy C. goggle D. gymnast

Câu 3: A. chemical B. cheap C. cheese D. cheat

Câu 4: A. autumn B. canteen C. then D. nine

Câu 5: A. head B. bean C. heal D. ease

Part II: Choose from the four options given (mark A, B, C or D) one best answer to complete each sentence. Mark your choice on the answer sheet.

Câu 6: I'll give you a lift to the station if in a hurry.

A. you were B. you'd be C. you'll be D. you're

Câu 7: Their childen are used to up after school every day.

A. be picked B. pick C. picking D. being picked

Câu 8: __________ two hours having lunch, they left the restaurant.

A. Spending B. After spend C. Having spent D. Spent

Câu 9: I've got lots of but only a few really good friends.

A. neighbors B. best friends C. acquaintances D. partners

Câu 10: We arrived the station just in time to catch the train.

A. in B. to C. at D. for

Câu 11: He has been my idol I was a child.

A. as B. since C. when D. for

Câu 12: I had the film yesterday.

A. pressed B. printed C. photocopied D. developed

Câu 13: I don't believe a word he says. I think he .

A. is lying B. is laying C. is telling lie D. lied

Câu 14: I nearly died of when he said that.

A. embarrassing B. embarrassment C. embarrassed D. embarrass

Câu 15: When it to rain, they through the forest.

A. starting/ walked B. started/ were walking
C. start/ walked D. starts/ walked

Câu 16: It's a pleasure you again after so long.

A. see B. to see C. seeing D. being seen

Câu 17: They asked me I had seen John the day before.

A. what B. if C. that D. why

Câu 18: I avoid the car whenever possible, especially in big cities.

A. took B. taking C. is taken D. take

Câu 19: Sally warned me not to tell anyone the secret.

A. about B. by C. in D. of

Câu 20: Harry in an army camp before.

A. would never be B. would be never C. has never been D. had been never

Câu 21: He spends most of his time __________ computer games.

A. playing B. played C. having played D. to play

Câu 22: The man wanted to avoid __________ on security cameras.

A. seeing B. to be seen C. to see D. being seen

Câu 23: It was difficult to ________ a date which was convenient for everyone.

A. agree B. provide C. arrange D. organize

Câu 24: They use a lot of high school students ______ volunteers in the campaign.

A. like B. alike C. as D. such as

Câu 25: Would you mind _____________ your phone ?

A. me use B. my using C. me to use D. I use

Câu 26: Helen expected _______ to the university, but she wasn't.

A. being admitted B. to admit C. to be admitted D. admitting

Câu 27: The cake was _________ decorated with pink and white icing.

A. beautifully B. beauty C. beautiful D. beautify

Câu 28: True friendship should be based ______ understanding each other and faithfulness.

A. on B. at C. out D. over

Câu 29: The police let him ______ after they had asked him some questions.

A. leave B. leaving C. to leave D. left

Câu 30: When we ______ to see him last night, he ______ to music.

A. come / is listening B. had come / listened
C. were coming / had listened D. came / was listening

Part III: Complete each sentence using the most appropriate ending by circling the corresponding letter A, B, C or D . Mark your choice on the answer sheet.

Câu 31: He didn't know.

A. to go or to stay at home B. if that he should go or to stay at home
C. if to go or to stay at home D. whether to go or to stay at home

Câu 32: It usually to do her homework everyday.

A. take her two hours B. will take her two hours
C. takes her two hours D. has taken her two hours

Câu 33: He asked me how long.

A. time was I going to stay B. I was going to stay
C. was I going to stay D. time I was going to stay

Câu 34: Last week, John.

A. felt and broken his leg B. fell and breaks his leg
C. fell and broke his leg D. fallen and broken his leg

Câu 35: This test of multiple – choice questions.

A. consists of a number B. consists in a number
C. consist to a number D. consist on a number

Part IV: Circle A, B, C or D to find a mistake in the four underlined parts of each sentence. Mark your choice on the answer sheet.

