Trắc nghiệm Ngữ pháp tiếng Anh lớp 12 Unit 8 The World Of Work

Tiếng Anh Unit 8 lớp 12: The World Of Work

Bài tập tiếng Anh 12 Unit 8 có đáp án dưới đây nằm trong bộ đề trắc nghiệm tiếng Anh 12 mới theo từng Unit do VnDoc.com sưu tầm và đăng tải. Đề thi tiếng Anh lớp 12 mới Unit 8 với nội dung bám sát kiến thức Ngữ pháp tiếng Anh trọng âm Unit 8 lớp 12 giúp các em học sinh lớp 12 vận dụng lý thuyết ngữ pháp đã học hiệu quả.

Đề kiểm tra tiếng Anh lớp 12 Unit 8 có đáp án gồm 15 câu trắc nghiệm Ngữ pháp tiếng Anh khác nhau giúp các em hoàn thiện kỹ năng làm bài dạng bài Chọn đáp án đúng (Choose the correct answer to complete the sentence) hiệu quả.

Choose the letter A, B, C or D to complete the sentences

Question 1: All the _______had excellent academic credentials.

A. candidates

B. governments

C. followers

D. designers

Question 2: Teachers complain that more of their time is taken up with _______than with teaching.

A. protection

B. administration

C. architect

D.article

Question 3: He formerly worked as a machinist_______ in Boeing's Everett assembly plant.

A. appreciate

B. appraise

C. apprentice

D. approach

Question 4: Tom _______ that he was having a party here the next evening.

A. asks

B. said

C. says

D. told

Question 5: Nam told me that his father_______ a race horse.

A. owns

B. owned

C. owning

D. A and B

Question 6: You said you_______chocolate, but you aren’t eating any.

A. liked

B. liking

C. to like

D. like

Question 7: Rachel insisted they_______plenty of time.

A. have

B. to have

C. having

D. had

Question 8: What did that man say_______?

A. at you

B. for you

C. to you

D. you

Question 9: You need to_______ the numbers properly in a column.

A. align

B. check

C. draw

D. hungry

Question 10: She finally achieved her_______ of visiting the USA.

A. target

B. objective

C. desires

D. ambition

Question 11: Yesterday, Laura_______ him to put some shelves up

A. asked

B. is asking

C. ask

D. was asked

Question 12: The doctor _______ him to take more exercise.

A. told

B. tell

C. have told

D. are telling

Question 13: When I rang Tessa sometime last week, she said that she was busy_______ day.

A. that

B. the

C. then

D. this

Question 14: I wonder_______ the tickets are on sale yet.

A. what

B. when

C. where

D. whether

Question 15: Hello, Jim. I didn’t expect to see you today. Sophie siad you_______ill.

A. are

B. were

C. was

D. should be

ĐÁP ÁN

1 - A 2 - B 3 - C 4 - B 5 - B
6 - A 7 - D 8 - C 9 - A 10 - B
11 - A 12 - A 13 - A 14 - D 15 - B

Trên đây là Bài tập Tiếng Anh 12 mới Unit 8 Grammar có đáp án. Mời bạn đọc tham khảo thêm nhiều tài liệu ôn tập Tiếng Anh 12 khác như: Để học tốt Tiếng Anh lớp 12, Bài tập Tiếng Anh lớp 12 theo từng Unit trực tuyến, Đề thi học kì 1 lớp 12, Đề thi học kì 2 lớp 12,... được cập nhật liên tục trên VnDoc.com.

Đánh giá bài viết
1 795
Trắc nghiệm Tiếng Anh 12 mới Xem thêm