Trắc nghiệm Ngữ pháp tiếng Anh lớp 12 Unit 7 Artificial Intelligence

Bài tập Unit 7 tiếng Anh lớp 12 phần Ngữ pháp có đáp án gồm nhiều 15 câu trắc nghiệm ngữ pháp tiếng Anh chọn câu trả lời đúng khác nhau với nội dung bám sát SGK tiếng Anh 12 mới Unit 7 giúp các em học sinh lớp 12 kiểm tra kiến thức trọng tâm hiệu quả, đồng thời nâng cao kỹ năng làm bài hiệu quả.

Tiếng Anh Unit 7 lớp 12: Artificial Intelligence

Nằm trong bộ đề bài tập tiếng Anh 12 mới theo từng Unit, đề ôn tập Ngữ pháp tiếng Anh Unit 7: Artificial Intelligence có đáp án dưới đây do VnDoc.com sưu tầm và đăng tải. Đề kiểm tra tiếng Anh lớp 12 tổng hợp những kiến thức ngữ pháp tiếng Anh trọng tâm trong Unit 7 lớp 12 giúp các em ôn tập hiệu quả.

Choose the letter A, B, C or D to complete the sentences

Question 1: Installing is firewall is one method of trying to protect against_______.

A hackers

B. thiefs

C. robbers

D. crooks

Question 2: This factory was capable of producing an _______ 100 cars per hour

A. believe

B. expensive

C. advise

D. incredible

Question 3: The problem of_______ in big cities, which stems from uncontrolled migration from rural areas.

A. overpopulation

B. decrease

C. increase

D. growth

Question 4: The _______ by UN troops prevented fighting from breaking out.

A. participant

B. intervention

C. joiner

D. contestant

Question 5: He had a new heart valve _______.

A. added

B. supplanted

C.improved

D. implanted

Question 6: An emergency like this _______ some pretty drastic action.

A. calls in

B. calls off

C. calls for

D. calls up

Question 7: He was barely _______ of writing his own name.

A. able

B. capable

C. enable

D. talented

Question 8: Her_______ was so strong that it brought tears to her eyes.

A. emotion

B. emotional

C. emotionalism

D.emotionally

Question 9: This progamme is used to_______ the new generation robots.

A. activity

B. activation

C. activate

D. activator

Question 10: In military, A.I. robots are used to _______ dangerous environments containing explosives or contaminated by nuclear weapons.

A. explore

B.fix

C. change

D. borrow

Question 11: Do you know the country which you has the highest life_______ in the world?

A. objective

B. expectancy

C. desire

D. ambition

Question 12: This_______disease caused a lot of complications during the treatment procedure.

A. situation

B. difficult

C. life-threatening

D. weak

Question 13: _______ does not exist yet, but scientists are working hard to create computers that can think like human beings.

A. Advancement

B. Destruction

C. Intervention

D. Artificial intelligence

Question 14: Intelligent ___________ are widely used in many fields such as heavy industries, hospital medicine business, and the military.

A. machines

B. servicement

C. advisement

D. computers

Question 15: GPS systems help a lot of people to ___________ on land, on the sea, and in the air.

A. navigation

B. navigable

C. navigability

D. navigate

Đáp án:

1 - A 2 - D 3 - A 4 - B 5 - D
6 - C 7 - B 8 - A 9 - C 10 - A
11 - B 12 - C 13 - D 14 - A 15 - D

Trên đây là Bài tập Tiếng Anh 12 mới Unit 7 Grammar có đáp án. Mời bạn đọc tham khảo thêm nhiều tài liệu ôn tập Tiếng Anh 12 khác như: Để học tốt Tiếng Anh lớp 12, Bài tập Tiếng Anh lớp 12 theo từng Unit trực tuyến, Đề thi học kì 1 lớp 12, Đề thi học kì 2 lớp 12,... được cập nhật liên tục trên VnDoc.com.

Đánh giá bài viết
1 473
Trắc nghiệm Tiếng Anh 12 mới Xem thêm