Câu 36: Don't let the children to stay up late.

A. to stay up B. Don't C. let D. late

Câu 37: I was phoning you yesterday evening but you were out to a party.

A. were B. to a party C. was phoning D. yesterday evening

Câu 38: Young people go and work in the homes of people who is sick or old.

A. homes B. is C. or D. in

Câu 39: I warned my friend in staying at a hotel near airport.

A. near B. in C. airport D. staying

Câu 40: She tried to warn him, but he wouldn't hear.

A. wouldn't B. to warn C. but D. hear

Part V: Read the passage again then choose the correct answer to answer the following questions by marking the corresponding letter: A, B, C, or D. Mark your choice on the answer sheet.

Australia is the world's smallest continent, but it is one of the most fascinating. Australia has rainforests, and mountains. Seventy percent of the people in Australia live in cities near coasts. The middle of the country is nearly deserted.

Australia has 175 million sheep, about a sixth of the world's total. It produces a third of the world's wool. It exports ninety – seven percent of its wool to Japan, Europe, and China. Australia also has about 24 million cattle. It exports beef to more than 100 countries. Two million tourists visit this beautiful country each year.

Câu 41: How much of the world's wool is produced in Australia, according to the passage?

A. 33 Percent B. 66 percent C. 75 percent D. 25 percent

Câu 42: How many Australians don't live in cities the coast?

A. 50 percent B. 20 percent C. 30 percent D. 70 percent

Câu 43: The word "deserted" in paragraph 1 is closest in meaning to .

A. old and falling down B. dangerous
C. dry D. empty

Câu 44: Australia exports wool to .

A. China B. Japan
C. Europe D. Japan, Europe and China

Câu 45: How many tourists do visit Australia each year ?

A. 2 million B. 100 million C. 175 million D. 24 million

Part VI: Read the passage then complete it by marking the corresponding letter A, B, C, or D. Mark your choice on the answer sheet.

While I was in prison, I spent a lot of time (46) about what had gone wrong. Obviously, Contessa and I had (47) a mistake somewhere, but we had taken a lot trouble to (48) to it that no one would catch us. I (49) a bad time in prison, but I was there, I (50) a decision that I would find Pilar again when I got out and we would spend the rest of our lives together.

Câu 46: A. inquiring B. demanding C. wondering D. regarding

Câu 47: A. done B. made C. had D. taken

Câu 48: A. see B. watch C. notice D. look

Câu 49: A. did B. passed C. had D. spent

Câu 50: A. held B. made C. did D. found

ĐÁP ÁN

1. A

2. D

3. A

4. A

5. A

6. D

7. D

8. C

9. C

10. C

11. B

12. D

13. A

14. B

15. B

16. B

17. B

18. B

19. A

20. C

21. A

22. D

23. C

24. C

25. B

26. C

27. A

28. A

29. A

30. D

31. D

32. C

33. B

34. C

35. A

36. A

37. C

38. B

39. B

40. A

41. A

42. C

43. D

44. D

45. A

46. C

47. B

48. D

49. D

50. B

Trên đây là Đề kiểm tra giữa học kì 1 lớp 11 môn Anh có đáp án. Mời thầy cô tham khảo thêm nhiều tài liệu ôn tập Tiếng Anh lớp 11 cả năm khác như: Để học tốt Tiếng Anh lớp 11, Bài tập Tiếng Anh lớp 11 theo từng Unit trực tuyến, Đề thi học kì 1 lớp 11, Đề thi học kì 2 lớp 11,... được cập nhật liên tục trên VnDoc.com.

Mời quý thầy cô, các bậc phụ huynh tham gia nhóm Facebook: Tài liệu ôn tập lớp 11 để tham khảo chi tiết các tài liệu học tập lớp 11 các môn năm 2020 - 2021.

Đánh giá bài viết
2 14.566
0 Bình luận
Sắp xếp theo
Tiếng Anh phổ thông Xem thêm