Đề thi Olympic Tiếng Anh lớp 7 vòng 1 năm 2013 - 2014

Đề thi Olympic Tiếng Anh lớp 7 vòng 1

Đề thi Olympic Tiếng Anh lớp 7 vòng 1 năm học 2013 - 2014 có đáp án kèm theo giúp các em học sinh ôn tập, củng cố kiến thức chuẩn bị tốt cho các bài thi giải Tiếng Anh qua mạng đạt kết quả cao. Hi vọng đây là bộ tài liệu hữu ích cho các em học sinh ôn luyện, mời các em cùng tham khảo.

Đề thi Olympic Tiếng Anh lớp 7 vòng 2 năm 2013 - 2014

Đề Thi Olympic Tiếng Anh Lớp 7 Vòng 1 Năm Học 2013-2014

Chọn câu trả lời tốt nhất cho những câu hỏi dưới đây

Better writing: choose the best answer for the following questions. (2 points per question)

Jamie is submitting this personal essay to a local writing contest. Read Jamie's essay draft and help improve it.

Time to Redecorate My Room

(1) My Mom came to my room today and told me something that I've known for a while. (2) She said it was time to redecorate my room; it was long overdue, she said. (3) I looked around uncomfortably and said that she was right. (4) It was time to face the decision I'd been dreading.

(5) When I was a kid, I was completely obsessed with dinosaurs. (6) I read all about them and saw every dinosaur movie ever made. (7) I was an auothority, able to rattle off any fact, no matter how small, about any kind of dinosaur. (8) I have gotten past this phase and my bedroom has not. (9) I look around and see dinosaurs everywhere, on the wallpaper, on the curtains, on the bedspread and even hanging from the ceiling. (10) The difficult decision is not whether to get rid of the dinosaur décor, I know I have to do that. (11) The question is, what should I use in place of it? (12) It's a matter of identity. (13) I used to be a dinosaur kid. (14) What kind of a kid am I now?

(15) I know I am not interested in dinosaurs anymore, but I have a problem. (16) I don't have any idea of what I want to do with this room. (17) Should I choose something bold and dramatic? (18) That isn't really me. (19) I could decide on something cool and subtle, but that isn't me, either. (20) I'm not artsy or retro or geometric or asymmetrical. (21) I don't know how to match up my personality with a decorating style. (22) Does this mean I have to settle for a room that is totally beige? (23) What kinds of choices are there for an ordinary kid who used to love dinosaurs?

(24) Before this develops into a full-blown crisis, I'll drive Mom to the shopping center. (25) I'm sure my mom and I will find something I like. (26) We'll find some identity for me in a wallpaper book.

(1) My Mom came to my room today and told me something that I've known for a while.

1. What is the best change, if any, to make in the sentence at (1) in the passage?

A. Change Mom to mom.
B. Insert a comma after today.
C. Insert a semicolon after today.
D. Make no change.

(7) I was an auothority, able to rattle off any fact, no matter how small, about any kind of dinosaur.

2. In the sentence at (7) in the passage, Jamie would like to change the word small. Which of these would be the best change for Jamie to make?

A. common B. trivial
C. scientific D. accurate

(7) I was an auothority, able to rattle off any fact, no matter how small, about any kind of dinosaur.

3. What is the best change, if any, to make in the sentence at (7) in the passage?

A. Change dinosaur to Dinosaur.
B. Change auothority to authority.
C. After auothority, change the comma to a semicolon.
D. Make no change.

(8) I have gotten past this phase and my bedroom has not.

4. What is the best way to change the sentence at (8) in the passage?

A. I have gotten past this phase, so my bedroom has not.
B. I have gotten past this phase, or my bedroom has not.
C. I have gotten past this phase, when my bedroom has not.
D. I have gotten past this phase, but my bedroom has not.

(9) I look around and see dinosaurs everywhere, on the wallpaper, on the curtains, on the bedspread and even hanging from the ceiling.

5. What is the best change, if any, to make in the sentence at (9) in the passage?

A. Change see to saw.
B. After everywhere, change the comma to a colon.
C. Change ceiling to cieling.
D. Make no change.

(10) The difficult decision is not whether to get rid of the dinosaur décor, I know I have to do that.

6. What is the best way to change the sentence at (10) in the passage?

A. The difficult decision is not whether to get rid of the dinosaur décor; I know I have to do that.
B. The difficult decision not being whether to get rid of the dinosaur décor; I know I have to do that.
C. The difficult decision is not whether to get rid of the dinosaur décor, I know; I have to do that.
D. The difficult decision is not whether to get rid of the dinosaur décor: I know I have to do that.

Read the paragraph. It has mistakes that need to be corrected. Use the paragraph to answer the following questions.

My Journals

(1) I really enjoy journal writing because the entries are unique reflections of my life. (2) My first journal was a notebook that looked like the one I used to take notes in class. (3) It took me very little time to fill the pages. (4) These entries in my journals will follow me to my adult years. (5) My second journal was a leather one that my grandfather gave me. (6) My grandfather lived in an old mansion in Hartford, Connecticut. (7) I have cherished this journal for many years'. (8) I am now on my third journal, and I plan to keep writing in it for many years to come.

7. Which sentence is out of place and should be moved?

A. Sentence 2 B. Sentence 3
C. Sentence 4 D. Sentence 8

8. Which sentence has an error in punctuation?

A. Sentence 1 B. Sentence 2
C. Sentence 7 D. Sentence 8

9. Which sentence does not belong in the paragraph?

A. Sentence 1 B. Sentence 2
C. Sentence 6 D. Sentence 7

10. Choose the best conclusion for the paragraph

A. My journals will reflect what my life was once like.
B. My friend thinks my journals are silly and keeps trying to read them.
C. Journals cost money, so I will make sure each one is full.
D. Journals have become more popular with teens in recent years.

Đáp án đề thi Olympic Tiếng Anh lớp 7 vòng 1

1. A

2. B

3. B

4. D

5. B

6. A

7. C

8. C

9. C

10. A

Đánh giá bài viết
1 152
0 Bình luận
Sắp xếp theo
Luyện thi Xem thêm